Nya kickar

Det var ny release på Body Combat-passet i kväll. Skönt med lite variation i slagen och sparkarna, men det var faktiskt ganska jobbigt. Nu är jag så där skönt trött i benen.  :)

Midsommar

I går var det midsommarafton och tro det eller ej; vädret var otroligt bra! Inte en droppe regn på hela dagen; det var soligt och jättevarmt. Det var lite kladdig värme, nästan tropisk.  :o)
Jag åkte till familjegården för en släktträff med den släkten som jag inte träffar så ofta. Vi började med en stadig lunch med efterföljande fika och jordgubbar. Vi umgicks i trädgården en stund innan det var dags att klä midsommarstången och sedan traditionsenligt dansa runt den. Efter det delades vi in i tre lag och skulle leka/tävla i två omgångar. Mitt lag vann en tävling som inkluderade en kula och samarbete.  :)
Sedan var det dags att äta sillbuffé. Det var olika sorters sillar, silltårta, laxtårta, pajer, bröd, ostar... Så gott! När vi hade ätit tills vi var proppmätta tändes grillarna(!). Jag trodde att de skämtade med oss, men nej, vi skulle grilla också!  :O
Medan det gjordes i ordning spelade jag kubb med några av kusinerna. Jag var otroligt bra på det i går (jag blev förvånad själv); mitt lag vann alla gånger jag var med oavsett vilka jag spelade med och det var faktiskt jag som fick ner flest varje gång.  :D
Sedan var det då dags att äta igen; grillad entrecôte och hemlagad potatissallad. Gott! Efter det kom jordgubbstårtorna fram... Jösses, vad vi åt i går!
 
 
Det var en väldigt trevlig och rolig midsommarafton med gamla och nya bekantskaper/släktingar. Vad det gäller vädret kan jag inte minnas när det var så bra väder en midsommarafton senast och det lär nog dröja innan vi får uppleva lika bra väder på en midsommarafton igen.  :)

Årets viktigaste väder?

Det var en kort arbetsvecka den här veckan också; i morgon är det midsommarafton. Undrar vad det blir för väder den här gången? Sol? Regn? Nollgradigt?  :/

Mörkare tider

Det känns lite ledsamt, för sommaren har ju knappt börjat; men i dag inträffade sommarsolståndet. Det vänder alltså i dag och vi går mot mörkare tider igen.  :(

Mera rock

I fredags förmiddag åkte jag, syrran och Maria till Göteborg för lite mera rock. När vi hade installerat oss på vårt övernattningsställe laddade vi upp inför konserten med lite vin, snacks och fotbolls-EM på tv-n (Sverige-Italien). Efter matchen åkte vi ner på stan för att äta, ta något mer att dricka och möta upp SRF-bekanta.
Vi struntade i förbanden och tog plats på Ullevi precis lagom tills Iron Maiden gick upp på scenen. Nästan två timmar med ett av de bästa banden på scenen var ett helt ok sätt att spendera en fredagkväll.  :)
 

Kort arbetsvecka

Min arbetsvecka är redan slut; i morgon har jag semester igen för då ska jag iväg på nya roligheter.  :o)

SRF 2016

Jag ska försöka att sammanfatta årets SRF.
 
Jag var ordentligt förkyld när vi i onsdags förmiddag packade in oss i bilen för att åka söderut mot Norje. Men jag tänkte inte låta en förkylning hindra mig, så jag gjorde mitt bästa med min färddricka.  :)  Det blev dock en ganska lugn första festivaldag för mig. När vi kom fram till Pukavik installerade vi oss på vårt rum och umgicks sedan lite med några av de andra husgästerna i trädgården innan vi åkte in till festivalområdet för att hämta våra armband och titta på Amaranthe.
 
 
På torsdagen var förkylningen nästan borta och jag mådde mycket bättre. Vädret var kanonbra, så det blev mycket trivsel i trädgården innan vi på eftermiddagen åkte in till festivalområdet.
 
