Biljettsläpp...

I dag släpptes biljetterna till nästa års Sweden Rock Festival. Jag brukar köpa biljett direkt när de släpps, men jag har inte gjort det än...  :/

Shoppinghelg

I går förmiddag åkte jag, kusin, syrran och Maria söderut för en shoppinghelg i Ullared. Vi kom dit strax efter kl. 14.00 och shoppade till kl. 20.00. Sedan blev det lite vuxendricka och tilltugg på hotellrummet på kvällen. I morse började vi shoppa kl. 08.00 och kände oss färdiga strax efter lunch.
Jag handlade inte överdrivet mycket. Jag köpte några julklappar, två födelsedagspresenter och några saker till mig själv, som t.ex. en ny hallmatta och gardiner till vardagsrummet. Men det blev inte så dyrt för jag hade ett presentkort på Ge-Kås som jag passade på att använda.  :)

Konferens

Den här veckan har jag tillbringat två dagar på ett hotell i Uppsala. Det var Distriktsveterinärernas årliga sköterskekonferens och det innebar föreläsningar, mat och fika. Det innebar också tidig uppgång kl. 04.20 i onsdags morse och hemkomst strax före kl. 20.00 i går kväll. Långa dagar...
I kväll är det en lugn kväll hemma med kissarna, för i morgon ska jag iväg på trevligheter.  :)

Dubbla pass

Jag körde dubbla träningspass i kväll, först BodyCombat och sedan BodyPump. Det känns i kroppen.  :)
Nu ska jag snart lägga mig och sova för jag ska vakna strax efter kl. 04.00. Jag ska nämligen åka på sköterskekonferens i Uppsala.  :/

Förtjänad kväll på soffan

I kväll har jag haft en lugn lördagkväll på soffan. Jag tyckte att jag förtjänade det. I går kväll höll jag min pappa sällskap på akuten från ungefär kl.17.15 till strax efter kl. 23.00. Roligare fredagkväll kan man ju ha.  :/
På förmiddagen i dag körde jag ett BodyCombat-maraton på 90 minuter. Efter det åkte jag till förrådet och hämtade vinterdäcken. Planen är att byta till dem i morgon när jag ska åka "hem" för att fira min kusin som fyller år. Då ska jag även hälsa på mormor som nu har flyttat till ett serviceboende.
Så efter träning och däcklyftande i dag var jag lite trött i kroppen och då fick den tillbringa kvällen på soffan.  :)

Kylan kommer

Hösten har kommit på riktigt; nu är det inte många plusgrader ute så det är faktiskt ganska kallt. Det finns en viss risk att jag får skrapa rutorna på bilen i morgon bitti för första gången den här säsongen. På söndag ska kanske bilen få byta till vinterskorna och förhoppningsvis hinner det inte att komma någon snö innan dess.  :/

Brittisk krim och gula bollar

Lugn lördagkväll hemma med kissarna. Jag och Fanta har ätit Cheez Ballz och tittat på brittisk kriminalserie. Eller, jag tittade ensam. Fanta tittade inte, men hon åt Cheez Ballz.  :)

Brev till min brevvän

Ledig-mitt-i-veckan-dag i dag. Då passade jag på att skriva ett brev. Ja, ett riktigt brev skrivet för hand på brevpapper.  :o)  Jag vet att det inte är så vanligt att skriva brev på det sättet nu för tiden, men jag och min engelska brevvän Catherine gör fortfarande det till varandra. Vi gör det inte så ofta längre, det blir kanske bara ett eller ett par brev var per år, men vi håller fortfarande liv i den traditionen. Vi har varit brevvänner sedan vi var i yngre tonåren. När vi läste engelska i skolan på den tiden hjälpte skolan till med att hitta brevvänner utomlands och jag och Catherine fann varandra och har hållit kontakten ända sedan dess. Hon har hälsat på mig en gång och jag har hälsat på henne två gånger. Först i England och sedan i Skottland efter att hon hade flyttat dit. Men det är många år sedan. Det skulle vara roligt att hälsa på henne snart igen.  :)

Bjuden på mat

Lördag i dag. Det blev som vanligt ett pass BodyCombat på förmiddagen. Sedan åkte jag "hem" för att hälsa på min mormor. Hon är ju 97 år och bor fortfarande kvar i sin lägenhet, men snart ska hon flytta till ett boende. Det kommer att bli bra för henne.  :)
Efter mormor åkte jag till min vän Jimmie för att umgås lite. Han var hungrig så han bjöd mig på mat på "La Patrona".  ;)

Eventpass och indisk mat

I lördags körde jag ett eventpass på förmiddagen. Det var två jobbiga men roliga timmar med Core, BodyPump, BodyAttack, BodyCombat och BodyBalance.  :D
På kvällen åt jag, Annika och Agnes mat på "Nawab". Det är en indisk restaurang som ligger ganska nära där jag bor. Jag åt en kycklingrätt med paprika och vitlök. Så gott!  :o)
I går hade jag lite träningsvärk, mest i magen men även i andra kroppsdelar. Det hindrade inte mig från att köra ett pass P.E Performance på eftermiddagen.
Så det var en bra helg med både god mat och mycket träning.  :)

RSS 2.0