Sommarvärme och ledig

Vilket väder det har varit i dag! Strålande sol, klarblå himmel och runt +25 grader varmt! Det bästa av allt är att jag har varit ledig i dag och har kunnat vara ute i det fina vädret.  :D
Jag är ledig hela helgen, tre dagar. Så skönt! Jag skulle egentligen har varit ledig fem dagar, men jag ska jobba på Djurdoktorn på måndag och tisdag istället. Men tre dagar är ju också lite lyxigt, speciellt med tanke på att jag jobbar så många helger nu för tiden.  :)

Farligt bus

I går när jag kom hem från jobbet hade någon (förmodligen Fanta) haft ner lampan i fönstret i vardagsrummet. Den låg på golvet tillsammans med en av krukorna som också står i det fönstret. Krukan var fortfarande hel men glödlampan hade gått sönder. När jag dammsög upp jord och glas från glödlampan såg jag ett märke på golvet. Det var runt, stort som en 10-krona och svart. Jag insåg ganska fort att det var ett brännmärke från lampan. Trots att glödlampan hade gått sönder hade den fortsatt att fungera och alltså legat mot golvet och bränt sönder det. Det hade ju kunnat börja att brinna! Livsfarligt!  :O
Några timmar senare när jag gick in i sovrummet för att lägga mig märkte jag att det låg glasbitar från glödlampan på golvet på ena sidan av sängen. Och på den andra sidan av sängen. Och på sängen, både på täcket och under täcket!  :O  HUR är det möjligt?!? Hur har hon lyckats med det? Det var både små bitar och jättesmå bitar, och när jag såg dem undersökte jag genast både tassar och mun på Fanta för att se om hon hade några skärsår någonstans. Det hade hon inte enligt vad jag kunde se. Men jag förstår inte hur glasbitarna har kunnat ta sig från vardagsrummet till sovrummet och dessutom vara så utspridda där. Om det nu är Fanta som på något sätt har tagit dem dit så förstår jag inte heller hur hon har kunnat göra det utan att skada sig alls.  :O
Eftersom det var så sent på kvällen så ville jag inte störa mina grannar med dammsugaren så jag plockade upp alla bitar som jag kunde se för hand. Jag var lite nervös för att det skulle finnas bitar kvar i sängen som jag skulle skära mig på när jag sov, men jag vaknade i morse utan skärsår och blod i sängen.  ;)
Lite otäckt är det faktiskt att det kunde ha börjat brinna av lampan.  :/

Träning på två orter

Jag har ju jobbat i helgen så jag passade på att träna i Jönköping i går förmiddag. Jag körde ett ganska tufft BodyPump-pass och räknade med att jag skulle ha träningsvärk i dag, framför allt i benen. Jag har inte känt något alls i dag!  :O  Jag som trodde att jag skulle få det jobbigt på BodyCombat-passet i kväll men det gick hur bra som helst.  :)
Jag har planerat att träna i Jönköping i morgon igen; då blir det BodyJam efter jobbet.  :o)

Från vinterkängor till sommarsandaler

I dag har jag utfört lite kroppsarbete; bilen har fått på sig sommarskorna.  :)
 
Jag laddar för tredje jobbhelgen i rad. Jag ska kanske även hinna med att umgås lite med några vänner från gymnasietiden mellan allt jobbande, så det kan bli en intensiv helg. Dags att sova!  :)

Övertid och träning

I dag har jag haft en ledig dag efter att ha jobbat extra på Djurdoktorn i torsdags och sedan jobbat hela helgen i Jönköping. Jag jobbade kvällspass fredag, lördag och söndag. I fredags kväll skulle jag egentligen ha slutat kl. 21.15 men jag jobbade över till kl. 22.49. Varför? Jo vi hade en hund inne på akuten som vi gjorde ett kejsarnitt på och jag gnuggade valpar.  :D
Jag passade på att träna i Jönköping i helgen också. Jag körde ett BodyCombat-pass i lördags förmiddag innan jag började jobba. Det känns bra att jag kan träna både här hemma och där när jag jobbar.  :)
I dag har jag också tränat; det var ny release på BodyCombaten. Jag har även gosat en massa med kissarna i dag. Så mysigt!  :)

Lite extra igen

Efter att ha jobbat nästan hela påskhelgen hade jag en ledig dag i går. Jag jobbade i dag och skulle egentligen ha en ledig dag i morgon också innan jag jobbar hela helgen igen. Men i dag hörde chefen på Djurdoktorn av sig och frågade om jag kan jobba där i morgon. Ja varför inte? Det är klart att jag kan det; jag skulle ju ändå bara vara ledig.  ;)

Från WC till NW

Jag har bestämt mig och mitt val är nu gjort. Efter 21 år på World Class har jag från och med i dag ett medlemskap på Nordic Wellness.  :o)
En av de avgörande faktorerna till bytet var att Nordic Wellness har flera anläggningar i Jönköping vilket gör att jag kan träna mellan mina arbetspass också. Lite vemodigt känns det så klart eftersom jag har tränat på World Class så lång tid, men samtidigt känns det faktiskt jättebra att jag ska börja träna på Nordic Wellness i stället. Det känns roligt och spännande, och jag har fått ett nytt träningssug. Jag har redan bokat in mig på flera pass, både hemma och i Jönköping.  :D

RSS 2.0