Bouppteckning

Ledig-mitt-i-veckan-dag och sommarväder. Jag har tyvärr inte kunnat vara ute i solen och njuta av det fina vädret för jag har suttit inomhus och gjort en bouppteckning till ett dödsbo. Men ju fortare det blir gjort desto bättre, och jag tänker att det kommer förhoppningsvis flera lediga dagar med fint sommarväder som jag kan njuta av.  :)

Bungalow och konsert

I går började jag lördagen som vanligt med ett BodyCombat-pass och sedan åkte jag direkt hem för att duscha och svida om. Ett par timmar senare blev jag upphämtad av min vän Jimmie och vi åkte söderut till Jönköping där vi installerade oss i en bungalow på Villa Björkhagen. Efter att ha druckit lite bubbel i solen mötte vi upp min syster och Maria för att tillsammans med dem gå till Huskvarna Folkets Park. Där var det dags för årets första (utomhus-)konsert i form av Europe med Nestor som förband.
Nestor såg jag på SRF för två år sedan och Europe har jag sett flera gånger, den senaste gången var på SRF förra sommaren. Det var en bra kväll. Jag träffade på lite folk som jag känner och jag hade roligt.  :o)
Efter att ha sovit några timmar i bungalowen åt vi hotellfrukost innan vi åkte hemåt igen. Jag avslutade helgen med ett HIIT-pass i kväll.  :)

Rock i helgen

Klämdag i dag. Jag har jobbat (svarat i telefon hemma) och det var många djur som behövde hjälp. Men nu är det helg och i morgon kväll blir det äntligen lite Rock n´ Roll igen.  :D

Hörseltest, 15 och senior

I dag var jag på audionommottagningen för ett hörseltest. Jag fick ju en remiss dit när jag var hos läkaren i januari och i dag var det alltså dags. Resultatet var ungefär som väntat; min hörsel är inte längre lika bra som en normalhörande 20-årings.  :/
I morgon är jag ledig. Det är Kristi Himmelfärdsdag och alltså en röd dag. Så skönt! Jag ska åka "hem" och fira mitt kusinbarn som fyller 15 år.
Men jag ska även fira min fina Fanta som då har varit hos mig i sju år. Redan!  :O  Efter sju års ålder räknas hundar och katter som seniorer. Jag kan inte fatta att Fanta blir pensionär; hon är ju fortfarande min lilla bebis!  :o)

Nostalgitripp

I går hade jag en social dag med två klasskompisar från grundskolan. Den ena är min vän Eleonor som jag fortfarande har mycket kontakt med och den andra är Jenny som jag inte har träffat på 18 år.
Vi möttes upp "hemma" på förmiddagen för en liten nostalgitripp där vi växte upp. Först besökte vi parken i Adelsnäs som tillhör Baroniet Adelswärd. Sedan åkte vi runt på orten och hade lite sightseeing. Efter det åt vi lunch samtidigt som vi njöt av solen och värmen på en uteservering. På eftermiddagen åkte vi vidare hem till Eleonor där vi tittade på foton och pratade minnen en stund innan vi grillade på kvällen. Det var en riktigt lyckad dag och vi hade så roligt och trevligt!  :D

Inget pass i morgon

Det var bara tre arbetsdagar för mig den här veckan men det är ändå skönt att det redan är helg igen. I morgon blir det inte som vanligt ett BodyCombat-pass på förmiddagen. I stället ska jag vara social hela dagen. Fint väder har väderprognosen lovat också.  :)

RSS 2.0