Mycket träning nu

En av fördelarna med att inte pendla så mycket och i stället vara hemma är att jag hinner träna mera. Jag brukar ha som mål att träna 3-5 gånger i veckan och på grund av jobbet har det varit svårt att träna så mycket de senaste åren. Men nu har jag kommit igång bra igen och de senaste veckorna har jag tränat ännu mer, bara för att jag kan. Jag har tränat sex dagar i rad, vilat en dag och nu har jag tränat sex dagar i rad igen.  :o)
I morgon är det vilodag från träningen; då ska jag hälsa på en vän i grannstaden.  :)

Vintersport på väg

I dag upptäckte jag till min glädje att det var slalom på tv-n och insåg att vintersäsongen snart drar igång på riktigt. Då blir det några månader med en massa skidor i olika utövanden att titta på. Tjohoo!  :o)

Köpte en back-up

Jag kom hem för några timmar sedan efter en tvådagars-tripp till Ullared med Maria och hennes mamma. Jag köpte bland annat några julklappar och en extern hårddisk. Det kändes nödvändigt att investera i en sådan eftersom min dator havererade för ett tag sedan. En kväll när jag skulle starta den var den stendöd, men som tur var kunde allt på hårddisken räddas och flyttas.  *Puh!*  Så nu ska jag ha en extern hårddisk som back-up om det händer igen.  :/

Kalas med skor till mig

I dag åkte jag "hem" för lite födelsedagsfirande. Jag gratulerade min kusin i förskott, hon fyller år om några dagar. Det bjöds på go-fika och trevligt sällskap. Jag åkte dit med en liten present och åkte därifrån med två par nya skor och ett träningslinne av märket Svea.  ;D  Det är inte första gången som jag får skor och kläder av min kusin. Jag har fått (minst) två par skor och ett par stövlar av henne tidigare. Hon köper och sedan använder hon dem inte. Då händer det att hon frågar mig om jag vill ha dem. Tur för mig att vi har samma skostorlek.  :o)

Fina tänder

Jag har inte skrivit om det tidigare, men i dag var det dagen som jag har längtat efter ett tag. Jag har nämligen haft tandställning och i dag togs den äntligen ut. Jag har inte haft så stora besvär med den som många andra har, men det var ändå skönt att bli av med den. Jag har haft den i två år, sex månader och nio dagar. Det var värt det; jag är väldigt nöjd.  :o)

Slutmålat

Jag har målat färdigt för i år. Tyvärr är inte huset helt färdigmålat, men det börjar att bli för kallt och blött för att måla mera. Det är inte så mycket kvar, men det lilla som ska målas får vänta tills i vår när det blir målarväder igen.
Det har varit ganska skönt att tillbringa så mycket tid ute på landet de senaste veckorna. Tystnad, frisk luft, god mat och en massa gos med kissarna på gården. Det gör ju heller inget att jag har haft en väldigt vacker utsikt medan jag har målat.  :)
 

Tränat fyra dagar

Jag tränat fyra dagar i rad. BodyCombat i söndags, HIIT i förrgår, CX Worx och Booty Move i går, och ett jobbigt HIIT-pass i dag.  :)  Nu ska kroppen få vila från träning några dagar; i morgon åker jag ut på landet och målar lite igen. Det är nog sista chansen innan det blir för blött och kallt.

Bara ett kapitel till

Jag och katterna har haft en väldigt lugn dag i dag. Jag läste ut en bok (på engelska) av en av mina favoritförfattare, Nora Roberts, som jag hade ungefär 160 sidor kvar av. När jag gillar en bok har jag så svårt att sluta att läsa. "Bara ett kapitel till, bara ett kapitel till..."  :)
Det har så klart blivit lite tittande på friidrotts-VM också. Jag måste ju passa på när jag kan.  ;)

Springa, hoppa, kasta...

Just nu pågår friidrotts-VM och för en gångs skull har jag tid att titta på det så mycket som jag vill och kan. Dessutom sänds det på den bästa sportkanalen; SVT. Yippie!  :D

RSS 2.0