Vaccination

I dag fick Raven följa med mig till jobbet. Det var dags för hennes årliga vaccination och veterinären skulle titta på tandköttet där hon fortfarande är lite röd efter att hon fick de sista tänderna utdragna i mars förra året. Men det blev bara en halv arbetsdag för Raven; jag gick hem med henne på lunchen för att hon skulle slippa att sitta på jobbet hela dagen.
 
Nu är det långhelg igen; det är röd dag på måndag. Skönt!  :)

Två gluggar till

I morse var jag återigen hos tandläkaren och drog ut ytterligare två tänder. De två sista som tur är! Det var ungefär som förra gången; samma bra tandläkare och mycket bedövning så själva utdragningen gjorde inte ont. Men den här gången har jag nog varit lite mer medtagen efteråt. Jag gick direkt till jobbet i dag också, men i dag kände jag mig ganska låg och trött. Det tog lite längre tid innan det slutade att blöda och jag kunde inte börja prata ordentligt förrän på eftermiddagen när bedövningen hade släppt helt. Jag ville bara gå hem och lägga mig men arbetsdagen kändes så lååång.  :/
Det är i alla fall skönt att veta att den här biten är avklarad nu; det är gjort och jag hoppas att jag inte behöver dra ut någon mer tand någonsin. Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag är lite piggare i morgon.

Reunion och nedräkning

I går hade vi SRF-reunion hos Pia som bjöd på 3-rätters (så gott!). Vi umgicks hos henne ett tag innan vi gick vidare för att se en konsert med "Evergrey" som spelade här i stan. Kvällen gick fort och efter en sista öl som "efterfest" gick jag, syrran och Maria hem till mig för att sova. Nu är det bara 45 dagar kvar!  :D
 

I varsitt rum

Lugn fredagkväll här hos oss. Jag sitter framför tv-n, Raven ligger på sängen och vår fyrbenta gäst Mona gömmer sig under skåpet i badrummet. Jag har knappt sett henne sedan hon kom i tisdags. När jag är vaken och är hemma ligger hon i badrummet, men hon äter maten som jag serverar henne och jag hör henne röra sig i vardagsrummet om nätterna.
I morgon får vi tvåbenta besökare.  :)

En fyrbent gäst

Jag och Raven har en gäst här. Det är en liten kisse som heter Mona. Tanken är att hon ska bo i jourhem här hos oss ett tag. Det är nästan två år sedan jag hade en jourhemskatt senast, Saga, så det är lite spännande att ha en nu igen. Jag vet inte så mycket om henne förutom att hon infångades i går och att hon är jätterädd. Hon har varit här i fem timmar nu och ända sedan jag släppte ut henne ur transportburen har hon gömt sig längst in i ett hörn bakom lite saker. Hon låtsas att hon inte syns och jag låtsas att jag inte ser henne. Stackars liten!  :(
Raven däremot verkade bli glad när jag kom hem med henne. Hon gick direkt fram till transportburen och pratade med henne. Hon pratade länge och det verkade nästan som att hon sa "Hej. Vem är du? Ska du vara här hos oss? Kom ut och lek.". Jag tror att Raven är lite besviken över att Mona gömmer sig.  :/

Påskträning

Påskafton i dag. Jag bokstavligen kickade igång dagen med två timmar Body Combat-maraton. Det är nästan ett år sedan senast, så det var verkligen ett efterlängtat pass. Som vanligt var det både jobbigt och roligt, men jag hann inte vila efter passet utan jag åkte direkt "hem" för att äta påsklunch hos min kusin och co.
Nu har jag kommit hem till mig igen och sitter och njuter av den där sköna trötthetskänslan i kroppen som man får efter att ha kört ett hårt och långt träningspass.  :)

Ägg i ägget

I dag hade vi påsklunch á la knytkalas på jobbet. Alla som var med bidrog med något och självklart hade vi både ägg, sill, Jansson, köttbullar och en massa annat gott att äta. Efter lunchen fick vi varsitt (stort!) påskägg fyllt med pappersinlindade chokladöverdragna nougatägg med krispig hasselnötscreme.  :D
 
 
Nu är det fyra dagar ledigt, det ska bli skönt.  :)

Två gluggar

Jag började den här veckan med ännu ett besök hos tandläkaren. Klockan 07.10 var jag där och en halvtimma senare gick jag därifrån två tänder fattigare. Jag har inte dragit ut tänder förut så det var en ny upplevelse. Det gjorde inte ont; tandläkaren var bra och jag hade ordentligt med bedövning så det kändes inget när tänderna drogs ut. Desto värre var det efteråt. Jag gick direkt till jobbet, men den första timman där kunde jag inte prata för att jag hade kompresser i munnen. När det hade slutat att blöda så att jag kunde ta ut dem, kunde jag ändå inte prata ordentligt förrän efter lunch på grund av bedövningen. När bedövningen släppte så kom värken i stället.  :/
Dessutom var jag de första timmarna lite vimmelkantig och illamående, men det gick som tur var över framåt eftermiddagen.
Jag hade tänkt att köra ett Body Combat-pass i kväll som jag brukar göra på måndagarna, men mina kollegor på jobbet som såg hur jag mådde hela dagen förbjöd mig att träna och sa att jag skulle gå hem och lägga mig och vila efter jobbet i stället. Jag lyssnade på dem, så jag sov ett par timmar förut.  :)
Nu ska jag ta smärtstillande och lägga mig och läsa lite innan jag somnar igen.

PW i stället för BC

Det var ingen Body Combat i dag, så i stället tog jag en power walk i det sköna vårvädret. Förutom den har jag haft en ganska lugn lördag och jag ska nog lägga mig tidigt i kväll. I morgon ska jag träffa ett par vänner.  :)

Genomblöt

Nu har bilen fått på sig sommarsandalerna. Jag bytte däck efter jobbet i dag och det var en blöt upplevelse. Efter flera dagar med fint väder och lite vårvärme så började det att regna precis kl. 17 i dag när jag slutade att jobba och en timma senare när jag bytte däck på bilen vräkte regnet ner. När jag äntligen var färdig var jag helt genomblöt ända in på kroppen.  :/
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka att bli varm. I morgon ska jag vakna lite tidigare igen och gå till tandläkaren innan jobbet.

Vi blev fler och fler

Jag och Pia var på "Mörner´s" i går. Lite senare på kvällen kom Kicki och Pernilla dit och sedan kom Claes också. Jag har inte träffat någon av dem på länge så det var roligt att umgås och prata lite.  :)
 
I dag sov jag längre än vad jag har gjort på länge; jag gick inte upp förrän strax efter kl. 13!  :O

Lördagsnöje

Jag kickade igång lördagen med ett skönt Body Combat-pass på förmiddagen. Sedan har jag tittat lite på konståknings-VM som pågår nu och om en stund ska jag ta en öl med Pia. En helt ok lördag.  :)

RSS 2.0