Mat och dansföreställning

I går kväll träffade jag mina vänner Åsa och Linda för att få ta del av min födelsedagspresent som jag fick av dem. Först åt vi mat på "Taverna 1854" och sedan såg vi föreställningen "Master of Dance" med Fredrik Benke Rydman som är en av Sveriges bästa dansare. Han är så duktig och det var en upplevelse att få se honom dansa i verkligheten. Jag hade en rolig och trevlig kväll och jag är väldigt nöjd med min present.  :o)

Hos farbror doktorn

Ledig fredag för att jag jobbade i förrgår i stället. Jag hade ett inbokat läkarbesök i morse för att försöka att ta reda på varför jag alltid är så trött och nästan aldrig känner mig pigg.
Läkaren ställde frågor om hur jag sover och tränar, lyssnade på hjärta och lungor, och kollade blodtrycket. Jag fick lämna både blodprov och urinprov som jag ska få svar på om ett par veckor. Jag ska få låna en blodtrycksmätare för att själv mäta mitt blodtryck hemma några gånger och min sömn ska utredas. Fortsättning följer...
 
I morgon kväll ska jag få uppleva en av mina födelsedagspresenter.  :o)

En present till

Jag trodde att mitt födelsedagsfirande var över, men jag trodde visst fel.  ;)
På mötet i dag överraskade mina kollegor mig med en födelsedagspresent i efterskott. En presentkorg med bland annat en blomma, vin, choklad och en massa scrapsaker. Jag blev så glad!  :D

Bytt dag

Det är ingen ledig-mitt-i-veckan-dag för mig i morgon. Vi ska ha möte så jag jobbar då och är ledig på fredag i stället. Det gör ju inget att jag får en lite längre helg.  :)
På fredag förmiddag har jag ett läkarbesök inbokat. Jag ska försöka ta reda på varför jag är så trött hela tiden. Jag har varit trött så länge jag kan minnas, jag känner mig liksom aldrig riktigt pigg. Nu är det dags att ta reda på vad som är fel, för jag är trött på att vara trött.  :/

Lång vinter

Snö och kyla, snö och kyla. Den här vintern har vi haft en riktig vinter. Det var många år sedan senast. Vi har haft nästan två månader med snö och kyla. Snöovädren avlöser varandra, det är snökaos, ishalka och många minusgrader.
I måndags morse var det riktigt slirigt att åka till jobbet; snöfall, starka vindar, snödrev på vägen och halka. Då tog jag det väldigt lugnt på vägen. Det var nog värst hittills av de dagar som jag har åkt till jobbet den här vintern.  :/  Behöver jag säga att jag längtar till vår med sol och värme?
 
I morgon ska jag fira min vän Eleonor. Hon fyller år på söndag men har sitt firande i morgon. Hon har ordnat en stor fest med runt 115 gäster, mat, dryck och underhållning. Motsatsen till mitt firande.  ;)

Mera firande

Efter en arbetsvecka fortsatte mitt födelsedagsfirande den här helgen. I går kväll hade jag två vänner på besök. Upplägget var likadant som båda kvällarna förra helgen; jag bjöd på lite bubbel, mat och dryck. På eftermiddagen i dag hade jag ännu en vän på lite födelsedagsfika.
Nu tror jag att det får räcka med födelsedagsfirande; jag känner mig färdig med det och jag är väldigt nöjd.  :o)

Mycket födelsedagsfirande

Jag har firat min födelsedag i fyra dagar. I torsdags åkte jag "hem" för att de äldre skulle kunna gratulera mig. Jag hade med mig varsin födelsedagskaka till alla som var med på fikat.  :)
I fredags kväll hade jag sju vänner på besök. Jag bjöd på lite bubbel, mat och dryck. Det blev mycket prat och många skratt.  :D
I går kväll hade jag fyra vänner på besök. Det skulle ha varit sex stycken men på grund av hälsoskäl fick jag två sena återbud tyvärr. Men det blev en bra kväll ändå. Upplägget var likadant som kvällen innan med att jag bjöd på lite bubbel, mat och dryck. Även då blev det mycket prat och många skratt.  :D
I dag var en vän + barn här på lite födelsedagsfika.
Nu är jag lite trött efter de här dagarna. Men jag är väldigt nöjd med mitt firande och jag är glad och tacksam över alla fina presenter som jag fick.  :o)
 
Självklart hade mitt firande ett tema som passar mig.  >^.^<
 
 
 
 

En arbetsdag och en bilresa

Årets första arbetsvecka är riktigt bra. I måndags var jag ledig för då var det ju röd dag, jag jobbade i går, i dag är min ledig-mitt-i-veckan-dag, i morgon och på fredag har jag tagit ledigt från jobbet. Så alltså bara en arbetsdag den här veckan.  :D
I dag har jag kört drygt 30 mil i ishalka och snöoväder. Det var inte den roligaste bilresan som jag har gjort men jag var tvungen att ge mig iväg på en roadtrip. Jag skulle hämta något som jag ska ha till helgen och i dag var enda dagen som jag kunde hämta det. Så trots många varningar om att man inte ska ge sig ut i det här vädret om man inte måste så satte jag mig i bilen och körde söderut. Jag tog mig både dit och hem utan några incidenter, men det var skönt när jag väl var hemma igen.
I morgon ska jag åka "hem" och fika med de äldre i familjen.  :)

RSS 2.0