Gym nummer två

Efter att ha jobbat tre kvällar i helgen tog jag en ordentlig sovmorgon i morse. Så skönt!  :)
 
Jag körde ett BodyCombat-pass i kväll på det andra gymmet som jag ska prova. Jag fick inte samma känsla där som på det första gymmet, men jag har bokat in mig på tre pass till den här prova-på-tiden så jag ska inte dissa det än. Jag ska köra BodyJam, BodyStep och Aerobic Dance. Men just nu ligger det första gymmet bäst till.

Från ett ställe till ett annat

I måndags tog min gratis prova-på-vecka slut och jag avslutade den med ett roligt BodyCombat-pass. Det var en bra vecka, både när det gäller träning, anläggning, instruktörer och medlemmar. Dessutom har den kedjan flera anläggningar i Jönköping, så om jag blir medlem där kan jag träna även när jag jobbar. Många plus alltså. Just nu lutar det ganska mycket åt att jag skaffar ett träningskort där, men jag ska ju prova ett gym till först. I dag var jag på det andra gymmet och tog reda på allt jag vill veta, så på måndag ska jag påbörja 10 gratis prova-på dagar där.  :o)

Inte ute så ofta längre

I går kväll var jag ute med Pia. Vi gick till "Mörner´s" som vanligt och tog ett par öl. Det var en ganska lugn men trevlig kväll. Jag var hemma före midnatt och det var ganska lagom. Jag är mest nöjd med att jag bara kom ut och såg lite folk. Jag har inte varit ute på krogen alls sedan den 29/9. Det är nästan ett halvår sedan!  :O

Ett oplanerat träningspass

Varför nöja sig med fem träningspass på en gratis prova-på-vecka? Nej, jag klämde in ett pass Sh´Bam i dag också.  :)
 
Jag har också hunnit med en tur "hem" i dag. Först hälsade jag på mormor, sedan pappa och avslutningsvis var jag hos min vän Jeanette och fikade.
I morgon blir det ett pass BodyAttack på förmiddagen och på kvällen ska jag vara social med Pia. Jag ser fram emot att umgås med någon en hel kväll som inte är en arbetskollega. Det är inget fel på dem, men med tanke på hur mycket som jag har jobbat de senaste månaderna ska det bli roligt att träffa någon vid sidan av jobbet.  :o)

På annat gym

Nu har jag påbörjat en gratis träningsvecka på ett annat gym här i stan. Jag började i förrgår och var med på ett pass CXWORX då, i kväll körde jag BodyStep och jag har planerat in pass på lördag, söndag och måndag också. Det känns ganska bra så här långt, men jag har inte bestämt mig än. Jag har tänkt att prova på ett gym till innan jag tar ett beslut om var jag ska träna i fortsättningen.
 
Nu har jag jobbat färdigt för den här veckan; jag är faktiskt ledig i helgen. Inte bara det; jag har tre dagar ledigt!  :D  Jag skulle egentligen ha varit ledig på måndag också, men då behöver Djurdoktorn hjälp så jag jobbar där då. Men att vara ledig fredag, lördag och söndag ska bli jätteskönt! Det känns lite lyxigt.  :o)

Långsam hemresa

I kväll har jag gjort den långsammaste hemresan hittills. Jag slutade jobba kl. 17.00 och en stund senare satte jag mig i bilen för att köra hem från Jönköping. Jag har jobbat hela helgen, 4 dagar i rad, och ville bara hem och gosa med katterna. Det snöade ganska mycket och det var ganska halt så jag tog det lugnt. Jag kom precis förbi Brahehus, sedan var det tvärstopp. Stillastående långa bilköer i snöovädret. Det var tydligen en lastbil som hade hamnat lite snett i halkan och blockerade. Två timmar stod vi helt stilla, sedan började vi att rulla framåt sakta, sakta med nya stopp lite då och då. Hastigheten var ungefär 15 km/tim, men bättre det än inget alls. Vi tog oss framåt ca 4 km på 45 minuter, sedan var det ett lite längre stopp igen. Efter nästan tre timmar i bilkö började det att röra på sig på riktigt och jag kunde fortsätta hemåt. Fast i ett lugnt tempo, mellan 50 och 80 km/tim hela vägen, för det var jättehalt. Jag märkte det både när jag bromsade i kön och när jag försökte åka iväg efter att ha stått stilla; däcken hade svårt att få fäste när jag började att gasa.
När jag bara hade 2,5 mil kvar hem var det dags igen. Farten saktades ned, det bildades en kö och det var en massa blåljus på vår sida av vägen. Det såg ut som att en lastbil och en personbil var inblandade. Som tur var blev vi inte helt stillastånde den gången, vi rullade jättesakta förbi olyckan, men vi rörde oss i alla fall framåt.
Fem timmar efter att jag satte mig i bilen utanför jobbet klev jag in genom dörren hemma, glad över att ha tagit mig helskinnad hela vägen hem.
Varför har folk så bråttom på vägen? Varför kan inte folk anpassa sig lite efter vädret och förutsättningarna? Jag föredrar att ta mig fram dit jag ska och i kväll ville jag hem till kissarna.

RSS 2.0