Inställt eventpass

Nu skulle jag egentligen ha kört ett eventpass på 120 minuter, men i stället sitter jag hemma. Anledningen till det är att passet är inställt på grund av att smittade av Covid-19 ökar snabbt i hela världen igen. I förrgår kom det nya och lite hårdare restriktioner även här och det gjorde att det planerade eventpasset fick ställas in. Än så länge ligger alla andra pass kvar på schemat och jag hoppas att jag kan fortsätta att träna som vanligt. Passen har ju haft färre antal platser sedan viruset kom i vintras och det lär dröja innan de kan höja upp antalet platser till den vanliga nivån igen. Men hellre färre platser och att man får träna än att gymmen behöver stänga igen helt tills pandemin är över.  :/
 
Trots de nya restriktionerna så hälsade jag på gamlingarna efter jobbet i går. Jag har inte träffat dem på länge och ville säga hej till dem eftersom det är Allhelgonahelgen. Det blev väldigt korta besök på avstånd, men det var i alla fall bättre än inget.
I helgen håller jag social distans och hoppas på att jag kan och får köra ett BodyCombat-pass i morgon kväll.

Mörkt igen

Detta mörker. Jag orkar inte med detta mörker. I går ändrade vi klockan till vintertid igen och direkt fick jag mörker-ångest. Nu har vi fem månader med mörker framför oss. Jag orkar inte.  :/

Snart jul igen

I dag är det två månader kvar till julafton. Vi får se hur julen blir i år med tanke på Covid-19 och social distansering. Antalet bekräftat smittade ökar i hela världen igen och länder som stängde ner och öppnade stänger ner ännu en gång. För min del blir nog julen ungefär som vanligt. Planen är att vi ska vara hos kusin med familj som vi brukar, skillnaden är att ett par av de äldre kanske inte orkar att vara med. Hur det än blir så börjar det bli dags att tänka på julklappar.  :/

Full med socker

Jag är så full med socker nu. Efter jobbet i dag var jag hos min kusin på födelsedagsfika och det fanns så mycket gott att äta.  :o)
En jobbdag kvar innan det är helg igen. Jag känner mig ganska trött så det ska bli skönt. Jag har inga planer förutom att träna både på lördag och söndag. Så förutom det så blir det nog väldigt lugnt och en massa gos med kissarna.  :)

Lugna aktiviteter i helgen

Jag hade en väldigt lugn helg efter våra 28 patienter på jobbet i fredags. Förutom ett pass BodyCombat i lördags och ett i går, så var jag mest hemma och gjorde "lugna" saker. Jag läste bok, lade pussel, klappade på kissarna och sov. En helg i lagom tempo.  :o)
Ny jobbvecka är igång, men i dag var det mycket lugnare på jobbet. I kväll var det en ny release på P.E One 45 minuter och enligt ryktet är det stor sannolikhet att man får träningsvärk av den. Får se i morgon om det stämmer.  :)

Många patienter

Vilken avslutning på jobbveckan! Jag visste redan innan att vi skulle ha mycket att göra i dag och det hade vi verkligen. Dels hade jag med mig pojkarna till jobbet. De skulle bli kastrerade, vaccinerade och id-märkta, och så ville jag att veterinären som jag jobbade med i dag skulle titta på deras sår. Det är i alla fall skönt att allt det är avklarat nu.  :)
Vi var fullbokade redan innan dagen började och trots det så tog vi in sex extra patienter plus att vi fick in en akutpatient efter att vi hade stängt. Jag och veterinären hade sammanlagt 28 patienter i dag!  :O  Det blev ingen lunchrast och jag skrapade ihop nästan två timmar övertid.
När jag äntligen kom hem och satte mig i soffan så unnade jag mig en fredags-drink. Nu är det skönt att det är helg.  :)

Ställningsfri sedan ett år

Det har redan gått ett år sedan jag tog ut tandställningen. Just i dag är det exakt ett år sedan. Vart tog det året vägen? Jag minns knappt hur det var att ha tandställning, men det är skönt att slippa den.  :)
Jag skulle egentligen komma på återbesök efter ett år, alltså nu någon gång, men jag har inte fått någon kallelse än. Det beror förmodligen på Covid-19; de ligger säkert efter med alla besökstider på grund av allt elände som viruset har ställt till med. Men jag har ingen brådska, tänderna sitter där de ska och kallelsen kommer väl så småningom.  :)

Överraskning del 2

I går överraskade vi syster för andra gången med anledning av hennes 40-årsdag som inträffade för ett tag sedan. Det var återigen jag och Maria, men den här gången var även kusin Sofie med på överraskningen.
Vi träffades hemma hos mig där vi började med bubbel och snacks. För systers del var det mera bubbel än snacks.  ;)  Sedan gick vi till "Pinchos" för att äta mat. Vi hade bokat bord där eftersom det är en av systers favoritrestauranger. Mätta och belåtna gick vi vidare till "Mörner´s". Där hittade vi Pia och Annette så vi gjorde dem sällskap. Vi stannade kvar till stängningsdags och sedan började vi att vandra hemåt. Det tog lite längre tid än vanligt att gå hem till mig eftersom syster inte riktigt höll samma fart som jag och Maria.  ;)  När vi väl kom hem fick vi inte gå och lägga oss för syster, för då skulle vi ha efterfest, pyjamasparty och tjejsnack. Trots systers protester lyckades Maria och jag att lägga oss för att sova strax efter kl. 03.30.  :)
I dag har jag tagit det väldigt lugnt hela dagen fram till BodCombat-passet i kväll. Jag har bara varit lite trött. Det har nog varit mycket värre för syster.  ;D

Ny vecka med få planer

En ny vecka är påbörjad. Efter två BodyCombat-pass i helgen körde jag ett pass P.E One 45 minuter i kväll. Det brukar jag göra, men i dag var passet lite jobbigare än vanligt. Jag kände mig lite sliten i kroppen och orkade inte riktigt ge allt. Nu blir det träningsvila i åtminstone två dagar.
Jag har inga speciella planer för resten av veckan. Eventuellt ska jag kanske göra något trevligt på lördag, men bortsett från det så har jag mycket tid över till kattgos i stället.  ;)

Flera korvar

Jag tror fortfarande nästan inte att det är sant, men Raven bajsar korvar. Det verkar som att det inte bara var något tillfälligt, nu har hon bajsat korvar i sex dagar och jag börjar tro på att det ska fortsätta så här. Jag hoppas verkligen att 4,5 års magproblem är över. Jag är så glad att fodret hjälper! Tänk att man kan bli så glad över bajs!  ;D

RSS 2.0