Anti

Fredag kväll. Slappar framför tv-n. Enda planen för den här helgen är att jag ska tvätta på söndag. Och så har jag ju egentligen miljoner "måsten" som jag borde göra, men just nu känner jag inte för att ta tag i det.  *Anti*

:(

När ska mitt liv börja? Eller blir det inte bättre än så här?  :(

Slut i rutan

OS är slut för den här gången. Precis som jag förutspådde för min egen del så blev det många nätter på soffan och väldigt många timmars tv-tittande.  *fyrkantiga ögon*
Det gick ju inte så bra för Sverige, men om man bortser från de uteblivna medaljerna så tycker jag ändå att vi gjorde bra ifrån oss. Det blev ju trots allt 4 silver, 1 brons och flera personliga rekord. Till alla som gnäller på våra tävlande och använder ord som "dålig", "fiasko" och "misslyckande": Gör det bättre själva då! 

Aj aj

Jag har träningsvärk. I ryggen, magen och armarna. Lite halvt orörlig just nu med andra ord. Det är straffet för att jag var på gymet i går och körde lite styrka. Men det är ett skönt straff; det är ett bevis på att jag har varit duktig.  ;)

I morgon ska jag äta kräftor hos Claes och Hillevi.  *Smaskens!*  

Polis på besök

Idag var jag med om något som jag aldrig har varit med om tidigare. Det kom in en tjej i butiken och frågade efter mig. När jag sa att jag var jag så presenterade hon sig och visade polislegitimation. Hon ville kolla några detaljer angående min anmälan om de där romerna som snattade hos mig i slutet av juni. När vi hade gått igenom en del saker frågade hon om jag kunde tänka mig att ställa upp på en fotokonfrontation.  :P  *Coolt*  Det är ju sådant jag typ bara har sett i amerikanska filmer och tv-serier. Hon förklarade för mig hur det går till och att jag inte behövde känna någon press att peka ut någon. Sedan fick jag se bilder på åtta olika män. Ingen av dem var han i det romska par som snattade hos mig, så jag fick tyvärr inte nöjet att peka ut någon.  :(  Men jag måste erkänna att det var lite häftigt att få se bilder på eventuella brottslingar.  ;)  Det känns bra att veta att polisen faktiskt lägger resurser när de har det på brott som t.ex. snatteri som inte på långa vägar är så allvarligt som mord, misshandel och våldtäkt.

Moderna morföräldrar

Idag blev det en tripp "hem". Morbror plockade upp mig när han passerade här och vi åkte hem till mormor och morfar för att fira mormor´s födelsedag i efterhand. Kusin från Stockholm var också där på besök, och även min andra morbror dök upp efter en stund. Som vanligt blev det mormor´s hemlagade mat (inga köttbullar är godare än mormor´s hemgjorda). Hon hade också gjort en jättegod tårta med persikor på. Äldsta morbror hade med sig en bärbar dator som mormor och morfar får ta över, så morbröderna och jag försökte ge morfar en snabb-lektion a la light i hur den fungerar. Vi konstaterade att det nog blir lite enklare för dem med en mus, så jag fick i uppgift att införskaffa en åt dem. Men uj, vad de nu är moderna penionärer!  ;o)

Jag tror att jag ska sova i sängen i natt...


Yippie!

Nu kan jag titta på TV även på dagarna!  :D

Lever OS-liv

Jag börjar lida lite av OS-trötthet. Då menar jag inte att jag är trött på OS, tvärtom! Jag är trött på grund av att jag kollar på OS. Det är lite slitigt med OS när det ligger "fel" tidsmässigt på dygnet. 
Jag har ganska mycket att göra på kvällarna så tyvärr blir det ganska sent innan jag kan lägga mig. Jag sover (på soffan så klart så att jag kan ligga där och titta på tv) 3 - 4 timmar innan det är dags att vakna någon gång vid tre-, halv-fyratiden på natten. Då tittar jag på det som jag tycker är mest intressant just då, och har jag "tur" kan jag få sova ett par timmar till mellan kanske 06.00 och 08.00 innan det är dags att vakna för att gå till jobbet.
Sedan har jag ångest hela dagen för att jag inte kan titta på OS och att jag kanske missar en massa roligt, som t.ex. en medalj till Sverige... På kvällen börjar det om igen; kolla lite på sammandragen från det jag missat under dagen, göra det jag måste göra, sova tre-fyra timmar, vakna och kolla på OS...  *Sport-idiot*

"Tager du...?"

