Tre bra band

I går åkte jag, syrran och Maria till Göteborg för en helkväll med rockiga killar. Efter att ha installerat oss på vårt övernattningsställe och ätit asiatiskt på restaurang begav vi oss till Scandinavium för att se tre bra band.  :D
 
Förband: Civil War
 
 
Very Special Guest: Edguy (som vi mest åkte dit för)
 
 
Headliner: Hammerfall
 

Måste plugga

Kapitlet som påbörjades i början av augusti är nu avslutat. Det blev inte så långt, men det var jag medveten om att det kanske inte skulle bli.
I helgen måste jag försöka att hinna plugga lite; jag har tre inlämningsuppgifter att göra och två prov nästa vecka. Men jag ska också hinna med lite roligheter i morgon.  :)

Saknar

Raven har åkt på "semester" igen. Hon är på samma kattpensionat som hon var några veckor tidigare i år. Saga är ju kvar där, så nu får de vara tillsammans ett tag igen. Jag vet att Raven har det bra medan hon är där, men jag saknar henne.  :/

Aioli

Jag har haft en trevlig kväll tillsammans med Linda, Catrin och Åsa på "Ailoi". Vi har ätit god mat, druckit goda mojitos och uppdaterat oss lite. Nu är jag mätt och trött.  :)

Vitt

Det snöar ute nu...

Hundtrim på lektionen

I dag har jag badat och trimmat en hund, närmare bestämt en Bedlingtonterrier. Det är inte den lättaste rasen att trimma och kanske inte den man ska ge sig på första gången man gör något sådant över huvudtaget. Men det gick bra; han såg i alla fall ut som en Bedlingtonterrier när vi var färdiga.  ;)

Smakade på julen

Jag satte larmet i morse för att köra ett pass Body Combat på förmiddagen, men när jag hade ätit frukost valde jag att avstå från träningen eftersom jag fortfarande inte är helt frisk.  :/
 
På eftermiddagen tog jag och Linda en tur till julmarknaden på Ekenäs Slott. Med omkring 8 plusgrader och snålblåst ute hittade jag ingen julkänsla alls trots att jag provsmakade julkorvar, sill, honung, marsipan och glögg. Men mätt blev jag.  ;)

Inälvor på bordet

Efter några dagars träningsuppehåll på grund av förkylningen så körde jag ett pass Body Combat i kväll. Trots att jag tidigare i dag kände mig ganska frisk så insåg jag när jag tränade att jag inte var det.  :/
 
På djursjukvårdslektionen i dag dissekerade vi fyra grisar och en hund. Det var inte det roligaste som jag har gjort och jag har faktiskt fasat lite de senaste dagarna för att göra det. Jag har absolut inga problem med att se blod och inälvor, men lukten var jobbig. Dessutom har jag lite svårt att utföra en dissektion av etiska skäl. Visst är det intressant och jag har full förståelse för att man gör det i utbildningssyfte och att man obducerar människor och djur för att få reda på dödsorsaker. Men jag anser att alla har rätt att leva på ett värdigt sätt, att alla har rätt att avsluta sitt liv på ett värdigt sätt och att alla har rätt att bli behandlade på ett värdigt sätt efteråt. Så det är på grund av den åsikten som jag har lite svårt att tycka att dissekering är ok. Men nu är det gjort och jag är glad att det är över.  :/

Konsert med feber

När jag vaknade i går morse anade jag att en förkylning var på gång. Jag har ju haft lite känningar till och från i ett par månaders tid, men varje gång jag har trott att den ska bryta ut så har det varit falskt alarm. Det var det inte den här gången. Jag förstod direkt när jag vaknade att det nog var på riktigt nu, så jag avstod från Body Combat-passet i går förmiddag. Det visade sig vara ett bra beslut, för ju längre dagen gick desto tydligare blev det att jag skulle bli förkyld.
 
Sjuk eller inte; på eftermiddagen fixade jag till mig så gott det gick och åkte till Jönköping för att på kvällen se en konsert med In Flames.
 
 
Det var en bra konsert men febrig som jag var så var jag ganska nöjd när vi kom tillbaka till mitt övernattningsställe och jag äntligen kunde vippa ner mig i horisontalläge. I dag är jag dunderförkyld.  :/

Inget jobb

I dag blev det inte riktigt som jag trodde i går att det skulle bli. Jag fick veta i morse att jag inte behövde jobba extra i dag, så i stället hade jag en ledig eftermiddag. Det blev några lata timmar och nu är det helg. Skönt!  :)

Snart helg

Fredag i morgon. Då har jag först prov på förmiddagen och sedan ska jag jobba ett par timmar på eftermiddagen. Efter det är det äntligen helg igen.  :)

Nedräkningen kan börja

Så där, en 4-dagarsbiljett till nästa års Sweden Rock Festival är nu köpt.  :D

En samling häxor

I går var det Halloween och passande nog var jag bjuden till Pia på Häxparty.  :D  Hon bjöd på god mat, snacks och en hel del dryck. Med trevligt sällskap i form av några andra häxor var det en väldigt rolig kväll och jag somnade inte förrän vid halv fyra i natt.  :o)
 
 

RSS 2.0