Vägrar bli sjuk

Jag tror att jag har en förkylning på G. Jag har lite förkänningar i kroppen sedan en dryg vecka. Men jag vill inte bli sjuk nu, så jag försöker hålla den borta med träning. I går körde jag ett pass Body Jam, och i kväll blev det Afro express, Core express och Booty express. Jag tycker att jag har varit ganska duktig den senaste månaden; jag har tränat minst tre gånger i veckan.  *Känns bra*  Nu ska jag bara försöka att inte bli förkyld; det har jag varken tid eller lust med.  :S

Irriterad

Usch! I flera dagar har jag varit på dåligt humör. Jag har känt mig så irriterad på allt och alla. Okej, kanske inte riktigt allt och alla, men i alla fall mycket och många. Jag vet inte vad det beror på, men jag har en gissning. Hoppas bara att det går över snart, det är så jobbigt att störa sig på saker och folk hela tiden.  :/

Tråkfredag

Jag har haft en ganska dålig fredag. Så nu går jag och lägger mig.  :(

Nytränad

Sitter i soffan och tar igen mig efter ett tufft Body Combat-pass i kväll. Man kan inte direkt ta det lugnt på det passet; dels är det ett väldigt intensivt tempo och dels är instruktören väldigt karismatisk, så det är ingen risk att man maskar där inte.  :)

Massor med sport

Det är så underbart mycket sport på tv-n nu om dagarna att jag har fullt upp med att hålla reda på allt som jag vill se. I dag började konståknings-EM också. I like!  :)

Kloka ord om katter

"Kattens uppgift är att sitta och låta sig beundras." - Okänd

Söndagsnöje

Diskat, tittat på skidåkning på tv, tvättat, kastat skräp, hållit på med bokföringen, diskat igen och tränat. Det var min söndag det.  :)

Upp tidigt i morgon bitti, ska ju vara med i radion.  :P

Mera radio

I går hörde Andreas på East FM av sig och frågade om jag vill vara gäst i morgonprogrammet igen på måndag. Självklart vill jag det!  :D  Nu är det även bestämt att jag ska vara med varannan måndag tills vidare. Kuuul!  :)

Bio

I kväll var jag och Jeanette på bio. Vi såg "Änglagård - tredje gången gillt". Jag tyckte att den var väldigt bra. Har man sett ettan och tvåan och gillade dem så ska man se trean också. En av sakerna som gör trean så bra är att de trots efter så många år sedan tvåan kom, har fått med samma skådisar i sina gamla roller. Minus några stycken som i verkliga livet gått bort och plus några nya ansikten i tillkomna roller, så är de flesta i gänget med. Man känner så väl igen dem; deras rollfigurer är precis likadana som i de två första filmerna, bara ett antal år äldre.
Förutom det så får Colin Nutley med småorts-mentaliteten så bra och han lägger in så mycket vacker natur och miljö i filmerna.
Jag är ju som sagt inte så överdrivet förtjust i svenska filmer, men Änglagårdfilmerna tillhör de få som jag faktiskt gillar. Nu kan även trean göra dem sällskap!  :)

Bra service!

När jag skulle ta Swebus till syrran i mitten av december för att vara med på julbordet där, hade bussen gått sönder och var en timma sen från start. När vi väl kom iväg sa busschauffören att om man kommer fram till resmålet minst en timma sent så kan man skicka in en reklamation till Swebus och eventuellt få tillbaka en ersättning i form av en del av biljettpriset. Tyvärr körde busschauffören in tio minuter, så när jag kom fram var bussen "bara" 50 minuter sen i stället för gränsen på en timma. Några dagar senare tänkte jag att det kan ju i alla fall vara värt att prova; blir det inget så blir det inget.
Men se vad som kom med posten::D

Så enkelt och bra går det nog inte med SJ!

Plaska och slira

Fasiken vad det smälter ute! Svårt att ta sig fram gåendes på vissa ställen; man får välja mellan att slira på is och riskera att halka omkull eller att vada i djupa vattenpölar och bli genomvåt om fötterna.  :S

Produktiv söndag

I dag har jag fått en del måsten gjorda trots att jag har tittat på skidor på tv-n. Jag har även diskat, handlat, lagat mat, kastat skräp och hållit på med bokföringen. Dessutom hann jag med ett Body Jam-pass. Så jag är ganska nöjd med dagen.  :)

Nu ska jag dricka upp det sista av min glögg innan jag går och lägger mig.

Kloka ord om katter

"Ett hus utan katt är som en säng utan kudde." - Ruth Gottberg

Busschaffis/sportkommentator

Jag körde ett Body Combat-pass i kväll och när jag klev på bussen hem märkte jag att busschauffören hade radion på och att det var Sveriges match mot Chile i handbolls-vm som refererades. Jag frågade busschauffören (som för övrigt inte tillhör de muntraste chaufförerna här i stan) vad ställningen var och han svarade att det stod 4 lika.
Jag gick och satte mig, och efter en liten stund säger chauffören i högtalaren(!) "6-4 till Sverige". Jag fnissade lite för mig själv, för jag förstod att det var till mig han sa det. De andra passagerarna i bussen såg mest förbryllade och ointresserade ut när han ropade ut ställningen. Ytterligare en liten stund senare kom nästa utrop, "11-6 till Sverige".  :P  Det var oväntad service på hemresan; speciellt med tanke på busschaufförerna som vi har i den här stan.

