Maraton och pussel

I går förmiddag var det ett BodyCombat-maraton 90 minuter med två av mina favoritinstruktörer. Svettigt, jobbigt och väldigt roligt pass.  :o)
Mina lediga dagar har jag ägnat lite åt 3000-bitarspusslet som är långt ifrån färdigt. Men jag kämpar på och i fredags lyckades jag lägga ganska många bitar så både i går och i dag kändes det lite roligare även om det går långsamt.  :)

Vecka med lediga dagar

I måndags var jag på återbesök hos optikern igen. Linserna som jag har provat är bra, men jag ska prova ett annat par som förhoppningsvis är ännu bättre.
I tisdags var jag hos min vän Mikael och grillade. Han har köpt ett hus och jag ville så klart hälsa på honom där.
I går var det min ledig-mitt-i-veckan-dag och i dag är det röd dag. Så skönt med lediga dagar. Det har blivit träning båda dagarna, lite bokläsning, lite pussel och en massa gos med kissarna.
Tre lediga dagar kvar den här veckan.  :D

Kort vecka kommer

I fredags stannade jag hos min vän Anna efter jobbet och grillade. Det var årets första grill för mig och det var väldigt gott.  :)
För övrigt har det varit en lugn helg med två BodyCombat-pass, lite bokläsning i solen på balkongen, lite kämpande med 3000-bitarspusslet och en massa kattgos.
Nästa vecka är en väldigt kort arbetsvecka. Jag jobbar bara måndag och tisdag. Onsdag är min lediga dag, torsdag är helgdag (Kristi himmelsfärd), fredag har jag en semesterdag och sedan är det helg igen. Det ska bli så skönt med en riktig långhelg. I like!  :D

Lång arbetsvecka

Det är en arbetsdag kvar den här veckan men det känns som att jag redan har jobbat klart. Jag jobbade nämligen extra i går på min ledig-mitt-i-veckan-dag, så jag har ju redan gjort mina fyra dagar. Jag ska få vara ledig på en annan jobbdag i stället, så det känns ganska ok ändå för då kommer ju den veckan att bli lite kortare i stället. Om det går så ska jag försöka att ta den dagen i samband med en helg så att jag få en ledig långhelg då.  :)

Signaturer

I dag slutade jag jobbet redan vid lunchtid. Jag åkte hem och mötte upp syster där och sedan gick vi för att tatuera oss.  :)  Det är 22 år sedan jag gjorde min första (katt-tassar på utsidan av vänstra vaden) och nu var det dags för min andra. För syster var det första gången.
Den här gången valde jag att göra en tatuering av mina signaturer. Den till höger är min signatur när jag skriver mail och den till vänster är min signatur när jag skriver meddelanden för hand. Den är dock lite tillsnyggad som tatuering eftersom jag inte är så duktig på att rita.  ;)  Nu sitter mina signaturer på insidan av vänster underarm.  :D
När vi var färdigtatuerade gick vi till "Mörner´s" för att äta mat och dricka en öl eller två. Där hittade vi Pia och Marie så vi gjorde dem sällskap en stund. Det var årets första uteserveringshäng för mig.
 
Jag känner mig väldigt nöjd med min nya tatuering och är redan sugen på en tredje.  :o)
 

Ny ögonkoll och lite firande

I dag var jag på återbesök hos optikern. Ny koll av ögat som nu är bättre och en ny synkoll eftersom provlinserna som jag har testat sedan förra besöket inte alls är bra. Jag ser bra på långt håll med dem, men på nära håll är det riktigt otydligt. Så nu ska jag prova en annan sort och styrka, och så blir det ett nytt återbesök om några veckor.
 
I dag har vi också haft lite firande här hemma. Det är nämligen exakt fem år sedan Fanta och hennes syskon hittades i en skokartong på soptippen och kom till mig med förhoppning om att mamma Mona skulle ta till sig de ungarna också, vilket hon så småningom gjorde. Fanta fick fira med extra många godisar i kväll.  :)

3000 är många bitar

Söndag med blå himmel och strålande sol. Kissarna har fått vara på balkongen så mycket som de har velat i dag. Trots lite kylig luft satt jag också en stund i solen på balkongen och läste ute en bok.
Jag har även kämpat på med 3000-bitarspusslet som jag började att lägga för en tid sedan. Det går sååå långsamt! Det är svårt och jag blir ibland så frustrerad att jag antingen vill gråta eller ge upp. Men jag är ju inte den som ger upp i första taget, så jag fortsätter att irriterad kämpa vidare.  :/

Blir det festival?

I morgon är det fem veckor kvar tills det är dags för årets Sweden Rock Festival. Efter två års ofrivilligt uppehåll ska den nu äntligen bli av igen. Men jag har lite svårt att känna den riktiga nedräkning-till-SRF-känslan. Det kan ju hända mycket på fem veckor; pandemin är ju inte över och om smittan ökar drastiskt igen så kan restriktionerna återinföras, och ingen vet vad galningen i Ryssland tar sig till och vad som händer med kriget i Ukraina. Jag vågar nog inte riktigt tro på att det blir en festival i år förrän det är dags att åka.  :/

RSS 2.0