Öl & burgare

I går kväll var jag ute med Linda, Jeanette, Catrin och Åsa. Vi åt mat på Beer & Burger. Som namnet på restaurangen antyder så serveras det hamburgare av olika varianter där. Jag valde en med cheddarost och bacon, och till det åt jag sötpotatispommes och bea-sås. Väldigt gott! Ett par öl blev det ju också så klart (även det finns ju med i namnet). En trevlig kväll som avslutades med att se delar av årets "Vinterstad i ljus" på vägen hem.  :)

194

Biljetterna släpptes i går, de första banden är klara och min ledighetsansökan är inlämnad. Det är 194 dagar kvar till SRF.  :D

Lång dag

Det blev lite övertid i Finspång också i dag, så på dagens datum på tidrapporten skriver jag upp 11 timmar.  :/  Det har blivit ändrade planer angående mina torsdagar i Finspång fram till årsskiftet; situationen med personalbrist har löst sig så jag behöver inte bli utlånad dit mer. I dag var alltså min sista torsdag på kliniken i Finspång.  :)

Lite övertid

Det blev en lång arbetsdag i dag. När vi stängde kl. 17.00 påbörjade vi direkt en genomgång med information om ett nytt sjukvårdspaket som djurägare kan skaffa till sina husdjur. Vi höll på till framåt 20-tiden så det blev några timmars övertid. I morgon blir det också en lång arbetsdag; först ska jag till jobbet för ett par timmars övertid till och sätta mig in lite mer i sjukvårdspaketet, och sedan ska jag till Finspång och jobba ett vanligt arbetspass där, och då kommer jag inte hem förrän någon gång efter kl. 21.00 i morgon kväll.  :/

Hål

Strax före klockan åtta i morse satte jag mig i väntrummet hos tandläkaren och ungefär trekvart senare var jag tillbaka i väntrummet för att boka en ny tid. Jag hade nämligen ett hål.  :(  Jag har inte behövt att laga något hål på många många år och att behöva göra det nu igen är inget jag ser fram emot. När jag var liten hade jag ganska många hål och de lagades utan bedövning för då tyckte jag inte att det behövdes.  *Tuffare då än vad jag är nu*  Nu kommer de inte i närheten av mig med en borr utan bedövning, helst skulle jag vilja vara helt knockad och slippa vara medveten om vad som pågår i min mun.  :/
När jag stod där och skulle boka en ny tid sa kvinnan bakom disken att de hade fått ett återbud ungefär en och en halv timma senare i dag och undrade om jag ville ha den tiden. Jag tackade vänligt Nej, dels för att det var många borta på jobbet i dag på grund av sjukdom och vab och jag kände att jag behövde gå till jobbet så fort som möjligt, och dels för att jag inte var mentalt inställd på att laga ett hål. Så det bokades en tid i december i stället. "Yippie"...  :/

Fixat här hemma

Helgen är slut och den passerade helt utan nöjen. Men jag fick desto mer gjort här hemma; jag har tvättat, lagat mat, monterat ihop byrå, packat upp saker, sorterat ut papper och så har jag även hunnit med att titta lite på skidåkning på tv-n.  :)
I morgon börjar jag den nya arbetsveckan med ett besök hos tandläkaren.  :/

Inga bakterier

Svaret på urinprovet kom från SVA i slutet av förra veckan och det fanns inga bakterier i urinen den här gången. Men eftersom det fanns lite blod i urinen och Raven läcker lite så bestämde sig veterinären för att skriva ut ett recept på kortison till henne. Jag ska hämta ut det efter jobbet i morgon så provar vi med det ett tag och ser om det hjälper något.  :/
 
Jag behövdes inte i Finspång i dag så jag kunde köra ett Body Combat-pass i kväll i stället. Kroppen var inte riktigt lika seg som i början av veckan, så det kändes bra. Skönt!  :)

