Skrämmande aktiviteter

Dagen har innehållit skrämmande aktiviteter.
Först ett träningspass på 90 svettiga, jobbiga och roliga minuter med Halloween-tema, dvs. frivillig utklädnad. Passet bestod av Grit Strength, BodyPump, BodyStep, Booty Move, Grit Cardio, BodyCombat och Soma Move. I like!  :)
Efter passet hade jag bråttom hem för en supersnabb dusch och ombyte; bara en dryg halvtimma senare skulle jag bli upphämtad för nästa aktivitet. Jag var nämligen medbjuden av en vän + barn att uppleva Halloween på Kolmården. Det var så roligt!  :D  Förutom att vi såg en hel del olika djur som fortfarande var ute, så såg vi också många spöken, zombies, skelett och andra läskiga varelser. Vi gick in i något som kallades för "Zonen" där vi blev skrämda av en massa otäckingar.  ;)
För att vara i slutet av oktober var vädret kanonbra; klarblå himmel, sol och runt 15 grader varmt. Jag har haft en riktigt bra och trevlig lördag.  :o)
 
 

223

Biljett till Sweden Rock Festival 2023 fixad. 223 dagar kvar.  :)

Ny rullande kompis

Efter nästan fyra års vänskap har jag sagt "Hej då" till min SEAT Leon. I förrgår skaffade jag mig en ny vän som jag hoppas ska ta mig framåt en tid framöver. Min nya rullande kompis är en VW Golf.  :)

Första banden

I dag släpptes de fyra första banden till nästa års Sweden Rock Festival och nästa torsdag släpps biljetterna. Bra band så här långt, hoppas att det blir många fler band som jag gillar.  :)

Ny arbetsplats

I dag har det varit en lugn söndag med lite inslag av regn och åska. Japp, det har blixtrat och dundrat i dag trots att det är den 16:e oktober! När jag var på den mindre scrap-träffen för två veckor sedan vaknade vi av att det åskade ordentligt på natten. Det har alltså åskat två gånger i oktober. Det är nästan fler gånger än vad jag hörde åskan på hela sommaren...  :/
 
I morgon börjar jag att jobba i Söderköping. Samma arbetsgivare men ny arbetsplats. Jag har inte positiva känslor angående detta; det är inte självvalt och jag får dessutom längre resväg till jobbet.  :(

Omkastade dagar

I går blev det ingen ledig-mitt-i-veckan-dag. Vi bytte dag på grund av flytten med jobbet, så jag jobbade i går och får vara ledig i morgon i stället. Det gör inget alls, då blir ju helgen lite längre.  :D
I dag var det min sista dag på jobbet i Åtvidaberg, på måndag börjar jag i Söderköping.  :/

Kattjakt

I går förmiddag körde jag ett BodyCombat-pass som jag brukar göra på lördagar. När jag var på väg hem blev jag kontaktad av föreningen som jag adopterade pojkarna från. De hade sett ett inlägg på sociala medier där någon hade lagt ut en bild på en katt som såg ganska medtagen ut och personen ifråga undrade om någon kände till katten. Lilla kissen skulle tydligen ligga utomhus i närheten av ett hotell inte så långt från mig. Föreningen undrade om jag kunde gå dit och leta efter katten medan de tog sig till platsen. Självklart, det är ju en katt! Så jag knallade dit, svettig och oduschad, och började leta efter katten. Så småningom kom föreningen också till platsen och tillsammans letade vi efter katten i drygt en timma. Ingen kisse i sikte. Till slut avbröt vi letandet och ungefär samtidigt kom det en ny kommentar i inlägget på sociala medier där det stod att någon annan redan hade varit där och tagit hand om kissen som fick åka till veterinär. Tydligen hade kissen en tatuering i örat så förhoppningsvis kunde en ägare hittas.
Lite synd att de inte kunde ha uppdaterat inlägget lite tidigare innan vi spenderade så lång tid på att leta, men samtidigt är det ju bra att någon faktiskt tog hand om katten.  :)

Flyttpackning pågår

Den här veckan har vi flyttpackat på jobbet. Trots att vi bara har varit två stycken så har det gått ganska fort. Planen är att vi ska vara färdiga på torsdag nästa vecka och som det ser ut nu så tror jag att vi klarar det. Hur det känns? Inte så roligt.  :/

Mera scrappande

I helgen har jag varit på scrap-träff igen. Bara två dagar den här gången, inte tre, och inte en lika stor träff som den som jag brukar åka på två gånger om året. Det här var en liten privat träff med bara 12 scrappare, men den var minst lika rolig och trevlig som den stora träffen. Kanske till och med lite roligare och lite trevligare?  ;)
 

RSS 2.0