Besök av solen

Efter att ha (bokstavligen) lyst med sin frånvaro under nästan hela november månad hälsar solen på i helgen. Så härligt!  :)
Jag drog igång lördagen med ett tungt BodyCombat-pass. Sedan blev det en annan form av sportslig aktivitet; skidskytte på tv-n. Dessutom är damernas handbolls-VM i full gång också.  :o)

Biljett - check!

Biljetten till nästa års SRF är införskaffad. Det betyder att jag inte bara har festivalen att se fram emot, utan att jag också äntligen ska få se Nightwish.  :o)  Jag är ju som sagt redan väldigt nöjd med många av banden i första släppet, så jag ser det som att alla andra band som släpps fram till festivalen är en bonus.  :)

AW med mina nyaste gamla kollegor

I fredags åkte jag till Jönköping för att träffa några av mina före detta kollegor på en After Work. Vi åt och drack öl på "Bar Flamingo". Det var väldigt trevligt och så roligt att träffa några av kollegorna igen! Jag blev inbjuden till nästa AW om några veckor också.  :)
Jag sov hos Maria och innan jag åkte hem i går svängde jag förbi mitt gamla jobb och sa "Hej" till några kollegor som jobbade i helgen och inte kunde vara med i fredags.
Får se om jag åker dit och är med på nästa AW också. Det skulle vara roligt.  :)

Bästa släppet på länge

I dag släpptes de första 31 banden av ungefär 90 till nästa års SRF. Det var det bästa släppet på länge. Nightwish kommer!!!  :D  Jag har aldrig sett dem och jag har väntat och hoppats i så många år att de ska komma, och nu äntligen gör de det! Wohooo!!!  :D
Dessutom kommer bland annat Volbeat, D-A-D, Sonata Arctica, Evergrey, Freedom Call... Så många bra band redan i första släppet och det är nästan 60 band kvar.  :o)
Nu gäller det ju bara att få tag i en biljett också när de släpps nästa vecka.  :/

Bättre men inte bra

Förkylningen är bättre och har övergått till den sedvanliga hostan som nästan alltid kommer i slutet av mina förkylningar. Jag känner mig dock inte så frisk som jag hade hoppats och jag har dessutom en känsla av att det kanske inte är över än, så jag är lite orolig att det ska börja om.
Jag hoppas verkligen inte det, för i morgon ska jag iväg på lite trevligheter.  :/

Sjuk start på veckan

När jag vaknade i morse kände jag att något var på gång och jag hade rätt; nu är jag förkyld. Det kom smygande på fömiddagen och blev värre ju längre dagen gick. Sent på eftermiddagen gick jag och lade mig en stund och då bröt det ut på riktigt.  :/
Konstigt nog kände jag inget varken i lördags eller i går på BodyCombat-passen, så det var lite förvånande att jag blev förkyld utan förvarning. Nu fick jag avstå från P.EOne 45 i kväll och det blir förmodligen inte HIIT 45 på onsdag heller. Typiskt!  :/

Som ett lock

Var är solen? Den har inte synts till här på över en vecka. Det har varit jämngrått och legat som ett lock över oss, både med och utan nederbörd. Det är så trist att behöva ha lampor tända inomhus även på dagtid. Jag är så trött på detta mörker!  :(

En dag vid kusten i november

I går tillbringade jag dagen vid kusten. Jag följde med Pia dit för att hälsa på en familjemedlem till henne. Det var dock inget bikiniväder; det var kallt och regnigt och när vi åkte hem på kvällen var det bäckmörkt och bitvis väldigt dimmigt.  :/
I dag drog jag igång lördagen med ett pass BodyCombat och nu ska jag träffa Pia igen. Vi ska ta en öl. Eller två.  :)

Luften gick ur

Jag har känt mig väldigt trött och orkeslös de senaste dagarna. Det är som att luften gick ur mig efter partajandet i lördags kväll. Jag höll igång ganska intensivt dagarna innan, speciellt med träningen, så det kanske inte är så konstigt att jag tappade orken lite. Jag har sovit en hel del de här dagarna och har inte riktigt orkat att ta tag i saker. Så mycket träning har det inte heller blivit. Men i morgon ska det bli ändring på det. Även om jag fortfarande är trött så ska jag både träna och ta tag i saker.

Reunion med mat, dricka och konsert

I dag har jag inte gjort många knop. Det har varit en väldigt lugn dag och det beror på gårdagen. I går eftermiddag kom syrran, Maria och M1 (Mikael) till mig för lite uppladdning innan en SRF-reunion med gänget. Efter lite piffning, fixning och vuxendricka gick vi ut på stan och mötte upp de andra i vårt SRF-gäng på restaurang "Delfis Kök & Bar". Där satt vi i drygt tre timmar och åt mat, drack öl och pratade. Mycket trevligt!  :o)
Sedan gick vi vidare till "Palatset" för att se Crashdiet spela. Vi träffade en del bekanta som också var där för att se konserten, bland annat min kusin och hennes man. Kvällen avslutades (så klart) på "Mörner´s" innan vi gick hem. Syrran, Maria och M1 sov hos mig och vi somnade någon gång efter kl. 03.30. Det var en lång och rolig kväll.  :)

Minnen i kartonger

Den här veckan har jag gått igenom en del saker som har legat i kartonger länge. Jag har sorterat och rensat ut. Två vändor till återvinningen har det blivit. Det är så skönt att kasta och göra sig av med sådant som man inte behöver eller använder.  :)
Jag hittade en del gamla saker som t.ex. brev från ex-pojkvänner, dagböcker och saker från skolresan i 9-an. Nostalgi!  :D
Det finns mycket kvar att gå igenom, får se vad jag hittar mer som jag har glömt bort att jag har.  :o)

RSS 2.0