Bra träningsvecka

Jag hade planerat att träna fem gånger den här veckan och jag har tränat fem gånger den här veckan.  :D  Tre pass Body Combat, ett pass Body Attack och ett pass Body Pump. Jag körde Body Pumpen i morse och nu känns det i kroppen att jag nog kommer att ha träningsvärk i morgon. Skönt! Får se hur rörlig jag är i morgon kväll när jag ska köra Body Combat igen.  ;)  *Nöjd med träningen den här veckan.*

Inga kvadrupplar på tv-n

Nu pågår konståknings-EM som jag tycker är roligt att titta på. Men gissa vad?!? Jo det är TV4 som sänder den här gången och då visas det så klart på kanaler i TV4-gruppen som jag inte har.  *Svär över TV4´s sportsändningar*  :(  LÅT ALL SPORT ALLTID VISAS I SVT!!!

Sjuka veterinärer

Efter en dag på jobbet där vi fick göra så gott vi kunde med många patienter och tre veterinärer oplanerat frånvarande, var det ganska skönt att dra igång träningsveckan med ett pass Body Combat. Jag har en vision om att träna fem gånger den här veckan, får se om det blir så.  :)

Ska ha en lugn helg

Jag har avverkat en lugn fredagkväll och jag har planerat att ta det lugnt resten av helgen också. Lite träning och en massa skidor på tv-n är det enda som jag har tänkt att ägna mig åt. Det ska bli så skönt!  :)

HLR

Jag hade planerat att göra ett ärende direkt efter jobbet i dag. Jag hade bestämt mig för att göra det i dag eftersom det var den bästa dagen den här veckan med tanke på träning och lite annat. Så när jag gick till jobbet i dag var jag helt inställd på det, ända tills vi hade dagens morgonmöte klockan åtta i morse. Då pratade vi om HLR-kursen som vi skulle ha direkt efter jobbet i dag. Den hade jag helt glömt bort!  :O  Den har varit planerad länge, men jag hade tydligen lyckats att förtränga det. Mitt ärende blev med andra ord inte gjort i kväll för i stället för att sluta kl. 17.00 övade vi på hjärtkompressioner, inblåsningar och hjärtstartare i drygt två timmar.  :/
Nåja, ärendet ordnade sig på lunchen, HLR är bra att kunna, hjärtstartare ska vi få en till jobbet så det kan vara bra att veta hur man använder en sådan och kursen innebar drygt två timmars övertid på lönespecen.  :)
 

Tidig PW

Det blev ingen lördags-Body Combat för mig i går; jag råkade sova förbi den. Jag var ju ute med Pia i fredags kväll och kom inte i säng förrän efter klockan två på natten, så när larmet gick i gång i går morse stängde jag av det och somnade om. När jag väl vaknade var klockan 11.30 och halva passet var redan gjort. Ooops!  ;)
 
Men i dag har jag rört på mig. Jag tog en tidig, och därmed årets första, power walk. Det blev 45 minuter i härligt vinterväder; sol, blå himmel och -6 grader kallt. Det var riktigt skönt!  :o)

BC, BA och BC

Jag har haft en bra träningsvecka så här långt. Body Combat i måndags, Body Attack i tisdags och Body Combat igen i dag. Jag ska försöka att träna i helgen också. Men i morgon kväll blir det en öl med Pia.  :)

Tandsten

Jag var hos tandläkaren i morse igen. Den här gången togs det en del olika röntgenbilder. Det blir fler besök framöver; jag ska bland annat ta bort tandsten igen. Det var inte så länge sedan jag gjorde det senast, men jag har tydligen mycket mineraler i min saliv som är en bidragande orsak till tandsten och det gör att det bildas ny tandsten ganska snart efter att jag har tagit bort den.  :/

4-årsfirande

I dag var jag hos min syster och firade min systerdotters födelsedag i efterskott. Hon fyllde fyra år i måndags och är (enligt henne själv) "faktiskt stor nu". Det var födelsedagsbarnet som hade bestämt vad vi skulle äta i dag; grillade hamburgare med pommes frites och chokladbollstårta.  :o)
 
Mannen i huset gillar att elda och han såg till att det brann ordentligt både i brasan i vardagsrummet och utomhus.  :)
 
 
 

Kallt ute, skönt inne

Skönt med en ledig dag i dag. Minus 13 grader ute och skidor på tv-n = en perfekt slappardag.  :)

27 plus plus plus...

Så har snart ännu en födelsedag passerat. Jag försöker mest att ignorera det, men det är svårt när andra uppmärksammar vad det är för dag.  ;)
Jag har jobbat som vanligt hela dagen, men efter jobbet träffade jag Jeanette och Claes för att äta lite mat på "Pinchos". Maten var god och sällskapet var trevligt.  :o)

Flera hekto upp

I dag är första dagen på det nya året och då är det säkert många som har tänkt att börja "sitt nya liv"; sluta röka, träna, äta och leva hälsosamt, gå ner i vikt... Här ska vi också börja leva lite hälsosammare; Raven måste banta!
Jag har märkt att hon har blivit lite rundare och i dag ställde jag henne på vågen. Hon har gått upp flera hekto på bara några månader. Inte bra! Det kan vara en biverkning av att hon äter kortison, men hon hade ju lite för tjock päls runt magen redan innan, så det är inte bra att hon har gått upp mera. Nu måste vi ta tag i det här på allvar. Hon äter redan bantarmat, men jag får försöka aktivera henne så att hon rör på sig lite mera också. Jag ska säga till henne att göra några sit-ups innan hon somnar i kväll.  ;)

RSS 2.0