*Klia klia klia*

När vi var ute och red i förrgår blev jag anfallen av ett helt kompani med myggor. Jäklar så mina ben ser ut nu! Jag har massvis med myggbett; stora, röda och de kliar som attan!  ;(

Hoppla!

I går kväll hade min avdelning på jobbet lite personalaktiviteter som inkluderade förtäring och fyrbeningar. Vi åkte till Ängsö utanför Västerås och red på islandshästar.  :o)
 
 
Jag har inte suttit på en hästrygg sedan jag gick i fjärde eller femte klass, så jag tänkte ta det lite försiktigt och rida på den här pållen,
 
 
men jag blev tilldelad den riktiga hästen Embla.  :)
 
 
Det gick bra; jag ramlade inte av en enda gång! Men det känns i baken i dag...  :O

Tältet är på plats

Jag pratade med SRF-Hasse i dag. Han berättade att han har satt upp partytältet i trädgården, och att det är "det bästa partytältet som vi har haft där".  :P  Vågar vi hoppas på att vi får bra väder i år? Det är vi ju värda nu efter några år med lite sämre väder!

Tonårsnostalgi och födelsedagsfest

När jag slutade jobba i fredags tog jag tåget till vår huvudstad. Det är en ganska kort resa på bara en dryg timma, men det gick inte helt problemfritt. Hur mycket kan egentligen gå fel?!?
Det började med att tåget var nästan 20 minuter försenat. Det gjorde att jag missade nästa tåg med några minuter. Jag fick vänta där på ett annat tåg som skulle gå 25 minuter senare. Då var det också 15 minuter försenat. När jag äntligen kom iväg med det tåget tog vi oss bara till nästa station; där fick tåget tekniska problem och blev ståendes. Alla passagerare fick kliva av och vänta på nästa tåg som kom en stund senare. Med det tåget tog jag mig äntligen hela vägen till Stockholm, 1 timma och 20 minuter efter den riktiga ankomsttiden!  ;(
 
Väl framme i storstaden mötte jag upp syrran, Maria och Eleonor som tålmodigt hade väntat på mig, och vi begav oss direkt till Stadion för att se Bon Jovi. Det är 13 år sedan jag såg dem senast, men de är fortfarande bra och Jon är fortfarande snygg.  :o)
 
 
Vi sov hos en vän till mig som bor i Stockholm och gick upp tidigt i går morse för att åka hem. Jag var bara hemma en stund för att klappa katterna, duscha och byta om, för på kvällen var jag bjuden på 40-årsfest.
Där bjöds det på god mat, trevligt sällskap, kubb och mycket skratt.  :)

Snabbvisit hemma hos mig själv

Jag är hemma och mellanlandar en kort stund. Kom hem för inte så länge sedan och nu ska jag iväg igen. Jösses, den här veckan har jag inte varit hemma mycket.  :/

Snart är jag där

Det är ju inte klokt att det är bara två veckor kvar! Det är dags att börja förbereda lite; bestämma samåkningen, skriva packlista, köpa vuxensaft...  :)
På fredag blir det också lite rock ´n roll, nästan som lite uppladdning inför SRF.  :o)

Tisdagsträning

Sitter i soffan och känner mig ganska nöjd. Syftar då mestadels på kvällens träning som blev ett lagom hårt Body Pump-pass. Så nu är jag så där skönt trött i kroppen.  :)

Produktiv söndag

Trots att jag sov ganska länge i dag har jag hunnit med att göra en del måsten här hemma. Jag har diskat, plockat in tvätt, vattnat krukväxterna och gjort annat "roligt" som behövde göras. Nu ska jag snart lägga mig, men jag ska se färdigt VM-finalen i ishockey först. Heja Sverige!  :)

Här ska sugas!

I dag investerade jag i en ny dammsugare. Välbehövligt kan jag tala om. Min gamla stackare har velat gå i pension länge; båda hjulen är trasiga och den suger knappt alls längre. Det har dammråttorna utnyttjat den senaste tiden; de har blivit både fler och större och de har härjat fritt helt utan respekt för oss andra som bor här. Men i morgon ska de få veta vem som bestämmer; då ska jag presentera den nya dammsugaren för dem.  ;o)

Skööönt

Vilket härligt väder det har varit i dag! Underbara sommarvärme, välkommen!  :)  Det blev en glass på eftermiddagsfikat bara för det. Och för att det är fredag också så klart.  ;)

Nära

Det är inte klokt vad tiden går fort, det är ju bara tre veckor kvar till SRF!  :D

Brända mandlar

I dag blev det en utflykt till Ekenäs slott för att beskåda årets upplaga av Riddarspelen. Medeltida by, medeltida marknad och så riddare så klart.  :)
 
 
 
Ett måste på Riddarspelen är (helst precis nygjorda och fortfarande varma) brända mandlar.  :o)
 

Aj aj

Träningsvärk? Javisst! Styrkepasset i går känns i dag kan jag lova. I armarna, i benen, i stort sett hela kroppen. Ska köra ett Body Combat-pass i morgon; får se om det går.  :)

Hipp hipp hurra

Skönt med en ledig dag och dessutom fint väder!  :)
 
Jag startade dagen med ett Body Pump-pass och på eftermiddagen roade jag mig med att äta kakor och tårta.  :o)
 

Skön promme

Det blev en power-walk i kväll. Inget konstigt med det, och det var inte årets första. Men det var årets första i kortärmat.  :)  Så skönt! Härligt väder! Det är så välkommet!

Sommarlyx

Jag har upptäckt att det finns en pool i trädgården där jag bor när jag sover i Strömsholm.  :D  Kan ju bli riktigt najs att svalka sig i den om det är fint och varmt väder i sommar.

En kall ute

I kväll har jag druckit årets första öl-på-en-uteservering.  :)  Hoppas att det blir många fler i år. Förra sommaren satt jag nog bara ett par tre gånger på en uteservering. Alldeles för lite! Men det berodde till stor del på det kassa vädret som vi hade då. Jag hoppas att vädret blir bättre i år och att det blir många fler kalla på uteserveringar.  :)

Teka och tackla

Sitter i soffan och tittar på killar som åker skridskor. Ishockey-VM började i dag.  :)

Bebisgos

I dag har jag gosat med två kissebebisar.  :o)  Tre veckor gamla, jättesöta! Man blir ju lite lätt sugen, det är svårt att låta bli att vilja ha en. Eller två. Eller tre...  :)

RSS 2.0