Bästa nyheten

Dagens, eller veckans, eller kanske till och med årets(?), bästa nyhet är att min favoritinstruktör har slutat på mitt gamla gym och ska börja som instruktör där jag tränar nu. Yippie!!!  :D
Det är vad jag har önskat och hoppats på sedan jag bytte gym i april förra året, och nu äntligen händer det. Nu är alla mina favoriter samlade på samma ställe igen.  *Nöjd*  :o)
Av ren glädje över detta så tränade jag 1,5 timma i dag i stället för 1 timma.  ;)

HIIT

Veckans sämsta; konståknings-EM som börjar i dag sänds på en tv-kanal som inte jag kan se. Skit!  ;(
 
Jag försöker ju att utnyttja min lediga tid på bästa sätt när jag stannar i Jönköping efter jobbet och det är träning jag syftar på i första hand. I förrgår hann jag med ett 45-minuterspass BodyCombat och i kväll blev det 45 minuter HIIT.  :)  Alltså, HIIT är sååå jobbigt! Det står för HögIntensiv IntervallTräning och det är verkligen grymt jobbigt! Första halvan av passet är det så jobbigt att man tror att man ska dö. Andra halvan av passet vill man dö för att det är så jobbigt.  ;)  Men det är roligt och sååå skönt efteråt; det känns verkligen att kroppen har fått kämpa för den är helt slut.  *Nöjd*  :o)

Tandläkare, skidor och mys

Jag har haft tre sköna lata dagar. I fredags var jag hos tandläkaren på förmiddagen och efter det tittade jag in på mitt gamla jobb för att hämta rör till ett nytt avföringsprov. Det har inte blivit någon större förbättring med Raven´s magproblem, så jag ska skicka in ett nytt prov om några veckor.  :/
Men de två sakerna var de enda som jag hade planerat att göra. Resten av fredagen spenderade jag med katterna i lugn och ro hemma framför tv-n. Det har blivit en del tv-tittande både i går och i dag också, det har varit en massa skidor att titta på; utför, på längden och med skytte.  :)
Jag har klappat på kissarna, läst bok, tränat och hållit på lite med min födelsedagspresent som jag fick av syster när jag fyllde år; en Bullet Journal. En lugn och skön helg.  :)

Inget mer slirande den här veckan

Det är bara torsdag men det känns som fredag. Jag har en ledig tredagars-helg igen. Så skönt!  :)
I stället för att slira med bilen på vinterhala vägar till och från jobbet ska jag nu fixa lite här hemma, träna och mysa med kissarna i tre dagar. Jag tror att både jag och fyrbeningarna tycker att det låter som en bra plan.  ;)

Nedräkning påbörjad

En lång jobbhelg är över och nu ser jag fram emot en ledig måndag i morgon.  :)
 
Jag har haft några missade samtal från SRF-Hasse den senaste veckan och han ringde i dag igen, precis efter att jag hade slutat att jobba. Han ville som vanligt vid den här tiden på året höra hur många sovplatser vi vill ha på årets SRF. Han är alltid ute i god tid och börjar att planera boendet för oss alla till varje års festival nästan ett halvår i förväg. Så nu kan vi börja att räkna ner igen.  :D

Mycket gjort i dag

Veckans enda lediga dag innehöll diskning, bokläsning, dammsugning, handling, matlagning, skidskytte på tv-n, mys med kissarna och ett pass BodyCombat. En ledig dag går fort...  :/

Helg med firande och träning

I fredags kväll firade jag min födelsedag med att äta mat på "Pinchos" tillsammans med min syster, Maria och Pia. Mätta och belåtna gick vi sedan vidare till "Överste Mörner´s" där vi drack öl tills det stängde.  :o)
 
I går var jag "hemma" för att även där bli lite firad med mat och fika hos mormor. I dag har jag haft en lugn dag med kissarna och skidor på tv-n. Helgen avslutades med ett skönt BodyCombat-pass i kväll.  :)

Slut på arbetsveckan

Slutjobbat för den här veckan. Nu har jag tredagars-helg.  :D

2019 är här

Jag började det nya året med att unna mig lite sovmorgon i morse. Jag somnade sent i går trots att det var en lugn nyårsafton. Jag åt god mat i sällskap med två svenskar, en skotte och en amerikansk holländare.  :o)
Jag börjar också det nya året med att bara jobba två dagar den här veckan; i morgon och på torsdag. Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan det är dags att sova.  :)

RSS 2.0