Scrapträff

I går var jag på scrapträff. Min första!  :)  Jag följde med Jeanette (som har hållit på i flera år och som är en väldigt duktig scrappare) på en träff med ett gäng andra vana scrappare. Jag fick en massa hjälp och tips, och jag hade ju möjlighet att se hur andra gör. Vi höll på i tio timmar!  :O  Det var jätteroligt! Jag fick verkligen mersmak.  :o)

Min allra första layout:


Scrapping på G

Nu har jag packat ihop alla mina scrapsaker. Jag har visst en hel del...  :P  Mycket av det har jag fått av andra scrappare, så en del saker är jag inte ens riktigt säker på hur man ska använda eller vad man kan göra med dem. Men nu jäklar ska jag lära mig och börja scrappa "på riktigt"!  :)

Trött

Jag har varit sjukt trött ända sedan i söndags. Jag har sovit och sovit, men jag känner mig ändå inte riktigt vaken. Jag skulle lätt kunna sova mycket mer, och det känns nästan som att jag nog skulle kunna somna stående.  :/  Vad är det för fel?!?

Kloka ord om katter

"I en katts ögon tillhör allt katter." - Engelskt ordspråk

Rockig kväll

I går var det rock n´roll i tio timmar. Vi började hos Claes med förfest/SRF-reunion. Bra musik, snacks och dricka, bildspel från SRF 2005-2011, minnesprat. Kul!  :D
Drygt tre timmar senare gick vi vidare till Monsters of Rock-festen på Konsert & Kongress. Där gick ju så klart allt i rockens tecken; rockmusik, rockmingel, rockbuffé, rockbar, rockkaraoke och så klart uppträdande av tre rockband. På scenen stod Kiss This (Kiss), Four n´ Roses (Guns n´ Roses) och Charlot the Harlot (Iron Maiden).
Jag hade jätteroligt. Jag har nog aldrig tidigare fått så många komplimanger på en och samma gång som jag fick i går; både från folk som jag känner och från helt okända människor!  :PJag  :)M1 & M2Kusin och jagAv någon anledning kysste M2 mina fötter  :P"The Mogge" drog ett par låtar i karaoken.Maria och syrran rockar loss till "Iron Maiden""Iron Maiden"

Heavy Metal! :D

Duschad, klädd, sminkad och piffad. Dags att korka upp! Nu blir det SRF-reunion en stund och i kväll blir det Monsters of Rock-fest.  :D

Slutsnurrat

Jag hade fortfarande lite svag känning av yrsel i morse när jag vaknade och var även lite lätt illamående. Men det gick över under dagen, så jag vågade köra ett Body Combat-pass i kväll som jag hade planerat att göra. Träningen gick dessutom väldigt bra; jag blev inte lika trött som jag brukar bli trots att jag tog i lite mer än vanligt.  :)
Så jäkla konstigt det är; det verkar som att jag har något varannan-dag-virus eftersom det verkligen går upp och ner hela tiden nu.  :/

Snurrigt

Jag känner mig lite yr. Inte så lite heller förresten, ganska mycket faktiskt. Det började i kväll efter jobbet, och ända sedan jag kom hem har jag känt mig väldigt konstig i huvudet. När jag försöker att fokusera blicken så snurrar det. Som en ordentlig fylla ungefär.  :/  Undrar om det hänger ihop med att jag har haft lite känningar i halsen den senaste veckan, eller om det beror på något helt annat? Jag hoppas att det inte är något allvarligt; jag känner mig faktiskt lite orolig.  :S  Hoppas bara att det går över tills på lördag. Då måste jag ju vara frisk för då är det FEST!  :)

Lång dag

Det blev en lång dag för mig i dag. Jag gick hemifrån strax efter halv åtta i morse eftersom jag skulle prata i radion igen kl. 08.00. Sedan jobbade jag hela dagen, och efter jobbet körde jag tre express-pass. Så jag var inte hemma förrän vid halv tio i kväll.  :/
Och jo, visst har jag lite ont i halsen.  *Ignorerar*

Jag ÄR inte sjuk...

Fasen, jag tycker att jag har lite lite ont i halsen.  :(  Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, så jag försöker hålla det borta genom träning. I går körde jag ett Dance-pass, i dag ett Body Jam-pass. I morgon blir det Afro-, CX- och Booty Express, och på tisdag blir det Body Pump. För jag tänker INTE bli sjuk nu! Så det så!!!  ;(

Kloka ord om katter

"Katten skapades när lejonet nös." - Arabiskt ordspråk

Inget än

Det som jag kände i kroppen i början av veckan var nog trots allt ingen förvarning om förkylning utan falskt alarm. Jag körde ett Body Combat-pass i kväll och det kändes bra. Så nu hoppas jag att jag håller mig frisk, i alla fall till efter nästa helg när det är party party.  :P

Ute i god tid

Jag är för en gångs skull ute i god tid. Jag har nämligen tre julklappar klara redan, och ytterligare fyra klappar som är klara i tanken. Sedan är det inte så många kvar, så förhoppningsvis slipper jag att stressa sista dagarna innan julafton.  :)

Ngt på G?

Jag undrar om jag har en förkylning på gång? Jag har ont i kroppen; i ryggen, höfterna, benen, armarna, nacken... Dessutom känner jag mig väldigt trött och orkeslös också. Jag skulle träna i kväll och hade bokat in mig på tre express-pass, men körde bara ett och struntade i de andra två.
Får se om det är falskt alarm eller om det faktiskt blir något av det här. En ordentlig influensa kanske, med tanke på värken i kroppen?  :/

Min älskling

Jag kom att tänka på dagens datum och insåg att det i dag är en månad sedan Tilda lämnade oss.  :(


Kloka ord om katter

"Jag gav en order till en katt, och katten gav den till sin svans." - Kinesiskt ordspråk

*Suck*

Dålig dag i dag.  :(  Ska lägga mig och fortsätta att läsa i boken om Jenna Jameson, och hoppas på att det blir en bättre dag i morgon.

Jenna J

Har egentligen en massa måsten att göra, men är jättetrött så det blir att umgås med sängen i stället. Ska läsa lite i boken som jag håller på med just nu: "Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna". Har kommit halvvägs igenom den och jag tycker att den är svår att sluta läsa. "Bara ett kapitel till. Och bara ett till. Men ok ett till, och det är sista. Äsch, jag orkar ett kapitel till. Och bara ett till..."  :)

T och t

Tvättat och tränat. Nu blir det sängen för i morgon bitti är det dags för radioprat igen.  :)

Slapparlördag

Lugn lördagkväll. Otis sussar i fåtöljen och jag slappar i soffan.  :)

Pinade mig igenom Afro-passet förut; träningsvärken gjorde att det var riktigt plågsamt. Men i morgon tar jag nya tag; då blir det att springa i trapporna till och från tvättstugan hela eftermiddagen och sedan ett Body Jam-pass.  :)

RSS 2.0