Onsdagsbio

Det blev bio tillsammans med Jeanette i kväll. Vi såg "Hypnotisören". Den följde boken ganska bra; det var en sak i handlingen i andra halvan av filmen som inte var som i boken, men förutom det så var den väldigt lik. Jag satt faktiskt och tyckte att det var lite synd att jag hade läst boken eftersom jag då visste vem mördaren var och hur filmen slutade. Men å andra sidan gör det inget om man har läst boken innan, filmen är bra ändå.  *Sevärd*

Ännu en vecka är slut

Minusgrader ute. Varmt och skönt inne med soffhäng under en filt efter ett träningspass. Lite myskänsla med tända ljus och dessutom start för en ny säsong av "Allt för Sverige". En ok söndagkväll.  :)

Katten doftar gott

Har tvättat i dag, och passade som vanligt på att byta sängkläder. Otis har legat och sovit på sängen större delen av kvällen, men för en liten stund sedan kom han upp till mig i soffan för att mysa lite. Då kände jag att hela katten doftar renbäddat!  :D
Nu ska jag alldesles snart hoppa i säng. Det känns ju så fräscht och är så skönt att lägga sig när det är renbäddat. I like!  :)

Nästan nollgradigt ute

Vintern gjorde en snabbvisit i dag. Det snöade massor en kort stund på eftermiddagen, men som tur var så smalt det bort innan det hann lägga sig på marken. Den riktiga vintern får gärna dröja ett tag till innan den kommer för att stanna.  :/

Full måndag

I dag har jag haft en del att göra. På förmiddagen hade jag ett möte med min jobbcoach, som egentligen skulle ha varit en halvtimma långt men som drog ut på tiden och blev en och en halv timma långt i stället.
Efter mötet åkte jag lite halvstressad direkt "hem" för att fira min kusins födelsedag. Med magen full av födelsedagsfika fortsatte jag sedan till gymmet och avslutade dagen med ett träningspass.  :)
Annat tempo blir det i morgon; då har jag ingenting alls inplanerat...  :/

Vin, vin och lite vin

Uj vilken lugn söndag det har varit i dag! Jag var på fest hos Annette i går som firade både det ena och det andra. Det bjöds på vin och tilltugg, och efter att ha sörplat i oss en del hos henne så fortsatte vi på Mörner´s (så klart). Klockan hann bli drygt halv tre innan jag var hemma i natt, så i dag har jag unnat mig soffläge större delen av dagen. Det blir fortsatt soffläge resten av kvällen också.  :)

Äventyr på motorvägen

Det blev en dagsutflykt till storstaden i dag. Jag gjorde Jeanette sällskap till Älvsjömässan där det var utställare med diverse tillbehör till handarbete och pyssel, d.v.s. tyg, garn, pärlor, scrap, m.m. Jag åkte inte dit för att handla något, men jag köpte faktiskt en födelsedagspresent till min kusin.  :o)
 
På hemvägen fick vi punktering. På motorvägen!  :O  Men tur i oturen så hände det precis innan avfarten till en mack, så vi svängde av där för däckbyte. Eftersom vi är kvinnor som kan så tog vi tag i det och efter lite hjälp på slutet så kunde vi fortsätta hemåt.  :)

Den sista blomman?

I dag var jag på begravning. Igen. Det var den tredje begravningen hittills i år och jag hoppas att det var den sista för det här året.  :(
 

Vem?

Visst är det störande när man inte kommer på vem någon är? Det hände mig i dag när jag var på väg till banken. Då kom det fram en tjej med ett barn i vagn och hälsade glatt på mig. Till min fasa började hon dessutom att prata på för fullt och gjorde mig sällskap in på banken. Jag spelade med samtidigt som min hjärna arbetade för högtryck för att komma på vem hon är och hur jag eventuellt känner henne. Som tur var så hade vi olika ärenden på banken så väl där inne delade vi på oss och gick åt var sitt håll. Har jag kommit på vem hon är? Nej...   :/

:´(

Lilla Knappen har flyttat. Hans nya människa var här och hämtade honom för en liten stund sedan.  :(  Jag kommer så klart att sakna honom; han har varit här i nästan exakt två månader och på den tiden hinner man ju fästa sig vid varandra. Trots att det bara är en halvtimma sedan han åkte så känns det redan tomt här. Det är lite ledsamt nu, men jag försöker att trösta mig med att han nog kommer att få det bra i sitt nya hem.  :´(

Umgänge med lördagsgodis

Kom nyss hem efter lite soffhäng hos Linda i kväll. Trevligt!  :)  Trots att det är lördag och före midnatt så ska jag snart med magen full av mat, chips och smågodis gå och lägga mig och sova, för jag är jättetrött. Dessutom tänkte jag försöka att vakna lite skapligt tidigt i morgon och hinna med en del som jag behöver ta tag i. Så, sängläge!  :)

Onsdag

Har haft en del att göra i dag. Först hade jag möte med min jobbcoach på förmiddagen. Efter det åt jag lunch på stan med Jeanette, och senare på eftermiddagen blev det en timma Step. Skönt!  :)
 
I dag fick jag också veta att lilla Knappen inte ska vara kvar hos oss så länge till; han har blivit adopterad och ska få ett nytt hem hos en alldeles egen människa.  :)

Klättrar över saker

Jag har återupptagit röjandet här hemma som jag började med i slutet av maj. Jag går igenom, sorterar, flyttar om, rensar och kastar. Det känns som att det är ett långtidsprojekt, för jäklar vad mycket det är! Just nu ser mitt hem ut som hej-kom-och-hjälp-mig för det är saker överallt. Men det känns bra att få det gjort och det kommer att kännas ännu bättre när det är färdigt.  :)

Dagens bästa...

...nyhet är det senaste bandsläppet till nästa års SRF; Amon Amarth! Tjohoo!  :D  Speciellt med tanke på att jag missade dem senast när de spelade där (2009).
Fasiken vad roligt det skulle vara om Johan (sångaren) bor med oss i huset nästa år också. Han har ju gjort det många år, men de senaste 2-3 festivalerna har han varit frånvarande. (Läs: ute på världsturnéer) Men oavsett om han bor med oss eller inte; nästa år SKA jag i alla fall se dem spela där. Lätt!  :)

Yes!

Maria lyckades; vi har biljetter till Iron Maiden´s konsert på Friends Arena i Solna nästa år!  :D  *Noterar den 13/7 i almanackan*

Kanske rock n´ roll

Den 13 juli nästa år spelar Iron Maiden i Sverige igen. Biljetterna släpps i morgon bitti kl. 09.00 och Maria ska göra ett försök att få tag på biljetter åt oss.  *Håller en tumme*  :/

RSS 2.0