 
Den dagen såg jag först lite av Graveyard,
 
 
lite av L.A.Guns,
 
 
lite av Slayer,
 
 
nästan hela konserten med Megadeth,
 
 
och avslutningsvis hela konserten med Queen + Adam Lambert.
 
 
Sedan hade vi efterfest i huset till framåt klockan 04.00 på morgonen...  :D
 
Fredagen bjöd på både sol och lite regn vilket gjorde att vi stannade och festade i huset nästan hela dagen. Väl inne på festivalområdet började vi med att se lite av Foreigner.
 
 
Sedan umgicks vi lite med Broder Tuck. ;D
 
 
Kvällen fortsatte med lite Gamma Ray,
 
 
hela konserten med Twisted Sister,
 
 
och självklart hela årets-måste-se-konsert med Avantasia.  :o)
 
 
Som vanligt hade vi knappt hunnit blinka förrän det var lördag och festivalens sista dag. Även den dagen umgicks vi länge i trädgården innan vi ganska sent på dagen åkte in till festivalområdet.
Jag hann i alla fall med att se lite av Dirkschneider,
 
 
och nästan hela Anthrax,
 
 
innan jag avslutade årets festival med hela Sabatons konsert.
 
 
Trots en förkyld inledning på festivalen så har jag haft lika trevligt och roligt som alla tidigare år. Det är bara 360 dagar kvar till nästa SRF.  ;)

Tillbaka

Tillbaka till vardagen igen efter fyra dagars festivalande. Trött men nöjd.  :)

Sjuk och rockig

Jag är fortfarande väldigt förkyld, men nu har jag i alla fall packat färdigt. Klar att åka, rock n´ roll!  :)

Dålig tajming

Nej, det var tyvärr inte falskt alarm den här gången. Jag vaknade i morse med riktigt ont i halsen och ordentligt snorig. Skit!  ;(  Jag hade tid hos tandläkaren tidigt på förmiddagen i dag och det var ganska jobbigt att sitta där och gapa när man är förkyld. Det har blivit värre och värre under dagen, och nu är jag dunderförkyld. Så. Jäkla. Typiskt!!! Det här är ju riktigt dålig tajming!  ;(  Jag har inte ens orkat packa färdigt än; jag tror att jag ska lägga mig och försöka att sova och packa det sista i morgon i stället.  :/

Långhelg

Trots att den här helgen var en dag längre så har den gått fort. I lördags kickade jag i gång helgen med ett pass Body Combat och sedan mötte jag upp Pia på stan för en sen lunch/eftermiddagsöl. Vi satt på "Yellow Fellow´s" uteservering några timmar tills Pia föreslog att vi skulle köpa med oss lite snacks och gå hem till henne. Det gjorde vi, och sedan satt vi på hennes balkong i kvällssolen resten av kvällen och drack "somriga groggar".  :)
 
I går morse vaknade jag tidigt men jag var ganska sliten hela dagen på grund av det drickbara som Pia bjöd på kvällen innan. Inte helt optimalt då jag åkte "hem" för att fira pappas födelsedag.  :/  Det bjöds på både mat och fika, och jag tillbringade lite tid med min systerdotter vid gungorna. Två gånger gungades det.  :o)
 
Jag var inte lika sliten i morse när jag vaknade och det var tur för jag körde ett skönt Body Combat-pass på förmiddagen. Men nu känner jag mig inte alls i form, för jag har lite ont i halsen, nyser och snorar lite. Jag hoppas verkligen att det är ett falskt alarm igen; jag har ju trots ihärdiga känningar hela vintern och våren klarat mig undan förkylning och jag vill INTE bli sjuk nu när det är den bästa veckan på hela året!!!   ;(

Långledig

Det är fredag igen och det betyder ju vanligtvis att det är helg. Men den här fredagen betyder inte bara att det är helg utan även att jag är långledig. På måndag är det Sveriges nationaldag, alltså en röd dag = ledig. Sedan har jag semester tisdag till fredag nästa vecka, så jag ska inte jobba igen förrän om 10 dagar. Så najs!  :o)

RSS 2.0