VeTa-dagarna

Jag har spenderat två dagar på VeTa-dagarna som i år gick av stapeln i Jönköping. Kursen som jag gick på var bra med duktiga föreläsare. I går kväll var det bankett med välkomstdrink, trerätters-middag, regelbunden påfyllning i vinglasen och bra drag på dansgolvet till liveband.  :)
Jag sov över på jobbet tillsammans med två andra kollegor som också har långt att åka. Så mycket sömn blev det dock inte; bara fyra timmar innan det var dags att vakna och åka tillbaka till kursen.  *Zzz*

Gnugga gnugga gnugga

Det blev inte mycket sömn för mig natten till i dag. Jag jobbade kväll i går och stämplade ut kl. 21.30. Men sedan jobbade jag lite extra mellan kl. 23.00 och 01.00. Vi hade nämligen ett kejsarsnitt inne så jag gnuggade kattungar.  :D
 
Eftersom det är fredagkväll skulle man kunna tro att jag ska vara ledig i helgen. Men icke. Jag ska på VeTa-dagarna (olika kurser och föreläsningar för anställda inom djursjukvården) både lördag och söndag, och i morgon kväll blir det bankett.  :o)
Upp tidigt i morgon bitti igen alltså...

Sommarens semester

Min önskade semester i sommar är beviljad. Jag är ju inte så bra på det där med semester och att vara ledig, men jag lyckades lämna in några önskemål i alla fall.  :)
Jag ska ha semester de dagar när det är Sweden Rock Festival (såklart!). Jag ska även ha en (hel!) vecka i juli när jag ska göra lite roligheter. Sedan ska jag också ha ett par dagar i början av augusti när det är Skogsröjet. Jag har inte bestämt mig helt för att åka på det i år, men om jag gör det så har jag semester då. Om jag inte åker på Skogsröjet har jag ju ändå semester, så då kanske jag hittar på något annat roligt att göra de dagarna i stället.  :o)

Kort helg

Den här veckan har jag inte varit hemma mycket. Jag har jobbat fem dagar, var på reunion i tisdags kväll och stannade kvar på jobbet i går för att åka en annan väg hem i dag och besöka några släktingar som jag inte träffar så ofta. Så den här helgen blir väldigt kort då jag kom hem efter sent på eftermiddagen i dag och bara är ledig i morgon också.
Jag har dessutom varit fruktansvärt trött hela veckan. Jag orkar knappt att hålla mig vaken och vill bara sova hela tiden. Så i morgon blir det sovmorgon och en massa mys med kissarna.  :)

En reunion till

Nu duggar det tätt med reunions. I kväll hade jag en återträff med ett jobb som jag slutade på år 2000. Eller var det 2001? Ja, länge sedan var det i alla fall. De kollegorna brukar jag träffa emellanåt; vi har lyckats att ha en reunion varje eller vart annat år ända sedan vi splittrades för så många år sedan.
I kväll åt vi mat på "Strandgatan 2". Det var väldigt trevligt att träffa dem som kunde vara med den här gången, och ingen av oss har åldrats ett dugg!  ;o)

SRF & BC

I går kväll hade vi en liten SRF-reunion. Några av oss började med lite drickbart hemma hos mig innan vi gick för att möta upp de andra. Vi åt mat på "Yellow Fellow" och sedan gick vi vidare till "Överste Mörner´s". Så klart! Vad är en reunion utan Mörner´s?  ;)
Det var en trevlig kväll med många skratt och det var ganska sent när vi väl kom i säng.
Jag har varit lite seg i dag men inte värre än att jag kunde vara med på den nya releasen av BodyCombat i kväll.  :)

Ljust hela vägen

I dag var första gången i år som jag tog mig hela vägen hem från jobbet innan det blev helt mörkt ute. Najs!  :o)
Nu har jag en ledig helg igen och då blir det både måsten och roligheter.  :)

Utrensning

En ledig-mitt-i-veckan-dag i dag. Först oplanerad sovmorgon (jag sov lite längre än vad jag hade tänkt att göra), sedan lite utrensning både hemma och i förrådet. Efter det blev det en tur till återvinningscentralen med lite saker, lite skidskytte-VM på tv och ett pass BodyCombat.
Det är ganska skönt att ha en ledig dag mitt i veckan emellanåt; då hinner jag göra en del måsten som annars ska hinnas med på helgerna.  :)

Väldigt lugn lördag

Det är lördag kväll och klockan är snart midnatt. Jag har haft en riktigt lugn kväll med kissarna. Hela dagen har faktiskt varit ganska lugn. Jag träffade min vän Jenny för en kort lunch men förutom det har jag inte gjort så mycket i dag.
I morgon ska jag försöka att göra lite mer. Jag har en del måsten som ska göras och så ska jag plugga lite. Jag ska även hinna med lite skidskytte-VM på tv-n och ett pass BodyCombat.  :)

Helg och plugg

Jag har haft en riktigt skön helg.
I fredags var jag först hos tandläkaren på förmiddagen och efter det åkte jag "hem" för att hälsa på de gamla.
I går tog jag årets första power-walk. Det var sol och +4 grader, men det blåste kallt. Jag läste ut en bok, tittade på skid-VM och gosade med kissarna. Jag hann även med att både tvätta och dammsuga.  :)
I dag åkte jag iväg tidigt på förmiddagen och handlade. (Ja, en söndag!  :O ) Sedan höll jag på lite med min Bullet Journal medan jag tittade på skid-VM. Det blev en del gos med kissarna i dag också innan jag körde ett skönt BodyCombat-pass.  :)
 
Förresten, jag har ju gjort en sak till i helgen. Jag har pluggat!  :D  Genom jobbet läser jag en kurs om katter. Den är internetbaserad och från att man påbörjar den har man 90 dagar på sig att avsluta den. Kursen är på engelska och indelad i flera moduler. Varje modul avslutas med ett test som man måste bli godkänd i för att komma vidare till nästa modul.
Det är både roligt och nervöst. Roligt för att jag får lära mig ännu mer om katter. Nervöst för att jag är orolig att jag inte ska bli godkänd.  :/

RSS 2.0