Påsk

I dag är det Påskafton och det har varit ungefär som det brukar. Jag åkte "hem" för att först gå på påskmarknad och sedan hälsa på mormor och pappa innan det var dags för lunch hos min kusin och hennes familj. Vi frångick dock traditionen med påskmat och åt tacos i stället med efterföljande fika.  :)
 
I kväll fick jag veta att min mormor´s syster gick bort i dag. Det är det tredje dödsfallet hittills i år, och dessutom på mindre än tre månaders tid. Hur ska det här året bli?  :/

Ännu en borta

I dag blev det lite ledsamt. Jag fick ett besked om att en klasskamrat till mig avled natten till i dag.  :(
Jag har umgåtts lite med honom efter att vi slutade grundskolan. Bland annat några år på Sweden Rock Festival och på några fester hos gemensamma vänner. Han fick ett cancerbesked för bara två månader sedan, så det gick väldigt fort.
Nu är det tre stycken (som jag vet om) från klassen som har gått bort. Vad händer med min klass? Vi blir färre och färre kvar. Redan! Det är alldeles för tidigt tycker jag.  :´(

Sömnutredning på gång

Min sömnutredning är på gång; jag har fått tid till Neurofysiologiska kliniken nästa fredag.  :)

Lugn helg och korta veckor

Jag har haft en ganska lugn helg igen. Förutom ett BodyCombat-pass i går och ett HIIT-pass i dag så har jag bara gjort lugna saker hemma. Jag har läst bok, scannat foton och gosat med kissarna.
Nu ser jag fram emot två korta arbetsveckor; nästa helg är det påsk.  :)

Bok, scrap och foton

Ledig-mitt-i-veckan-dag i dag. Jag har läst ut en bok, scrappat ett påskkort och sorterat foton. En ganska bra ledig dag. I morgon är det jobb igen, men det är bara två jobbdagar till helg.  :)

Indiskt och vin

Jag har haft en väldigt social helg. I fredags var jag och min vän Agnes hos vår vän Annika och åt indisk mat. Gott!
I går förmiddag blev det som vanligt ett BodyCombat-pass och på eftermiddagen åkte jag "hem". Först hälsade jag på de gamla och sedan var jag hos min vän Jeanette på kvällen. Hon hade bjudit in ett gäng på vinkväll, och förutom vin blev det även snacks och mycket prat. Trevligt!  :)
Jag avslutade helgen med ett HIIT-pass i kväll. Nu är det dags att sova och ladda för en ny jobbvecka.

Bra jobbdag och snart helg igen

I dag har jag bara haft hand om katter som patienter. En helt ok dag på jobbet alltså.  ;)
En arbetsdag kvar innan det är helg igen. Jag har fullt upp i helgen; förutom planerad träning så ska jag i väg på trevligheter både fredag kväll och lördag kväll.  :)

Som förra helgen

Den här helgen har varit väldigt lik förra helgen. Ett BodyCombat-pass i går och ett HIIT-pass i dag. Jag har läst bok, scannat foton, tittat på skidskytte på tv-n och gosat med kissarna.
Men jag har även smakat på ett körsbärsvin (rött) som jag fick av en vän som tillverkade det själv 1999. Jag är ju inte så förtjust i rött vin och kan inte så mycket om röda viner, men till och med jag förstod när jag smakade på det att det kanske hade lagrats lite för länge. Det smakade lite körsbär men det var nog godare för 25 år sedan.  :/
 

Mitt i veckan igen

Ledig-mitt-i-veckan-dag i dag. Jag har tvättat, läst ut en bok, scannat foton och gosat med kissarna. En helt ok ledig dag.  :)

Hållit mig hemma

Helgen är redan slut. Hur kan tiden gå så fort? Förutom ett BodyCombat-pass i går och ett HIIT-pass i dag har jag mest hållit mig hemma i helgen. Jag har städat, rensat bort foton i mobilen, läst ut en bok, gosat med kissarna och tittat på skidskytte och friidrotts-vm (inomhus) på tv.
Nu ska jag lägga mig och påbörja en ny bok innan det är dags att sova; det är ju jobb i morgon igen.  :/

RSS 2.0