Social helg

För att vara i pandemi-tider har jag haft en ganska social helg. I fredags åkte jag till Valdemarsvik efter jobbet. Där träffade jag några av mina arbetskollegor på restaurang "Bakfickan". Vi överraskade en annan kollega med middag och present för att han har gått i pension. Det var trevligt att umgås lite privat utanför jobbet.  :)
I går körde jag som vanligt ett BodyCombat-pass på förmiddagen och på kvällen var min vän Linda hos mig en stund. Vi åt mat och pratade. Vi har inte setts på länge så det var också trevligt.  :)
Det har varit en lugn dag med kissarna i dag och i morgon är det en ny jobbvecka.

Krock i halkan

Det var halt i morse. Riktigt halt. Så halt att jag krockade med en trottoarkant. I en vänstersväng tappade bilen fästet på vägen och sladdade i tillräckligt hög fart in i en trottoarkant för att det skulle bli en jäkla smäll. Krocken var så hård att när höger framdäck slog i trottoarkanten åkte bilen upp på trottoaren med höger sida och stannade endast en knapp meter från en stenmur. Shit alltså!  :O
Jag förväntade mig att höger framdäck skulle vara helt platt och vridet inåt men när jag gick ut och tittade så var det fortfarande luft i däcket och det såg rättställt ut. Så jag backade ner på vägen och körde lite försiktigt den sista biten till jobbet. Jag lyckades sedan även att ta mig hela vägen hem utan att det verkade vara något större fel på bilen. Ofattbart!
Lite sämre är det kanske med mig. Jag har inte ont i ryggen och nacken, men jag har lite känningar där så jag har kanske blivit lite mörbultat i musklerna och de andra mjukdelarna. Jag misstänker att när jag vaknar i morgon så kommer jag nog att vara stel och kanske lite öm i ryggen och nacken efter att ha legat stilla hela natten.  :/

Värmer upp med lite scrap

Helgen har innehållit två träningspass, en massa skidor på tv-n och gos med kissarna. Dessutom har jag scrappat ett kort till en före detta kollega som ska få barn vilken dag som helst. Jag ska även scrappa ett födelsedagskort till en bekant som snart fyller jämnt. Det är en perfekt uppladdning inför scrapträffen som är om lite mindre än tre veckor. Det ska bli så roligt!  :o)

Vaccination och scrapträff

Jag har bokat tid för min tredje vaccination mot Covid-19. Enligt tidsplanen skulle jag egentligen ta den i mitten av februari, men med den snabba spridningen som har varit sedan innan jul har de kortat ner tidsintervallet från sex till fem månader. Så nu har jag en tid bokad om drygt två veckor.  :)
 
I dag kom det information om att scrapträffen som är planerad om 3,5 vecka ska genomföras som det ser ut just nu. Rekommendationer och restriktioner enligt FHM kommer att följas strikt, och alla deltagare måste vara symptomfria och vaccinerade, och visa upp vaccinationspass och legitimation. Bra!  :o)

Skön ledig dag

Ledig-mitt-i-veckan-dag med lite kräkskalas här hemma. Först väcktes jag i morse av att Raven kräktes och lite senare kräktes Arvid upp hela sin frukost. Tur att det var min lediga dag så att jag kunde torka upp det direkt.  :/
Dagen har innehållit lite olika aktiviteter; jag har läst bok, påbörjat ett nytt pussel, tittat på skidskytte på tv-n och sedan avslutade jag dagen med ett jobbigt men roligt step-pass.  :)

Lugn helg igen

Ännu en lugn helg har passerat. I går körde jag som vanligt ett BodyCombat-pass på förmiddagen men resten av helgen har jag varit hemma hos kissarna och ägnat mig åt lugna aktiviteter. Det har blivit en hel del tittande på skidor på tv; både utför och skidskytte. Det är bara några veckor kvar till vinter-OS ska äga rum, utan publik på grund av Covid-19, men frågan är om det verkligen blir av med tanke på situationen med smittan som rusar i hela världen igen. Jäkla skitvirus!  :/

Dålig start

Det nya året har börjat ganska dåligt med rusande smittspridning av Covid-19 och nya hårdare restriktioner igen. Jag väntar på att få min tredje vaccination och om tidsplanen följs ska jag få den i mitten av februari. Som situationen är nu är det ingen idé att planera in några roliga aktiviteter den närmsta framtiden, det är avstånd och distans som gäller igen. Det finns en viss risk för att scrap-träffen om fem veckor inte blir av.  :/
 
I går blev jag ett år äldre. Igen. Jag tycker inte att det är något att fira, men jag åkte hem till mormor efter jobbet så att hon kunde gratulera mig. Jag fick även blommor och ett par presenter från övriga i familjen och många gratulationer från vänner och bekanta, så födelsedagen var ganska ok ändå. Men det blir svårare och svårare att fortsätta låtsas att man är 27.  ;)

2021 blev 2022

Årets första dag har varit väldigt lugn. Jag och kissarna började det nya året med sovmorgon och sedan fortsatte vi dagen med lugna aktiviteter. Kissarna har mest sovit och jag har läst bok, tittat på tv och lagt pussel.  :)
Min kropp har varit lite sliten i dag, förmodligen efter nyårspasset i går. Det var två timmar med en skön blandning av SomaMove, BodyAttack, Grit Cardio, Core, BootyMove, BodyCombat och Sh´Bam.  :)
 
I går kväll var Pia och Annette här för att fira in det nya året. Vi åt förrätt, varmrätt och dessert. Vi var väldigt mätta efter varmrätten och trots att vi väntade lite med desserten var det knappt att vi fick ner den, men den var väldigt god. Annette hade glömt att ta med snacksen (vilket inte gjorde något!) och när jag tog fram ost och kex en stund innan midnatt orkade vi inte äta det. Vid 12-slaget lämnade vi bubblet oöppnat och skålade i stället i det vi hade kvar i glasen sedan tidigare. Vi var så mätta!  ;)

RSS 2.0