Platt däck

Jag hade tänkt att ha en lugn och skön söndag, utan så många måsten och bara göra saker som inte kräver så mycket, som t.ex. läsa en bok eller lägga pussel.
Strax efter lunch gick jag ut till bilen för att hämta en kartong kattsand och fick då se att bilens högra bakdäck var helt platt. Suck!  :(  Jag har redan lite bekymmer angående bilen; bromsarna bak är helt slut på höger sida och måste bytas. Jag har bokat tid på verkstad för det på onsdag som är min lediga dag. Så det var ju inte så roligt att komma ut till bilen och få se ett platt däck i dag.  :(
Nåja, jag fick hjälp med att byta till reservdäcket så jag tar mig till jobbet i morgon, och det var ju i alla fall tur att jag såg det redan i dag och inte i morgon bitti på väg till jobbet. Men det blev ju inte den lugna och sköna söndag som jag hade tänkt mig.  :/

Redo för helg nu

Jobb-onsdag i dag. Jag körde ett BodyCombat-pass efter jobbet och nu tittar jag på de svenska herrarna som spelar kvartsfinal i handbolls-VM. Heja heja!
Jag är redan redo för helg, men det är två arbetsdagar kvar.  :/

Nästan samma planer som förra helgen

Det är redan fredag igen. Tiden går så fort!  :/
Planerna för helgen ser ut som förra helgen; träna och städa färdigt. Inget bubbel den här helgen dock.  ;)

Bubbel i Gränna

I går blev det ett pass BodyCombat på förmiddagen och lite städning efter det. Kvällen tillbringades i Gränna. Syster bjöd in mig och Maria på lite bubbel och mat.  :)

13

Fredagen den 13:e i dag. Jag har inte haft mer otur i dag än andra dagar.  :/
Helgens planer är att träna och städa. Får se om det händer något mer.  :)

Söndags-scrap

Japp, det blev lite scrappande i dag!  :D  Jag och Jeanette var hos Jessica och scrappade i 8 timmar. Vi hann med att äta, fika och prata en massa också. Så roligt, trevligt och välbehövligt!  :o)  Om fem veckor är det dags igen; då är det den stora scrapträffen som jag brukar åka på.  :)

Tapas på Aioli

Förkylningen är bättre. I morgon ska jag köra BodyCombat, det blir första träningspasset på 16 dagar. Får se hur det är med orken.  :/
I går kväll åt jag mat på "Aioli" med Agnes och Annika. De bjöd mig eftersom jag fyllde år i förrgår. Trevligt! Jag åt fyra olika tapas och blev proppmätt. Så gott!  :)
I dag har jag städat lite. Jag ska fortsätta med det efter träningen i morgon. Kanske blir det lite scrappande på söndag. Hoppas!  :)

+1 igen

Ett år äldre. Igen. Hur kan det gå så fort? Jag försöker fortfarande att inbilla mig att jag bara är 27.  :/
Min födelsedag råkade även vara min ledig-mitt-i-veckan-dag. Jag hade funderingar på att åka "hem" till de gamla i dag, men eftersom jag inte är helt frisk än och det dessutom har varnats för snöstorm så har jag spenderat dagen i lugn och ro hemma med kissarna.
I morgon är det bara en halv arbetsdag. Jag slutar vid lunch eftersom det är trettondagsafton och sedan är det långhelg, 3,5 dag ledigt. Så skönt!  :D

RSS 2.0