Tjuvåkare

För en stund sedan så gjorde jag något som jag vanligtvis inte gör. Jag tjuvåkte på bussen!  :S  När jag klev på och skulle stoppa i kortet så var det nämligen chaufförsbyte, så chauffören som hade kört loggade precis ut och då kan man inte dra kortet. Så jag gick på bussen och satte mig för att vänta tills den nya chauffören kom och loggade in så att jag kunde dra mitt kort. När han väl kom så glömde jag bort att gå fram och stoppa i kortet. JAG! Som är så äckligt ärlig att jag ibland blir rädd för mig själv!  :/  *Smygkriminell*

Cocktail-klänning

I går råkade jag köpa en klänning som jag nog ska ha på cocktail-partyt på SRF. Den är enkel, svart och påminner faktiskt lite om en riktig cocktail-klänning. Billig var den också, så den duger alldeles utmärkt till "cocktail-party-på-rock-festival".  :P

Helkväll med Claes

I går kväll skulle jag och Claes gå ut och ta en öl. Vi började hemma hos honom och Hillevi. Han bjöd på både öl och groggar.  ;)  Sedan gick vi ner på sta´n han och jag. Claes ville till Harry´s, men jag tycker att det är så jäkla tråkigt där så vi hamnade på BK´s i stället. Där bjöd han mig på drinkar; först en Pink Panther, sedan en namnlös, och slutligen en Isbjörn. Sexor allihopa...  ;P  Efter det gick vi faktiskt till "Tråk-Harry´s" ändå, och därifrån in på det nyöppnade stället "Sliver". Det har gjorts en massa reklam om det, att det ska vara så häftigt och fräscht, typ mera stil. Eh...? Jaha? Ok...? Jag tyckte inte att de hade gjort särskilt stora förändringar alls sedan det förra stället, och det var precis lika tråkigt där som inne på Harry´s.  :S  Men nu vet jag det, så nu behöver jag inte skynda mig dit snart igen.
Vi avslutade kvällen med lite mera drickbart inne på "Riva", och sedan gav vi upp. Klockan hann ändå bli halv tre innan jag kom hem.  :)

Närmare och närmare...

JAPP! Nu är det bara 40 dagar kvar!  :P


En kula

I dag blev det en Bosse´s. Säsongens första. En kula i bägare, marängsuisse.  :)

Bubbel i glasen

Jag har skålat i skumpa i kväll.  :P  Jomen visst! En helt vanlig onsdag kväll.  ;o)  Jag var hos Pia förut; hon fyller nämligen 50 år i dag. Hipp hipp hurra! Så hon hade "öppet hus" för alla som ville fira henne. Det bjöds på smörgåstårta, tårta, och alkoholhaltiga drycker. Och så drack vi champagne. Nice!  :)

Bestäm er!

Nu ska jag klaga lite. (Igen) Jag tycker att det är väldigt irriterande med människor som inte kan bestämma sig från början utan håller på och ändrar sig hela tiden. Som t.ex. om man bestämmer att man ska göra något speciellt eller åka någonstans, och den personen först "absolut ska med" och sedan när det nästan väl är dags så ska han eller hon plötsligt inte det. Värst tycker jag att det är när det är aktiviteter som inkluderar lite planering, typ boende och samåkning. När personen i fråga backar ur så är det inte bara trist, utan det medför också oftast en massa strul och kanske även extrakostnader för de andra. Jäkligt irriterande!!!  ;(
Det är väl bara att bestämma sig från början om man ska med eller inte? Antingen så ska man följa med och då följer man med, eller så ska man inte följa med från början heller. Jag menar, hur svårt kan det vara???

Det försvann

Tänkte att jag skulle skriva något här nu, men det försvann...  *Funderar*  Nej, jag kommer inte på det.

Tommyknockers

Det hände något läskigt när jag vaknade i morse. Ni som gillar Stephen King kanske har läst boken "Knackarna", och kommer ihåg inledningen i den boken där det står följande:

"Late last night and the night before,
Tommyknockers, Tommyknockers, knocking at the door.
I want to go out, don´t know if I can.
´Cause I´m so afraid of the Tommyknocker man."

Det läskiga i det hela är att det är säkert bortåt 20 år sedan jag läste boken och helt plöstligt när jag vaknade i morse så bara hade jag den där ramsan i huvudet! Och jag mindes den rakt av utan problem!  :S  Vart kom det ifrån? Varför hade jag den på hjärnan bara så där? Och hur kan man komma ihåg något så oviktigt så precist?  *Scary*

Favvoprogrammet

Har nu sett fyra av 16 avsnitt av Hitta hem. Åh, vad jag har gråtit! Det är ju så jäkla hemskt hur vissa människor behandlar djur! Men när det slutar bra så är det så glädjande och rörande att jag gråter för det också.  :´(  Det är fruktansvärt jobbigt att titta på det programmet, men djur är ju mitt kall i det här livet. Så jag kan inte låta bli.  *Måste titta*

