99

Biljetten är betald och utskriven, boendet är klart sedan lång tid. Det är bara semestern som ska beviljas också. För nu är det mindre än 100 dagar kvar till SRF; i dag är det faktiskt bara 99!  :o)

Vår inneboende

Det här är den söta lilla kissen som ska bo hos oss tills hon eventuellt får ett nytt hem. Hennes förra människa (en gammal tant) gav henne namnet Räven, men jag dumpar prickarna och kallar henne Raven.
Hon är en jättemysig liten tjej och Otis verkar inte ha alltför mycket emot henne. Det gick hur bra som helst redan från start när hon kom i går, och hon verkar trivas ganska bra här.  :)


Ska hjälpa en liten tjej

I morgon händer det något spännande här. Jag och Otis ska nämligen få en inneboende. Det ska bli roligt att se hur Otis reagerar.  :)

djurhem.blogg.se

Grått

Om det var lite vårkänsla i går så var det höstkänsla i dag. Grått, trist och regnigt.  :(

Kommer den nu?

I dag var det nästan lite vårkänsla ute. Det var +6 grader när jag gick till jobbet, solen sken och det dripp-droppade från snöresterna. Najs! I like!  :)

Kloka ord om katter

"Om du kan komma ihåg hur många katter du har, har du inte tillräckligt." - Okänd

Rena rör

Stoppet i vasken är fixat. Snälla Handyman-Henrik var här och hjälpte mig så nu rinner vattnet ut igen. Berget med disk har redan fått sig en omgång och snart ska jag laga mat. Härligt att ordningen i köket är återställd!  :)

Helg

Lugn fredagkväll. Har dock INTE somnat på soffan som jag ofta gör.  *Whohoo*

I helgen blir det lite jobba, lite tvätta, lite träna, plus några måsten...  :/  En annan viktig sak som jag måste ta tag i; det är totalstopp i vasken i köket. Då menar jag verkligen totalstopp! Vattnet som jag spolade i söndags har fortfarande inte runnit ner.  *Blää*  Disken hopar sig och man blir lite handikappad i köket när man varken kan diska eller laga mat eller göra något annat som har med vatten och vasken att göra. Så att försöka fixa det ligger ganska högt på priolistan den här helgen.

Kloka ord om katter

"När det är mörkt är alla katter leoparder." - Amerikanskt ordspråk

Vinter

Jäklar vad det snöar ute! Här har vi inte haft så mycket snö den här vintern, men i kväll hittade den hit på riktigt. Det verkar som att vi får vänta på våren ett tag till...  :/

Latdag

I dag har jag varit riktigt lat. Det blev först soffhäng med skidskytte på tv-n, och sedan blev det mer soffhäng utan skidskytte på tv-n. Jag som skulle göra så många måsten i dag.  :(
Jag lyckades åtminstone att förflytta mig från soffan till gymmet för ett Body Jam-pass på kvällen, så jag har ju i alla fall gjort en vettig grej i dag.  :/

Déjà vu

Det kändes märkligt välbekant när jag väcktes av telefonen klockan 07.05 i morse och rösten i den andra änden tillhörde en person på vaktbolaget som talade om att det hade varit inbrott i butiken. Hände inte samma sak för typ 17 dagar sedan? Eh...JO!!!  ;(  *Muttrar och svär*

Mörkt

Är det inte typiskt att lamporna ska gå sönder samtidigt? Helst den här tiden på året också när det är mörkt ute så mycket.  :/  Först gick taklampan i köket sönder, och strax efter det gick taklampan på "kontoret" sönder. Så nu har jag bara lyse i halva lägenheten och får nästan treva mig fram i den andra halvan.
Note to my self: Köpa lampor så fort som möjligt.

Nystart

De senaste tio dagarna har det hänt en del som gör att min tillvaro numera ser lite annorlunda ut. Utåt sett är det inte så stor skillnad, men bakom kulisserna är det lite förändrat.  :o)

Kallt

Varför var det tvunget att bli så kallt nu? Jag vill ha vår! Sol och värme skulle sitta finfint.  :/

RSS 2.0