Trött och seg kropp

Body Combat i går och Body Attack i dag. Två pass som var lite jobbigare än vanligt för min kropp är riktigt trött och seg just nu. Är det lite vintertrötthet eller är det kanske en förkylning på gång?  :/

Fars dag

Efter trevligheterna i går kväll där det bjöds på mat, vin och tårta sov jag ganska länge i dag. Skönt! Sedan åkte jag "hem" för att ta en fars dag-fika med pappa. Jag har även hunnit med att tvätta, packa upp saker, handla och laga mat. Nu ska jag läsa ett kapitel eller två innan jag laddar om för en ny arbetsvecka i morgon.  :)

Sill på burk

Efter jobbet i går insöp jag lite julstämning på julmarknaden på Ekenäs slott. Jag köpte några burkar inlagd sill med kräftsmak som jag spanade på där redan förra året.
 
I dag körde jag ett skönt Body Combat-pass på förmiddagen och nu är jag duschad, piffad och klar för lite 30-årsfirande av en arbetskollega.  :o)

Pendlar-dag

Sovmorgon i morse och sen hemkomst i kväll. Japp, jag har jobbat i Finspång i dag. Nu ska jag lägga mig och läsa ett kapitel innan jag somnar.  :)

Raven som patient

I dag var Raven med på jobbet som patient. Jag tog blodprov på henne och sedan gjorde veterinären ett ultraljud på urinblåsan och tog en cystocentes. Raven var sååå duktig hela dagen och med allt vi gjorde med henne; hon fick beröm av både veterinären och sköterskorna som var med.  :D
Blodprovet såg bra ut; alla värden låg bra utom ett som indikerar på att hon kanske har en inflammation i kroppen (blodet i urinen?). Ultraljudet visade inget annorlunda än de två tidigare gångerna; allt såg bra ut även där. Urinprovet skickade vi iväg till SVA för analys, och förhoppningsvis har vi svaret på det inom ett par dagar.
Så vi har än så länge inte hittat orsaken till blodet i Raven´s urin den här gången heller.  :/
 
Raven fick ju sitta hela dagen i en bur på jobbet, men jag tror att hon tyckte att det var ganska ok trots allt. Hon hade både mat och vatten där, och det var ganska varmt inne på kattstall i dag. De gånger jag var inne och tittade till henne verkade hon i alla fall att ha det ganska skönt och mysigt för hon såg väldigt avslappnad ut där hon låg. Hon hade två kattpojkar i burarna bredvid sig som sällskap också.  ;)
 

AW-öl och glass

I går var jag ute med Pia och tog några after work-öl. Vi var på "Mörner´s" så klart, var annars?  ;)  Vi har inte setts på ett tag så vi hade lite att uppdatera oss om. Det blev som vanligt prat om både livets allvar och lite roligare saker som t.ex. SRF och Skogsröjet.
I kväll är det desto nyktrare; jag har haft en väldigt lugn lördagkväll med lite glass framför tv-n. Ganska skönt faktiskt.  :)

På hemmaplan

Jag behövdes inte i Finspång i dag så jag har varit på mitt vanliga jobb. Det har varit ganska skönt att vara hemma en torsdagkväll och slippa köra i mörkret.  :)

Bokat veterinärbesök

Nu är det blod i Raven´s urin igen.  :(  Jag upptäckte det häromdagen när jag såg några fläckar på mitt lakan. På grund av hennes urinläckage brukar det vanligtvis vara väldigt ljusa, knappt synliga fläckar på de platser där hon har legat, men nu är fläckarna mörka igen. Jag diskuterade det med ett par av veterinärerna på jobbet i dag eftersom de är insatta i hennes problem. Vi har ju provat både smärtstillande och antibiotika i flera omgångar och då blir det lite bättre ett tag och sedan kommer blodet tillbaka, en eller ett par gånger varje år. Nu funderar de på om vi ska prova med kortison i stället. Men först blir det ett nytt veterinärbesök med olika provtagningar.  :/

RSS 2.0