Cyklandes igen

I dag fick min cykel komma ut för första gången den här säsongen. Det var ganska skönt att äntligen cykla igen; det går ju mycket fortare att trampa framåt på den än att gå.  ;)

:´(

I kväll börjar en ny säsong av TV4´s Hitta hem. Jag kommer att gråta floder!!!  :´(

Påsk med födelsedagsfirande

I går åkte jag "hem" för att fira påsk med släkten. Först gick jag, syrran och Toggeboy på den tradionella påskmarknaden. Sedan tittade vi in hos pappa en stund innan vi gick hem till mormor och morfar för att äta mat. I år kombinerade vi påskfirandet med morfars födelsedag; han fyllde 90 för en dryg vecka sedan.  :P  I stället för den sedvanliga påskmaten åt vi smörgåstårta  *MUMS*  och lite senare blev det kaffe och hallontårta.



Morfar fick det här fina blomsterarrangemanget av mig.

Ny-gamla fynd i garderoben

Jag röjde runt i garderoberna förut och hittade en massa kläder som jag hade glömt bort att jag har!  :D

Vårvärme

Det är härligt vårväder ute, 17 grader i skuggan! Nice!  :)  Passade på att ta en timma power-walk på förmiddagen. Jag var ju inte direkt ensam om att vara ute i det fina vädret; jag fick nästan sick-sacka fram bland alla andra som också var ute och gick. Hoppas att vädret håller i sig hela påskhelgen, det lär ju bli några fler promenader för min del.

Sista banden

I dag släpptes de sista banden till årets SRF. Jag är faktiskt ganska nöjd med utbudet i år. Det kan ju iofs alltid vara bättre; det är ju många band som jag önskar att någon gång få se på festivalen, gärna så snart som möjligt. Men självklart kan man inte få allt. Det är i alla fall ganska många av de som kommer i år som jag ska försöka att se (bra förfester och annat kul kan ju alltid komma i vägen  ;P ), och jag hoppas att inte för många krockar med varandra. Högt upp på listan står In Flames, Hammerfall, Volbeat, Kamelot, Amon Amarth, Dream Theater, Candlemass, H.E.A.T., Deathstars, Europe, ZZ Top, Crucified Barbara, Twisted Sister, Electric Boys, Hysterica, Pain, Foreigner, Heaven & Hell, Journey, Bullet...  och eventuellt några till...  :P

Årets första

En timma power-walk blev det i kväll! Så skönt! Vädret var bättre i dag igen så jag passade på efter jobbet. Nu är jag så där skönt trött i benen som man ska vara efter sådan träning.  :)

Paus i vårvädret

Det har varit riktigt fint vårväder några dagar, strålande sol och närmare 15 plusgrader. Så jag hade bestämt att i dag när jag är ledig så skulle jag ut på en timma power-walk, årets första. När jag vaknade i dag så visade det sig att vädret inte var lika vårvackert som det har varit; det var mulet och blåste ganska mycket. Jag övergav inte tanken på power-walken utan jag tänkte att det kanske blir lite bättre väder på eftermiddagen. Så jag väntade och väntade. Men det blev inte så mycket bättre, och i avsaknad av solen så tappade jag också lusten att gå ut och gå. Så det blev inget i dag.  :(

I stället har jag varit riktigt duktig framför datorn. Jag har kämpat på med bokföringen i flera timmar.  :)  Dessutom har jag varit duktig och lagat mat så att jag har flera matlådor till veckan. Så jag är trots allt ganska nöjd med vad jag har åstadkommit i dag.  :)

Sextio

Det närmar sig! 60 dagar kvar!  :P


Fulla kvällar

Den här veckan har jag inte kommit hem tidigt en enda kväll förutom i måndags. I tisdags tränade jag, onsdag var det gruppmeditation, i går konsert, och i kväll har jag jobbat.  *Pust*  Resten av helgen blir lite lugnare; jag har inga planer alls förutom alla "måsten" som ska göras.

Förresten, i går när jag gick förbi Stora Torget såg jag att de har börjat bygga upp uteserveringarna.  :P  *Säkert vårtecken*

D-A-D

Jag har nyss kommit hem från veckans höjdpunkt; konserten med D-A-D. Det är nio år sedan jag senast hade chansen att se dem, då på Hultsfredsfestivalen. Tyvärr ville inte mitt festivalsällskap se dem då, så den gången fick jag nöja mig med att höra dem en bit bort på festivalområdet utan att se dem. Nu i kväll fick jag äntligen se dem "på riktigt".  :)  Det var full fart rakt igenom, men klart bäst var Sleeping My Day Away. Jäklar, vad bra den var!!! Det är en av mina favvolåtar med dem, så den är ju alltid bra. Men versionen av den som de spelade i kväll var GRYM!!! Det hade varit klart värt det att gå dit och se bara den, så jäkla bra var den!  :o)

RSS 2.0