Förväntar mig lite träningsvärk

Jag körde ett pass P.E One 45 minuter i kväll. Det kändes att jag inte har kört det på sex veckor och jag blir inte förvånad om jag har träningsvärk i morgon.  :)
Ledig-mitt-i-veckan-dag i morgon igen. Då ska jag förbereda foton till den kommande scrap-träffen. Jag ska nog kämpa lite med pusslet som jag håller på med nu också. Det är 1500 bitar och ganska svårt, så det går väldigt långsamt framåt.  :/

Aktiviteter som passar regniga dagar

Redan fredag igen. Det har regnat i två dagar och det ska tydligen fortsätta att regna hela helgen. Då passar det bra med lugna inomhusaktiviteter. Förutom att träna så ska jag nog bara vara hemma och pyssla lite som t.ex. läsa, lägga pussel, mysa med kissarna, titta på Paralympics och ordna foton till den kommande scrapträffen.  :)

Kalas för pojkarna

Vi har haft kalas här i kväll. Vi firade att det är exakt ett år sedan Arvid och Vidar kom hit till oss för att vara här i jourhem. De skulle stanna ett litet tag tills de var kastrerade, vaccinerade, id-märkta och redo att flytta till sitt för-alltid-hem. Ett litet tag har alltså blivit ett helt år.  ;)
Jag pratade med föreningen i går om deras framtid. Ska de flytta eller ska de få stanna här? Inget är bestämt, fundering pågår.

Semestern var länge sedan

Fredagkväll och äntligen helg. Efter bara en arbetsvecka känns semestern väldigt avlägsen så det ska bli skönt med ett par lediga dagar. Planer för helgen är ett par BodyCombat-pass och att klappa på kissarna. Förutom det så blir det nog mest lugna aktiviteter; läsa bok, lägga pussel... Om det inte dyker upp något annat som verkar vara väldigt roligt och lockande.  :)

Tillbaka till vardagen

Första arbetsdagen efter semestern i dag. Nu är man tillbaka i den vanliga vardagen igen. Efter jobbet fick jag den andra sprutan med vaccination mot Covid-19. Nu är jag färdigvaccinerad, men det diskuteras om att man kanske måste ta en tredje spruta lite längre fram. Får se vad forskarna och specialisterna kommer fram till angående det, men just nu är jag i alla fall färdigvaccinerad och det känns bra tycker jag.  :)

Firade en blivande 95-åring

I dag åkte jag "hem" för att fira min mormor som fyller 95 år på måndag. Det var första gången på ungefär två år som vi träffades nästan allihopa samtidigt. På grund av Covid-19 har vi inte fått/velat/vågat träffas så många och framför allt inte med de äldre och andra i riskgrupper. Så det var roligt och trevligt att vi kunde göra det i dag och gratulera min mormor med ett riktigt födelsedagskalas. Vi firade med både smörgåstårta och fika med kakor och gräddtårta.  :o)

Scrap och picknick

I dag scrappade jag lite igen. Så roligt! Jag scrappade ett födelsedagskort till min mormor som fyller år snart. Det var en bra uppladdning till scrapträffen som jag ska vara med på om fyra veckor. Jag hoppas verkligen att den blir av nu, vi har ju väntat så länge. Smittan har börjat att öka lite igen trots pågående vaccinationer, så det finns en liten risk för att det kommer att bli hårdare restriktioner ännu en gång. Men jag hoppas på det bästa.
I kväll hade jag en utomhusträff med Catrin och Linda. Vi har inte setts så mycket de senaste två åren på grund av pandemin, och nu när vi har fått våra vaccinationer så tyckte vi att det äntligen var dags igen. Men vi följde trots det restriktionerna och hade en picknick utomhus. Trevligt!  :)

Sista semesterveckan

I går hälsade jag på några släktingar som jag inte träffar så ofta. Det blev lunch, fika, trädgårdshäng och en massa prat.
Eftersom jag fortfarande har semester så passade jag på att köra BodyCombat vid lunchtid i dag. Skönt!  :)
Sista semesterveckan nu, får se vad resten av den bjuder på.

Rundvandring och choklad

I dag blev det en semesteraktivitet här hemma i sta´n; rundvandring i Gamla Linköping. Självklart med ett besök i Cloetta-boden.  :o)
Det händer någon gång ibland att jag åker till Cloetta-boden och handlar lite godis, men jag har inte besökt Gamla Linköping som "turist" på många år. Man (jag) borde bli lite bättre på att göra sådana saker; det finns ju ofta mycket att göra och många sevärdheter i närområdet. Man behöver ju inte alltid åka bort på semester eller åka långt för att vara turist.  :)

SRF-reunion med poolparty

I går hade vi en SRF-reunion. Vi började med att dricka lite bubbel och att äta lunch innan vi såg Sverige vinna både OS-guld och OS-silver i diskus. Därefter spenderade vi eftermiddagen i poolen. Så skönt!  :)  När vi hade torkat och fått på oss kläderna igen var det dags för middag och sedan fortsatte kvällen med snacks, dricka och en massa prat. Det var så trevligt och roligt att umgås på en reunion igen efter så lång tid med restriktioner.  :o)

RSS 2.0