Hej då Renault!

Min bil har under en ganska lång tid varit lite trött och sliten, och jag har haft på känn att den kanske inte orkar pendla så länge till. Så efter jobbet i dag bytte jag in den mot en annan bil som förhoppningsvis är lite piggare och orkar ta mig till och från jobbet en tid framöver. Nu kör jag en bilmodell som jag länge har velat ha; en Seat Leon.  :o)

Tio timmar scrap

I dag har jag scrappat i nästan tio timmar.  :D  Vi var sex scrappare som träffades hos Jessica för att scrappa, äta och umgås. Mest scrappa förstås, men vi åt väldigt mycket också; frukost, lunch, fika, middag plus frukt och choklad.  :o)
Jag är inte så snabb när jag scrappar, jag har svårt att bestämma mig och jag tänker igenom allt väldigt noggrant. Men trots att jag bara hann göra en dubbel-layout i dag så har jag haft en väldigt trevlig dag.  :)

Djurägare i dag

Jag har haft en ledig dag i dag och då spenderade jag förmiddagen på Djurdoktorn. Inte för att jobba den här gången, utan som djurägare. Jag var där med Raven för att försöka att komma till rätta med hennes magproblem. Hon har ju haft diarré från och till sedan hon fick sina sista tänder utdragna för 2,5 år sedan, men nu är det värre än tidigare. Så jag bokade en tid hos "hennes" veterinär som undersökte henne och tog ett blodprov. Veterinären sa att Raven "ser oförskämt fin ut för att ha haft diarré så länge". När provsvaren vara klara sa veterinären att Raven har "väldigt fina värden för att ha haft diarré så länge". Alla värden låg inom referensramarna och det var inget som avvek. Hon verkade förvånad över att Raven´s fysiska form, hälsa och värden är så bra när hon har varit dålig i magen under så lång tid. Jag kan knappt tro det heller, men jag är så klart både lättad och glad för att hon är så frisk. Speciellt med tanke på både hennes ålder och magproblemen.  :)
Nu ska vi skicka in avföringsprov för att se om det visar något som kan vara en orsak till diarrén. Jag ska samla bajs från Raven från tre olika dagar och lämna in det till Djurdoktorn i början på nästa vecka så att det kan skickas på analys.
Beroende på vad provet visar så ska vi bestämma hur vi ska gå vidare för att få bukt med diarrén. Men det som vi pratade om var medicinering med kortison och eventuellt ett ultraljud. Om det inte visar sig vara något som enkelt kan lösas med en avmaskningskur, eller något värre som t.ex. en tumör.  :/
 
Eftermiddagen i dag spenderade jag "hemma" där jag hälsade på de äldre i släkten, och i kväll har jag lagat mat så att det räcker till tre matlådor, för jag ska jobba hela helgen.  :)

Gjort mycket i dag

Ännu en helg har passerat. Jag jobbade kväll i fredags och var ganska trött efter arbetsveckan så jag unnade mig en sovmorgon i går. Resten av lördagen var lugn; jag slappade och gosade med kissarna.
I dag har jag varit lite mer produktiv. Jag har tvättat, diskat, handlat, lagat mat, rensat ut sådant som ska kastas, sorterat saker och kört ett pass BodyCombat. Jag kunde ha gjort ännu mer, men jag känner mig ändå ganska nöjd med den här dagen.  :)

Lång vecka i mörkret

Det känns som att det här är en väldigt lång arbetsvecka, men det beror nog bara på att jag jobbar fem dagar i sträck och att det nu är mörkt när jag åker hem från jobbet, oavsett tid.  :/
En arbetsdag kvar och sedan har jag en ledig helg igen.  :)

RSS 2.0