Besök igen

Bamse är här igen. Bara några dagar den här gången. Nu ligger alla tre i vardagsrummet och "håller koll" på varandra. Så roliga!  :P

Ny månad i morgon. Hösten är här.  :/

En era är förbi

I går var Pia och jag ute och åt lite mat, och efter det gick vi till "Mörner´s" för att dricka några öl. Det stället är ju inte längre vad det brukade vara. En gång i tiden var det en rockpub där det spelades metal i högtalarna och folk stod i kö för att komma in. Under en ganska lång tid nu har det gått mer och mer utför med det stället. Musiken som spelas är inte riktigt densamma och det är inga köer för att komma in.
Nyligen bytte puben ägare, och nu är det verkligen inte någon rockpub längre. I går satt vi och led genom den ena poplåten efter den andra. Till slut stod vi inte ut längre, utan bad faktiskt bartendern om lite hårdrock. Han skulle sätta på lite hårdare musik till oss lovade han, och en stund senare spelades en låt med... ZZ Top! Var det det hårdaste han kunde ge oss?!? Dessutom var det den enda låt vi fick för efter den återgick det till fjant-popen.
Nej, Mörner´s är inte längre vad det en gång var.  :(

I dag har jag tvättat. Passade även på att tvätta mina skor som jag hade på mig i regnet och leran på Sonisphere. De blev inte riktigt som nya, men de är i alla fall renare än innan jag tvättade dem, och de luktar inte lika mycket dy längre.  :)

Bra besked

Veterinären ringde i dag på em. (Redan! Trodde inte att jag skulle få höra något förrän nästa vecka.) Hon sa att svaret på sköldkörtelprovet såg bra ut och att värdet ligger som det ska. Skönt!  :)

Bamse´s husse ringde också i dag och frågade om Bamse får komma till oss några dagar nästa vecka. Klart att han får!  :o)

Förändring?

I dag blev jag plötsligt väldigt sugen på att klippa håret kort och färga det på något coolt sätt. Hmmm... Ska jag eller ska jag inte? Det tål att funderas på...  :/

Återbesök

I dag var jag på återbesök med Otis hos veterinären. Han vägdes (+ 1 hg! :) ), hjärtat lyssnades på och blodprov togs. Han är sååå duktig när de håller på med honom! Vi diskuterade medicinen och hur han mår, och vi bestämde att han ska fortsätta med den. Svaret på provet kommer som vanligt om någon vecka, och ser det bra ut så behöver han inte komma tillbaka för nya prover förrän i december. Låter bra!  :)

Stel

Har skitont i nacken och axlarna. Började känna av det i eftermiddags, och så har det bara blivit värre och värre efter det. Nu kan jag knappt sitta upprätt för att det gör så jäkla ont. Vad är nu detta?  :/

Fullproppad

Kräftor, bröd, sallad, kex, ost, bål, cider, Minttu, kladdkaka med grädde, snacks... Åt och drack hela kvällen i går.  *Stön*  Var fortfarande mätt när jag vaknade i dag.  :)



Svenska kräftor så klart!  :P

Sug och slurp

Ska hoppa in i duschen alldeles strax för att göra mig i ordning till den årliga kräftskivan hos Claes och Hillevi. Ska bli skoj!  :)

Ännu en

Ännu en fredagkväll på soffan är avverkad. Undrar egentligen hur många fredagkvällar som jag har slösat bort sovandes på soffan genom åren? Eller nej förresten, jag vill nog inte veta.  :/
Jag är fortfarande jättetrött, så jag ska nog faktiskt gå och lägga mig i sängen och fortsätta att sova nu...