Igår åkte jag till Växjö för att vara med på Claes och Hillevi´s bröllop. Vigseln var kl. 15.00 i Urshults kyrka, drygt fem mil från Växjö. Jag samåkte med Jimmy och Maria från Linköping, och efter ett kort stopp i Växjö för klädbyte och tillfixning åkte vi vidare strax efter kl 14.00 för att komma i god tid till kyrkan.
Jimmy hade kollat en karta innan för att se vilken väg (30) vi skulle ta, men när vi hade kommit ut ur Växjö började problemen. Först hade vi svårt att hitta vägen, och när vi väl hade gjort det var vi på väg norrut mot Jönköping. Alltså helt fel. Vi vände och försökte hitta rätt på skyltarna, men vi hittade inte rätt skyltar åt något håll. Efter att ha provat tre olika vägar ringde vi till Eniro för att få hjälp. Då visade det sig att väg 30 hade bytt namn till 29! När vi äntligen hittade rätt så hade vi slösat bort nästan en halvtimma på att köra fel!
Gasen i botten, och vi kom fram till kyrkan ca. 15.08. Vår plan var att då lite försiktigt smyga in i kyrkan utan att störa vigseln allt för mycket. Tji fick vi, kyrkporten var låst!!! Vi kunde alltså inte ta oss in och närvara.  :(  Strax efter oss kom en kompis till Hillevi och hennes kille. De hade också haft problem med att hitta rätt väg. Där stod vi fem och kände oss riktigt fåniga.  :/
Det var jäkligt trist att missa vigseln, men vi hade desto trevligare på bröllopsfesten. Mottagningen hölls på "Försvarsgården" i Växjö. Där bjöds vi på sommarbuffé  *Gott!*, dessert, tårta och liveband. Jag höll ett oplanerat tal. (Igen!) Bröllopsvalsen dansades till Metallica´s "Nothing Else Matters".  *Bra val!*  Efter att brudparet hade lämnat festen strax efter midnatt fortsatte vi andra att dansa ett tag till. Själv stannade jag till strax före kl. 02.00 då jag gick till mitt hotell för att få lite välbehövlig sömn.


Heja Sverige!

Nu har sommar-OS börjat!  *Wohoo*  :D  Om jag känner mig själv rätt så lär det bli mååånga nätter på soffan de kommande veckorna, och förmodligen alldeles för lite sömn. Eller i alla fall aningen omvänd dygnsrytm. Men det är det värt; sport och idrott är sååå roligt att titta på!  :o)   *Heja Sverige!*

Bröllop i sikte

På lördag ska jag på bröllop i Växjö. De senaste veckorna har jag känt mig lite stressad över allt vad det innebär. Men nu har jag bokat ett hotellrum, samåkning är ordnad, jag vet vad jag ska ha på mig och bröllopspresenten är i stort sett klar. Så nu kan jag slappna av.  :)  Hoppas bara att vädret blir någorlunda bra.  :/

På besök i den stora staden

I går tog jag bussen till Stockholm för att hälsa på Ariane. Det var nästan 1½ år sedan sist, så det var verkligen på tiden att vi lyckades hitta en lördag som passade ganska bra för båda!
Vi började kvällen med lite mat, vin och skvaller hemma hos henne. Jag fick träffa Jocke för första gången när han tittade in lite snabbt för att lämna av lite saker innan han skulle iväg och spela på Steffo Törnqvist´s bröllopsfest. Framåt 23-tiden var det dags att åka ner på sta´n. Först gick vi till Medusa där vi tog en öl. Därefter blev det ett snabbt besök på Snaps innan vi gick vidare till Kelly´s som blev vårt slutmål. Helt plötsligt var klockan 03.00 och vi blev upphämtade av Jocke så att vi slapp ta tunnelbanan hem.
Vid lunchtid idag tog jag bussen hem igen. Det var ett kort besök, men vi hade roligt och det är ju huvudsaken!  :)

         

1 Ariane och Chaplin
2 Chaplin
3 Ariane

*Surf surf*

Nu tillhör även jag den moderna generationen! Idag införskaffade jag mig ett mobilt bredband.  :P

I morgon bär det av till storstaden...


RSS 2.0