Stelbent

Jag har träningsvärk efter ett Body Pump-pass i går. Mest ont har jag i låren, så där tog det tydligen bra den här gången.  :)  Men det här är skön träningsvärk, till skillnad mot hur min kropp kändes efter mördarpasset på nyårsafton...  :S

Nu ska jag se ett nytt avsnitt av "The Pacific".  :)

Radioprat

I morse fick jag mina 15 minuter i rampljuset.  :)  Inte riktigt i rampljuset kanske, men i radion i alla fall. Det var kul och det kändes inte som att det är ett par år sedan senaste säsongen av mitt radioprogram. I dag var det inte Andreas som hade programmet, utan jag gästade ett par andra radiopratare. Men jag träffade Andreas där och han hintade lite om att de har funderingar på ett återkommande inslag i morgonprogrammet och att de då kanske vill att jag är med där varannan vecka.  *Hoppas*  :P

Kloka ord om katter

"Ingen kardborre sitter lika fast som en kattunge i en oerhört dyr tröja." - Helen Exley

Favvofilm

Har en lugn slapparkväll i soffan. Låg och tittade på skidskytte på tv-n förut och somnade, sov stenhårt i tre timmar!  :S  Nu sitter jag och äter chokladpraliner medan jag väntar på att klockan ska bli halv tolv. Då börjar nämligen en av mina favoritfilmer; En riddares historia.  :)

Gästpratare

För andra gången på mindre än en vecka fick jag ett roligt telefonsamtal. SRF-Hasse ringde ju i söndags, och i dag ringde Andreas som jag gjorde radioprogrammet ihop med. Han frågade om jag skulle vilja vara gäst i deras morgonprogram nu på måndag. Ingen tvekan, självklart vill jag det!  :D
Jag har faktiskt saknat mitt radioprogram lite, så det ska bli roligt att få göra ett besök i ett annat. På måndag morgon den 10/1 kl. 08.00 kan den som vill lyssna på min medverkan i radion ratta in East FM.  :)

Mat och gratisresa

I dag åkte jag "hem" för att äta födelsedagslunch hos mormor och morfar. Jag blev firad med lutfisk (sååå gott!) och ananaspaj (yummie!).  :)
Men det började bra redan när jag skulle åka dit. När jag klev på bussen och skulle betala gjorde chauffören fel och det drogs inga pengar på mitt busskort så jag åkte gratis.  :D  När jag sedan tog bussen hem drogs det som det skulle, men när jag bytte till stadsbuss drogs det inte för den resan så jag åkte gratis igen.  :D

Grattis mig

Fan, vad jag tycker att det är tråkigt att vara ensam på min födelsedag!  :(  *Hatar*

Men den blev inte helt kass. Pia ringde tidigare i dag och gratulerade mig, och frågade samtidigt om jag ville bli bjuden på pizza och ett par öl efter jobbet. Det ville jag! Så jag slapp att sitta ensam hela kvällen. Tack!

Fit for fight

Min kropp har återhämtat sig efter det plågsamma tvåtimmarspasset på nyårsafton. Så pass mycket att jag faktiskt var och tränade i kväll igen. Afro express och Core express blev det, och nu är jag så där skönt trött i kroppen som jag brukar vara efter hård träning.  :)

Inräkning påbörjad

Nyss fick jag ett roligt telefonsamtal. Det var SRF-Hasse som ringde för att höra hur många sovplatser vi behöver i år.  :P  Han brukar ju alltid ringa i början av januari, men den här gången var det nog rekordtidigt tror jag.  ;)
Det var kul att prata lite med honom igen; nu känns det som att det är på gång. Dags att snart köpa biljett och börja räkna in oss som ska sova i huset.
Han hade redan pratat med ett par av de andra stammis-gängen och de kommer precis som vanligt. Dessutom lovade han att efter två års ganska dåligt väder så blir det bra väder i år; soligt och varmt, som det ska vara!
Nu suger det lite i mitt festival-jag. Bara 157 dagar kvar! Tjohoo!  :D

Nyårsfirande

Det nya årets första dag har jag tillbringat i liggande läge. Inte på grund av nyårsfirandet i går, utan på grund av att jag har så ont i kroppen att jag är helt orörlig.  :(  Värst är det i ryggen och min högra arm, men det känns både lite här och där i resten av kroppen också. Jag brukar ju tycka att det är skönt med träningsvärk, men den här gången känns det som att jag har blivit överkörd av en ångvält. Det gör t.o.m. ont att ligga ner!  :S

Nyårsfirandet i går var ganska lugnt men trevligt. Vi var några stycken som träffades hemma hos Kicki för att äta och umgås.Potatisgratäng, smördegsinbakat kött, ädelostsås och sallad. Supergott!Lite senare på kvällen plockade vi fram ost, kex och frukt.Viggo var också med. Han var lite trögstartad......men till slut släppte han loss ordentligt.  :)


RSS 2.0