För mycket blir inget alls

Jag har så mycket att göra nu att jag inte gör något alls i stället. En massa måsten och olika projekt bara väntar på att göras, men jag har fastnat i ett tillstånd av stiltje. För mycket att göra gör mig anti och orkeslös, och då vet jag inte var eller med vad jag ska börja. Så nu har jag fått ett helt nytt måste; ta mig ur det och ta tag i allt. :S  *Moment 22*

Jag var iväg och tränade i kväll, så jag har ju i alla fall gjort något vettigt.  :)

Sex veckor är över

Tog en tur till mormor och morfar i dag för lite födelsedagsfirande. Passade även på att hälsa på pappa och att titta på kusins nyköpta hus.
När jag kom hem var det dags för Bamse att åka hem till sina människor. Sex veckor har gått jättefort och det har fungerat jättebra även den här gången; han är ju en i gänget. Nu är det väldigt tomt här; tur att jag har mina två egna att klappa på.  :)

Sim-EM slutade i dag, och medaljer i olika valörer har ramlat in en efter en hela veckan; 11 stycken blev det totalt. Bra gjort!  :)

Varmt väder och kall öl

Nu är det varmt igen.  :)  Tänk om det hade varit sådant här väder i stället för monsunregn på Sonisphere förra lördagen.

Ska hoppa in i duschen nu. I kväll blir det en öl med Pia.  :P

Zzz

Ojsan... Det blev visst en kväll på soffan igen. Sovandes, så klart.  *Sååå trött*  Jag som hade tänkt att göra en massa här hemma i kväll.  :S  "En annan gång..."

Trött på TV4

Nu ska jag klaga lite igen. Den här veckan pågår sim-EM och jag tittar ju så klart på det.

MEN! Det är TV4 som sänder även det. Vad fan? Kan inte de på den kanalen fatta någon gång att om man vill titta på sport, så vill man titta UTAN en massa jävla reklam?! De visar två distanser, sedan är det reklam. Två distanser, reklam. Två distanser, reklam. De visar ju för fan reklam ungefär var tionde minut! O flera gånger har det varit mitt i distanserna när svenskar är med och simmar!  ;(
Och kommentatorerna ska vi inte ens prata om. USLA!

Nej TV4, lägg ner det här med sport i Er kanal! Låt SVT sända alla stora sportevenemang!!!

Inte torra än

Skorna som jag hade på mig på Sonisphere i lördags är fortfarande blöta...  :/

Stockholm och Sonisphere

TORSDAG: Tog bussen upp till Stockholm för att hälsa på min vän Annika. Hon och hennes dotter Julia mötte mig på Centralen och sedan gick vi på stan. Vi åt lite lunch och shoppade scrap-saker. Kvällen tillbringade vi hemma där vi frossade i godis. Jag fick även leka "affär" med Julia.  :)


FREDAG: Vi hade bestämt att gå på museum, och eftersom Julia inte skulle tycka att det var alltför tråkigt så fick hon välja vilket. Hon valde Postmuséet.



Vi började med avdelningen för de små; "Lilla Posten". Där får barnen leka postkontor och även tillverka egna vykort som de får skicka iväg på riktigt.
Sedan gick vi till de andra avdelningarna där man får följa posten och postutdelningens väg och utveckling genom tiderna.

    

         

1) Ingången till Lilla Posten
2) Jag som frimärke  :P
3) Gammal postbil
4) Ännu äldre "postbil"
5) Tidtabell för postdiligensen Katrineholm - Jönköping den 11 juli 1862

Klockan 16.00 mötte vi upp syrran och Maria på Centralen. Vi tog oss sedan till restaurang "Blå dörren" för att äta lite mat. Vädret var kanonfint så vi satt på uteserveringen och hade det trevligt. Jag åt Fläskfilé Oscar och vaniljglass med varma hjortron.  *jättegott*  Jag kan rekommendera den restaurangen; god mat och bra service.  :)


LÖRDAG = Sonisphere
Jag har tyvärr inte så mycket bra att säga om årets festival heller.  :(  Det var lika jävla katastrofalt skitdåligt organiserat som förra året. Kanske t.o.m. ännu sämre. Man blir på ganska dåligt humör när man får köa trekvart/en timma varje gång man vill ha tag i en öl eller lite mat. Som dessutom är skitdyrt!  ;(
Av de två scenerna var en placerad jättedumt, så om man hamnade långt bak i publiken såg man inte scenen för en massa träd som stod i vägen. Allt var dåligt; dåligt planerat, dålig service, dålig tillgång på mat och dryck, dålig säkerhet... Dåligt, dåligt, DÅLIGT!!!  :(

