Avslutning

I dag var det avslutning på terminen inför sommarledigheten. (Skönt med sommarledighet, även om jag inte ska vara ledig så mycket; jag ska jobba nästan hela sommaren och jag börjar ledigheten med att jobba i natt.)  Vi hade en trevlig stund med fika och utdelning av intyg.  :o)
 
 
Den viktigaste delen av utbildningen är avklarad, nu är jag Djurvårdare med behörighet på utökad nivå.  :D
 

:D

Det är bara en vecka kvar till SRF!  :D

Träningsvecka

Nu när jag inte behöver ägna så mycket tid åt att studera så kan jag träna utan att känna plugg-stressen. Så den här veckan blir det en del träning; Body Pump i förrgår, Body Combat i går, Body Attack i dag, (kanske) Body Jam i morgon, Body Combat på torsdag, och styrketräning av något slag på söndag. Jag skulle vilja klämma in ett Body Combat-pass på lördag också, men jag jobbar natt fredag till lördag och det betyder att jag i så fall bara kan sova i drygt två timmar innan jag måste gå upp för att hinna till passet. Jag ska ju i och för sig köra ett Body Combat-pass på måndag också, och sju träningspass på nio dagar kanske räcker?  ;)

Soffläge

Dagen efter ett nattpass är jag mer sliten än efter en helkväll ute.  :O  Det är med andra ord ganska segt i dag, så i kväll blir det väldigt lugnt.

Jobb i stället för mys

Ingen mysfredag för mig; det är snart dags att åka till jobbet för ett nattpass.

Sista

I dag skrev jag terminens sista prov. Så skönt! Nu kan jag slappna av lite de sista dagarna som är kvar av terminen.  :)
 
I kväll fick jag ett ledsamt besked om ett dödsfall.  :(

Rally med hund

På hundkundskapslektionen i dag hade vi rallylydnad. Jag har aldrig provat det förut, men det var ganska roligt. Om jag någon gång skaffar hund så kan jag tänka mig att aktivera mig och vovven med rallylydnad.  :)

En ganska vanlig lördag

En ganska lugn dag i dag. Jag har tränat och pluggat. Nu blir det en öl med Pia.  :)

Inget slöande i dag

Klämdag i dag = ledig dag i dag. I alla fall ledig från studierna. Så jag jobbade i stället.  :)

Hårt pass

Vad passar bättre att göra en röd och ledig dag som i dag än att köra ett pass Body Combat Marathon? 100 skönt jobbiga och svettiga minuter som efteråt ger en härlig trötthetskänsla i kroppen.  :)

Träffade kissarna

I dag blev det en tripp till Ullared för lite shopping.  :)  Senast jag var där var det ju inte så muntert eftersom jag fick ett sorgligt besked just när jag var på väg in i butiken, men i dag var det desto roligare. Jag handlade inte överdrivet mycket, bara en del saker som jag behöver. Bl.a. ett par saker till årets SRF.  :)  Men dagens bästa var på hemvägen när jag hälsade på kissarna. Det kändes bra att träffa dem och få gosa lite med dem. Sötnosar!  :o)

Bara två dagar lång

Kort studievecka, den är redan slut.  :)  I morgon har vi studiedag (= ledig), på torsdag är det röd dag (= ledig) och på fredag är det klämdag (= ledig). Najs!  :o)

Lång natt

Det gick ganska bra att jobba i natt. Men med ett arbetspass på tio timmar blir natten väldigt lång, så det var skönt när jag fick somna strax innan klockan åtta i morse. Jag såg till att vakna ett par timmar efter lunch för att inte sova hela dagen och jag hann även åka "hem" en stund på 6-årskalas.  :)

Ny nattaktivitet

Nu ska jag åka och jobba natt för första gången.  :o

Långa dagar

Efter sista lektionen i dag åkte jag direkt till jobbet och jobbade kväll. Jag fick bland annat gnugga valpar.  :D  I morgon förmiddag ska vi göra studiebesök på ett hunddagis/hundpensionat och efter eftermiddagens lektioner ska jag åka och jobba kväll igen.  :)

Stackars pippisar

På sällskapsdjurslektionen i dag dissekerade vi fåglar...  :/

Snart rock n´ roll

I dag är det bara en månad kvar till SRF!  :D

RSS 2.0