Raven som patient

I dag var Raven med på jobbet som patient. Jag tog blodprov på henne och sedan gjorde veterinären ett ultraljud på urinblåsan och tog en cystocentes. Raven var sååå duktig hela dagen och med allt vi gjorde med henne; hon fick beröm av både veterinären och sköterskorna som var med.  :D
Blodprovet såg bra ut; alla värden låg bra utom ett som indikerar på att hon kanske har en inflammation i kroppen (blodet i urinen?). Ultraljudet visade inget annorlunda än de två tidigare gångerna; allt såg bra ut även där. Urinprovet skickade vi iväg till SVA för analys, och förhoppningsvis har vi svaret på det inom ett par dagar.
Så vi har än så länge inte hittat orsaken till blodet i Raven´s urin den här gången heller.  :/
 
Raven fick ju sitta hela dagen i en bur på jobbet, men jag tror att hon tyckte att det var ganska ok trots allt. Hon hade både mat och vatten där, och det var ganska varmt inne på kattstall i dag. De gånger jag var inne och tittade till henne verkade hon i alla fall att ha det ganska skönt och mysigt för hon såg väldigt avslappnad ut där hon låg. Hon hade två kattpojkar i burarna bredvid sig som sällskap också.  ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0