Och det blev ju inte bättre av att det var dåligt väder! Det började regna strax före lunch, och sedan fortsatte det. Som det regnade! Oavbrutet och ihärdigt, vissa stunder öste det ner! Det tog inte lång stund innan marken var som en lervälling. Drygt åtta timmar senare slutade det faktiskt, och när Iron Maiden gick på var det uppehåll under hela deras spelning. Lagom när de gick av och festivalen var slut började det åska som fan; det blixtrade och mullrade i ett, och när vi var på väg mot tunnelbanan började det att regna igen och då fullkomligt vräkte det ner!  :/

Konserterna då? De första såg vi inte för vi kom inte in förrän Hammerfall spelade, och då missade vi början så vi såg bara halva. Inget av Slayer, inget av Iggy, inget av Alice Cooper, inget av Mötley Crue, men hela Iron Maiden. Så jag la ut ganska mycket pengar för en och en halv konsert i ösregn. Japp! Fast det jag såg var bra, så det är jag nöjd med.

         

1) På väg mot festivalområdet, ännu inte så blöta.
2) Lite blöta
3) Nu börjar det bli blött på marken...

         

1) Blötare men glada ändå 
2) Vi träffade två andra välbekanta (och blöta) rockers  ;)
3) Scrrrrrrrream for me Sweden!!! Iron Maiden avslutade festivalen.



Jag är blöt om tassarna.



Blötare.



Ännu blötare...  :(

Och värre blev det. När festivalen var slut och vi skulle ut från området vadade vi i vatten och lera upp till vristerna!
Fy fan så vi såg ut när vi kom hem till Annika! Och vad blöta vi var! Jag hade lera ända upp på låren! Jag kan inte minnas att jag har varit så blöt och skitig någon gång som jag var då.  :S

Om man inte tycker att det skitdåliga vädret är det sämsta med festivalen, så kan man ju kanske förstå hur dåligt organiserat det är. Med tanke på det så tror jag inte att det blir någon Sonisphere för mig någon mer gång.  :(


Har kanske bestämt mig nu

Nu tror jag att jag har bestämt vad jag ska ha på mig på lördag...  :S  I dag visar väderprognosen för lördag kraftigt regn igen.  :(  Skit oxå! Gillar inte vädergudarna rockmusik längre, eller vad är det frågan om? Dåligt väder på både SRF och Sonisphere förra året, regn på både SRF och Sonisphere i år också. Men men, det är bara att gilla läget; vädret kan vi ju ändå inte göra något åt. Dricka öl och ha roligt kan man ju trots dåligt väder.  :)

Nu sitter tre katter och tittar på mig. Känner mig lite psykad. De väntar på mat, så det är väl bäst att jag ger dem lite.  :)

Klädångest

Hade planerat att power-walka efter jobbet i dag, men då vräkte självklart regnet ner.  :(

På tal om regn; jag har lite problem med vad jag ska ha på mig på lördag. Först hade jag tänkt ut exakt vad jag skulle ha, förutsatt att det var bra väder. Syrran håller lite koll på det, och enligt henne i går så skulle det vara kraftigt regn på lördag. Så då fick jag börja att tänka om och försöka välja något som funkar bra i dåligt väder. Men enligt syrran i dag så ser plötsligt vädret lite bättre ut igen på lördag. Så nu vet jag inte alls vad jag ska ha på mig. Ghaaa!  *Irriterande*  :(  Så bra det skulle vara om prognosen kunde vara någorlunda exakt så att jag vet vad jag ska packa med mig!  :S

Silver

Japp, en medalj blev det i alla fall. Silver till Emma Green i höjdhopp. Bra gjort!

Jag har fått en del vettigt gjort i dag. Tvättat, diskat, handlat...  *Känns bra*  Lilla Felicia åkte hem till sig också, så nu är det bara Bamse kvar. Ska nog försöka hinna med något mer "måste" innan jag lägger mig. Lika bra att passa på när orken och lusten finns.  :)

RSS 2.0