Bara en

En vecka kvar till rock n´ roll!  :D

Börjat att förbereda

Redan söndag igen. Tiden går så fort, det är galet.
I helgen har jag börjat att förbereda lite för Sweden Rock. Packlistan är utskriven, banden på spelschemat är markerade, drickan är inhandlad och foton på mobilen är flyttade till hårddisken för att lämna plats åt nya foton.  :)
Jag har även hunnit med ett pass BodyCombat, läsa bok, titta på bronsmatch och finalmatch i ishockey-VM, och så klart gosa med kissarna.
Veckan som kommer är en "lång" vecka för mig och dessutom måste jag vara på plats i Söderköping även på tisdag på grund av möte. Men jag peppar mig med att det är sista veckan som är den sista riktiga arbetsveckan på en månad. Sedan följer fyra veckor med lite jobb och mycket nöje.  :D

Bara två

Två veckor kvar till SRF!  :D

Fortsatt fint väder

Ännu en helg har svishat förbi. Det har varit fortsatt fint väder så både jag och kissarna har suttit ute på balkongen. Mest kissarna.  ;)
I går körde jag som vanligt ett BodyCombat-pass på förmiddagen och sedan åkte jag "hem" för att umgås med en vän på eftermiddagen. Det blev lite häng i skuggan på altanen några timmar. Trevligt!  :)
Veckan som kommer är en "kort" vecka för mig, alltså ledig dag på onsdag. På tisdag ska jag vara på kliniken i Valdemarsvik på eftermiddagen. Vi ska ha sköterskemöte där i stället för i Söderköping som vi vanligtvis har möten.  :/

En ovanligt trevlig arbetsdag

Jobb-onsdag i dag och som vanligt satt jag hemma och svarade i telefon som jag gör de dagarna. Men i dag var det en väldigt trevlig jobb-onsdag för jag fick besök av min vän Eleonor. Hon kom vid lunchtid och hade med sig både lunch och dessert som hon bjöd mig på. Gott!  :D
Fortfarande mätt körde jag i kväll ett jobbigt men roligt Step-pass. Bästa träningspasset i veckan.  :)
 
I morgon är jag ledig för då är det Kristi himmelsfärdsdag, alltså en röd dag. Så skönt! Då ska jag nog köra ett Eventpass på 90 minuter. På fredag är det vanlig jobbdag igen, men sedan är det helg med enligt väderprognosen fint väder.  :)

Äntligen sommarväder

BodyCombat-pass både i går och i dag. Förutom det har jag haft en ganska lugn helg med kissarna. Lite bokläsning, lite fixande med bilen, lite ishockey-VM på tv-n, m.m. I dag har jag sommarfixat balkongen lite och sedan suttit där och läst i solen. Det har varit sommarväder med strålande sol, klarblå himmel och närmare +25 grader hela helgen. Underbart!  :)
Nu är det dags att ladda för en "lång" arbetsvecka igen. Men den blir kort, för på torsdag är det en röd dag. Så skönt!  ;D

Skogslotten

På eftermiddagen i dag hade vi möte och aktivitet med jobbet. Vi samlades kl. 12.30 vid Skogslotten´s Ridskola för att först äta lunch och ha ett kort möte. Sedan blev vi indelade i fyra lag för att tävla i femkamp. Alla i laget var tvungna att göra alla uppgifter, så vi kunde inte välja den som vi trodde var bäst på de olika grenarna. Efter fyra grenar var det paus för fika innan den femte och sista grenen.
Grenarna var följande: kast med hästskor, körning på snitslad bana med häst och vagn, sätta ihop ett träns på tid, köra med fyrhjuling och avslutningsvis käpphästhoppning.  ;D
Mitt lag vann inte, men vi var inte heller sämst; vi kom på tredje plats.  :)
 
 
I kväll har vi haft lite gos och godis här hemma; i dag är det nämligen sex år sedan min lilla Fanta kom till mig efter att hon och hennes två syskon hittades i en skokartong på en soptipp. Jag är så glad att de kom till mig och att hon sedan stannade här.  :o)

Hur roar man en 10-åring?

Efter gårdagens BodyCombat-pass åkte jag till Gränna för att vara barnvakt åt min systerdotter. Jag funderade lite innan på hur man roar en tio-åring, men det visade sig att det inte var så svårt.
Vi började med en promenad i solen och köpte varsin kulglass på Grenna Glass. Efter det blev det lite soffhäng med prat om både det ena och det andra. (Det var mest barnet som pratade, hon pratar hela tiden.) Sedan var det plötsligt dags att laga mat (barn behöver ju äta) och mamman hade ordnat så att jag kunde fixa hamburgare och pommes frites åt oss.
Mätta i magen skulle vi fortsätta med soffhänget i väntan på att barnets val av program på tv-n skulle börja men plötsligt försvann barnet in på sitt rum pratandes med en kompis i telefon. Ungefär en halvtimma senare dök hon upp igen och då kunde jag ju inte låta bli att retas lite med henne om att det nog var en kille som hon hade pratat så länge med.  ;)
När hennes val av program äntligen började plockade jag fram chips och choklad som mamman hade köpt åt oss. Barnet försökte lura i mig att hon får vara vaken ända till midnatt på lördagar. Men nej, moster är inte så lättlurad, så kl. 21.30 sade jag åt henne att borsta tänderna och gå och lägga sig. Det gjorde hon. Utan protester.  :o)
Någon gång under natten när jag sov kom mamman hem så efter frukost i morse lämnade jag över barnet i min systers vård igen och åkte hem till mina kissar.  :)

Många miljoner

I dag meddelade WHO att Covid-19 inte längre är en pandemi. Resultatet av coronaviruset globalt är 765 miljoner bekräftat smittade och 6,9 miljoner döda...
 
I morgon eftermiddag och kväll ska jag roa en 10-åring. Hur ska det gå?  :/

Full första maj-dag

Långhelgen är slut. Jag startade lördagen med ett BodyCombat-pass och efter det susade jag iväg "hem" för att med min vän Mikael´s hjälp fixa lite med min bil.
I går var det Valborgsmässoafton och jag bojkottade i vanlig ordning brasor och fyrverkerier med tanke på alla stackars djur. I stället åt jag middag med Annika och Agnes. Trevligt!  :)
I dag är det måndag men det känns som söndag eftersom det är röd (och ledig) dag. Men jag har inte latat mig för det. Kissarna har blivit vägda och fått klorna klippta. Jag har tvättat, rengjort kissarnas matplatser, dammsugit och torkat golv.
På eftermiddagen i dag körde jag dessutom ett eventpass på 90 minuter. Det var 30 min BodyCombat, 30 min Cross Challenge och 30 min Grit Cardio. Grymt jobbigt men roligt!  :D

RSS 2.0