Avtackad

Sista dagen på jobbet i dag, mitt avtal har gått ut. Det är så tråkigt!  :(  Det är nog den bästa arbetsplats jag har jobbat på och jag har trivts väldigt bra med både arbetet och mina kollegor. Jag är tacksam över att jag har varit där i nästan två år; jag skulle ju egentligen ha slutat i dag för ett år sedan men jag har fått förlängt tre gånger. Samtidigt är jag enormt ledsen över att jag inte får stanna där, jag vill det så gärna.  :´(  En liten tröst är att nästan alla mina kollegor och även vår chefsveterinär tycker att jag borde få stanna eftersom jag behövs där och de tycker att jag gör ett bra jobb. Det värmer.  :)
 
Jag hade bett om att inte bli avtackad för jag var orolig att jag skulle bli för känslosam, men lyssnade de på mig? Nej de överraskade mig med smörgåstårta, blommor och present i dag. Så snälla!  :o)
 

King Cold´s Bar

I går var jag på lite firande hos min kusin ute på landet. Det bjöds på grillat ute i det fina vädret och dricka till självkostnadspris i deras egen bar i ett av husen på gården. En trappa upp över baren spelade ett liveband lite senare på kvällen. Strax före klockan 02.00 serverades det nattvickning för oss som fortfarande var vakna. En trevlig tillställning.  :)
 

Ut på landet

Lördag och sovmorgon i dag, så skönt! Nu ska jag iväg på lite trevligheter ute på landet.  :)

Springa?

Jag känner mig så trött och jag har haft en konstig huvudvärk i tre dagar. Jag hoppas att det inte är en förkylning på gång igen; det är ju inte så länge sedan jag var sjuk.  :/
Förhoppningsvis är jag lite piggare i morgon, då tänker jag köra ett Body Combat-pass igen. Efter syrrans duktiga insats på halvmaran i lördags har jag faktiskt blivit lite sugen på att börja springa.  :O  Jag som inte tycker att det är roligt att springa och därför aldrig gör det, funderar faktiskt på allvar att prova lite grann. Bara för att se om det är något för mig och vad jag tycker om det. Men jag vet inte hur eller på vilket sätt jag ska börja. Det får ju i så fall bli en minimal sträcka; för även om jag har bra kondition och uthållighet när det gäller intensiva konditionspass som är en till ett par timmar långa så har jag ingen kondition alls för löpning. Jag kommer inte att orka mer än bara några ynka meter.  :/  Vi får se vad det blir av det; än så länge är det bara på tankestadiet...

Syrrans halvmara

I dag har jag varit i Jönköping och hejat in min syster i mål på hennes första halvmara. Jag mötte upp hennes sambo, min systerdotter och hennes kusin och vi åkte till två olika platser längs banan och hejade på syrran när hon passerade. Sedan tog vi oss till målområdet för att se henne springa i mål.
Jag är grymt imponerad av hennes prestation. Hon som aldrig har varit den sportiga typen började springa för bara ett par år sedan och det längsta som hon har sprungit innan dagens lopp är ca 1,2 mil. I dag sprang hon alltså 2,1098 mil!  :O
Hon var inte bland de främsta och hennes tid var inte den bästa, men hon kämpade och tog sig hela vägen runt och in i mål. Så bra jobbat!  :)
 

Alla är trötta

Jag sitter i fåtöljen och är seg i kroppen efter kvällens Body Combat-pass. Lite konstigt eftersom passet inte var jobbigare än vanligt.  :/  Jag är väldigt trött också och även katterna ligger utslagna runt omkring mig. Vi kanske behöver helg allihopa, så det är skönt att det är fredag i morgon.  ;)
 

Gråt och grill

I går flyttade den sista kattungen. Det blev ett väldigt ledsamt avsked; det jobbigaste av alla.  :´(  Nu är det bara mamma Mona kvar här hos mina katter.
 
På kvällen var jag hos min vän Anna och grillade. Så gott! Sedan hade hon en överraskning; nästan nykokta svenska kräftor.  :D  Men vi var så mätta efter grillningen så vi åt inte kräftorna förrän strax före midnatt. Så gott det också!  :o)

Sportig vecka

Den här veckan har jag mest sysslat med sport; Body Combat och Body Pump som träning för min egen del och en massa friidrotts-VM på tv-n.  ;o)
I morgon kväll ska jag hem till en kompis och grilla. Det ska bli trevligt. Men först lite sovmorgon i morgon bitti!  :D

Skogsröjet 2017

I fredags var det dags att åka till Rejmyre för att rocka loss på årets Skogsröjet. Vi bodde i samma hus som förra året. När vi kom dit började vi med lite lunch och en trevlig förfest i trädgården innan vi gick in till området för att se några band. Jag såg lite av Corroded, Amaranthe och en halv låt med Yngwie Malmsten. Dagens (och festivalens) höjdpunkt var danska D-A-D.
 
 
Lördagen började med en väldigt trevlig förfest i trädgården. Jag drack dock enbart juice hela dagen då jag lite sent och oplanerat hade blivit tillfrågad om jag kunde tänka mig att köra Pia och hennes festivalsällskap hem på natten. Eftersom jag har kissarna att tänka på sade jag ja till det. Det gjorde inget att vara nykter; jag hade roligt ändå.  ;)  Efter mycket trivsel i trädgården gick vi in till området och jag såg lite av Ugly Kid Joe och Backyard Babies. Sedan gick vi tillbaka till huset för att hämta kläder och tanka lite mer för de som ville det.
Det regnade ganska mycket då och när vi kom till huset så var det så trevligt att vi stannade där hela kvällen. Strax före halv nio fick jag ett meddelande om att jag inte behövde köra hem om jag inte ville, så då bestämde jag mig för att stanna över natt och blandade till en "San Fransisco".  ;)
Vi gick inte tillbaka till området förrän strax före halv ett på natten. Då skulle vi se festivalens sista band som gick på klockan 01.00; Sonata Arctica.
 
 
Förutom regnet så hade jag väldigt roligt på årets festival.  :)
 
När jag kom hem i dag var det dags att säga farväl till ytterligare två kattungar. De flyttade till samma familj och det känns bra att de får vara tillsammans. Nu börjar det att bli tomt här.  :(

Semesterfredag

Jag har semester i morgon. Då blir det rock n´ roll och kanske en öl eller två.  ;)

Ny familjemedlem

Kattungarna försvinner en efter en, men det är faktiskt inte alla sju som ska flytta. Det har råkat bli så att en av dem ska stanna här hos mig och Raven. Välkommen till oss, Fanta!  :o)
 

RSS 2.0