Årets sista pass

Årets sista dag betyder också årets sista träningspass. Det var som vanligt det traditionella nyårspasset; 120 minuter långt, intensivt, tufft, grymt jobbigt och väldigt roligt.  :)
De sex instruktörerna drog igång hårt från början och vi körde BodyAttack, Sh´Bam, BodyCombat, BodyStep, BodyPump, Booty Moove och GRIT innan vi som vanligt avslutade med att skåla i cider kl. 12.00.  :o)
Nu blir det lite god mat och dryck.

Sista helgen för i år

Vi är framme vid årets sista helg. Mina planer för den är att hälsa på släkt som jag inte träffar så ofta, träna och titta på en massa sport på tv-n. Det är ju bland annat skidor utför, på längden och skidskytte, och nu har även juniorhockey-VM dragit igång. Fullt upp alltså.  :)

Julafton

Julafton i dag och dagen spenderades som vanligt "hemma" tillsammans med familjen. Det var ingen snö men mycket mat, Kalle Anka, en tomte och julklappar.  :)
 

Kortaste dagen

ÄNTLIGEN vänder det! Det är årets kortaste dag i dag så från och med i morgon går vi mot ljusare tider igen. Så skönt!  :)
I övermorgon är det julafton och det är inte en enda snöflinga i sikte. Synd. Julen blir ju lite mera julig med snö.  :/

Efterkontroll på tänderna

Det är drygt två månader sedan min tandställning togs bort och i dag var jag på ortodontin för en efterkontroll. Det togs nya bilder för att jämföra före och efter, och sköterskan tittade på tänderna för att se hur de såg ut. Allt såg bra ut och jag kommer att bli kallad till en ny efterkontroll om ungefär ett år.  :)

Tufft HIIT

Jag kämpade mig igenom ett riktigt jobbigt HIIT-pass i kväll. Men det var nog inte passet i sig som var jobbigare än vanligt, jag tror att det var jag (min kropp) som tyckte att det var mycket tuffare än vad det brukar vara. Jag har känt mig väldigt trött i kroppen den senaste tiden; jag undrar om jag har en förkylning på gång igen? Hoppas inte.  :/

TV-vecka

Ännu en vecka har passerat. En vecka som bland annat har inkluderat mycket tv-tittande; Musikhjälpen, handbolls-VM, skidor utför, på längden och med skytte...
I fredags åkte jag till Jönköping igen och var med på ännu en AW med några av mina före detta kollegor. Vi var på "Bar Flamingo" den här gången också. Trevligt!  :)  På vägen hem i går stannade jag till för att äta lite lunch hos syster och co. Sedan blev det en lugn hemmakväll med kissarna. I dag har det också varit lugnt förutom BodyCombat-passet i kväll. Det var ny release så den ville jag ju vara med på.  :)

Julkort

Julkorten är scrappade och färdiga att skickas. Japp, i år hade jag tid, lust och ork att scrappa julkort igen; det är några år sedan jag senast gjorde det. Jag gjorde i och för sig bara fyra stycken eftersom jag nu för tiden inte skickar till så många. En av de som jag varje år skickar till är min brevvän i Skottland som jag fortfarande har brevkontakt med. Vi skriver alltså fortfarande brev "på riktigt" till varandra.  :o)

Flott

I går kväll åt jag och min vän och före detta kollega Hanna mat på restaurang "Flott". Det var goda hamburgare och trevligt att träffas och prata lite.  :)
I dag blev det sovmorgon och på kvällen ett jobbigt och roligt BodyCombat-pass. Jag har ju så klart hunnit med en del skidor på tv-n i helgen också.  ;)

Julig dag

Det är tre veckor kvar till julafton och jag har ingen julkänsla alls. Men trots det har jag gjort lite juliga saker i dag. Först bakade jag pepparkakor. Mest katter.  :o)  Men det blev även några grisar, granar, gubbar och andra former också.
Sedan slog jag in julklapparna som jag köpte för en dryg månad sedan. Jag är i stort sett klar med årets klappar, jag ska bara komplettera med några småsaker. Det är så skönt att vara färdig i god tid och slippa stressen de sista dagarna innan jul.  :)

RSS 2.0