Besök som djurägare på mitt gamla-gamla jobb

Jag började dagen i morse med ombesiktning av bilen. Den blev godkänd.  *Puh!*
Sedan åkte jag hem och hämtade Raven för att åka med henne till veterinären på mitt gamla-gamla jobb. Det var dags för ytterligare ett försök (det sista?) att komma tillrätta med hennes magproblem; hon har ju haft diarré i snart tre år. Nu har hon tyvärr även börjat att kräkas ganska mycket och gå ner i vikt, vilket kan vara symptom på något mer. Den här gången tog vi blodprov för att kolla värden på sköldkörteln och bukspottkörteln. Det första fick jag svar på direkt; det såg bra ut. Det andra provet skickades iväg för analys så det tar några dagar innan veterinären hör av sig till mig med svaret på det. Veterinären hade några förslag på hur vi sedan ska gå vidare beroende på vad det svaret visar. Det vore fantastiskt bra om vi kunde hitta ett sätt att få stopp på diarrén, både för stackars Raven´s skull och för att jag ska slippa allt bajs och kräks här hemma.  :/
Raven var som vanligt jätteduktig och jag hann med en fika med mina före detta kollegor.  :o)

Vecka med planer

Efter en helg med ett väldigt roligt och jobbigt Body Combat-pass i lördags, ett tekniskt P.E One-pass i går, skidskytte-VM på tv-n och en massa gos med kissarna startade en ny arbetsvecka i dag.
Det är en vecka som förutom jobb även innehåller ombesiktning av bilen, veterinärbesök för Raven och själv ska jag kanske träffa några kollegor från AniCura Djursjukhuset i Jönköping på söndag.  :)

Onsdag

Ledig-mitt-i-veckan-dag i dag. Jag har diskat, dammsugit, tvättat, läst ut en bok, gosat med kissarna, tittat på skidkytte-VM på tv-n och tränat. En ganska produktiv dag alltså.  :)

Eclipse

I går skyndade jag mig hem efter jobbet för att duscha och fixa till mig innan syrran och Maria plingade på dörren. Vi laddade upp med lite dricka och följde sedan med vår kusin och hennes man för att först ta en öl på "Överste Mörner´s" och sedan äta lite mat på "Pinchos" innan vi slutligen gick till "Palatset" för att se en konsert med Eclipse.
Det var en bra konsert och om det blir som planerat så får jag se dem två gånger till i år; först på Sweden Rock Festival och sedan på Skogsröjet.  :o)
 
 
Resten av helgen går i lugnets tecken med skidskytte-VM på tv-n, gos med kissarna och ett BodyCombat-pass i morgon.  :)

Snart fredag

I dag började skidskytte-VM.  :D
Bara en arbetsdag kvar den här veckan och när den är slut i morgon blir det lite vuxendricka och konsert på kvällen.  :)

Scrapträff i Mjölby

Den här helgen har jag varit i Mjölby på scrapträff. Tre dagar, drygt 100 deltagare, totalt 37 timmar med prat, skratt, mat och fika, godis, vin för en del, shopping och en massa scrappande. Så roligt!  :o)
I fredags fick man scrappa kl. 14.00 - 23.00, i lördags kl. 07.00 - 00.00 och i dag kl. 07.00 - 16.00. Jag var inte där förrän vid kl. 08.30 på morgnarna och jag stannade till kl. 23.00 på kvällarna. Men jag hann göra ett födelsedagskort och påbörja ytterligare ett, och jag gjorde tre lay-outer och hann nästan färdigt med en fjärde. Jag är sååå nöjd med den här helgen.  :D
En sådan här träff är en riktig uppåt-boost och jag känner av "ruset" i flera dagar efter varje träff. Jag längtar redan till nästa gång!  :)

Kul helg på ingång

Jag har jobbat färdigt för den här veckan. I morgon är jag ledig för jag ska iväg på roligheter hela helgen.  :D

20200202

Dagens datum är riktigt häftigt; 20200202. Det är ett palindromdatum, det är alltså likadant både framifrån och bakifrån. Det är tydligen också ett superpalindromdatum, eftersom det är första gången på 909 år sedan det senast inträffade 11111111.
Dessutom är det även ett ambigram som betyder att det går att läsa upp och ner och/eller spegelvänt.  :o)

RSS 2.0