Snart slut

Jag hade tänkt att göra samma sak i dag som jag har gjort de två senaste nyårsaftnarna, nämligen köra årets hårdaste träningspass. Hårt, tufft och intensivt non-stop i två timmar. Men i morse vaknade jag med halsont och efter noggrant övervägande valde jag att avstå från passet.  :(
 
Nu är det inte många timmar kvar av 2012, och trots att jag upprepar mig från tidigare år så säger jag samma sak igen; skönt att det här förbannade jävla skitåret snart är slut!
 
De sista timmarna ska spenderas i trevligt sällskap och avnjutandes en tre-rätters middag.  :)  Med förhoppning om ett bättre år nästa år, Gott Nytt År!

Fortfarande fel

Jag är fortfarande dagvill. I dag har jag vid flera tillfällen trott att det är fredag, trots att jag vet att det är lördag.  :/

Har rest mig från soffan

Jag var iväg och körde ett Body Combat-pass i kväll. Det var som vanligt hårt och intensivt, och det var riktigt skönt att röra på kroppen ordentligt efter de senaste dagarnas julmat och soffhäng.  :)

Lata dagar

Har haft två riktiga slappardagar och har inte gjort många knop. Katterna har varit riktigt lata de också och bara sovit och sovit. Flera gånger har jag petat på dem lite för att de ska vakna och hålla mig sällskap en stund.  :O
I morgon ska jag ta tag i några måsten som väntar på att göras. Det känns som att det är måndag i morgon, men det är ju faktiskt ...eh... torsdag!  *Dagvill*

Julafton

Glögg, mat, Kalle & hans vänner och klappar. Jorå, Tomten kom i år också.  :)
 
När jag kom hem igen var det dags att ha lite julmys med katterna. Med de julröda flugorna runt halsen fick de varsin jultallrik att kalasa på; skinka, köttbulle, räka och romsås. Tyvärr var inte Raven alls sugen på det som bjöds, så Otis smaskade glatt i sig hennes mat också.  :o)
 

Uppesittarkväll

Jag har inte haft någon julstress alls i år. Jag har varit färdig i flera dagar. I dag har det känts som en vanlig söndag trots att det är dagen före julafton. Jag har tvättat, tränat och scrappat lite. Nu ska jag lägga mig och invänta morgondagen. Vem vet, Tomten kanske kommer?  :o)

Dan före dan före dopparedagen

Har precis sett säsongens sista avsnitt av Downton Abbey och ätit hemgjort julgodis. (Nej det är inte jag som har gjort det; jag fick lite av min vän Jeanette.  ;) ) Snart börjar en film som var en av mina favoritfilmer när jag var tonåring; The Lost Boys. I stället för att lägga mig och sova snart ska jag vara lite nostalgisk och stanna uppe sent och se den. Bara för att.  :o)

Mätt i magen

Blev bjuden på en pizza och en stor stark av Pia i kväll. Och lite trevligt umgänge också så klart. Ett alldeles utmärkt sätt att spendera en fredagkväll.  :)

Finaste julkortet

I dag fick jag ett julkort som jag nog tycker är årets finaste. Det kom från föreningen som jag adopterade Raven från och modellen på kortet är ingen mindre än just min Raven!  :D  Det känns jätteroligt att hon pryder alla julkort som föreningen skickade ut i år. Min lilla Raven!  *stolt*  :o)
 

Bra bokning

Efter ett antal mindre intressanta bandsläpp de senaste veckorna till nästa års SRF kom i dag ett som jag ser fram emot att se igen, nämligen Avantasia.  :)  Senaste konserten med Avantasia som jag såg var på just SRF, året var 2008 och vädret var kanonbra; klarblå himmel, soligt och jättevarmt alla dagarna.  :o)

Snart jul

En vecka kvar till julafton. Jädrar vad fort tiden går!  :O

Julbord

Julbordet i går var som det brukar vara; glögg, mycket mat, julgodis, julmusik och trevligt sällskap.  :)
 

Inte det bästa vädret

I dag varnas det för snöoväder igen och om man inte måste ut på vägarna ska man hålla sig inne. Känns bra nu när jag strax ska sätta mig på bussen söderut för att vara med på det tradionella knytisjulbordet...  :/

Sabaton

Konserten i går var riktigt bra. Efter uppladdning med två förband (Dynazty och Raubtier) gick till slut Sabaton på och rockade järnet i drygt en och en halv timma. Fullt ös medvetslös!  :D
 
 

Rock to night

Styrketräningen i går börjar kännas nu.  :)  Men jag låter inte det hindra mig; jag är piffad och fixad och redo för att rocka i kväll!  :D
 
 

Beredd på onda muskler

Ny release på Body Pump-passet i kväll. Jag sätter en skumtomte på att jag har träningsvärk i morgon.  :)

Två veckor till jul

I dag fick jag årets första julkort! Tackar!  :)
 
Det var ny release på Body Combaten i kväll. Riktigt jobbigt men samtidigt roligt så klart. Slappar nu med gott samvete i soffan resten av kvällen.  :)

Rolig lördag

Kom hem för en liten stund sedan från dagens scrap-träff. Det var både roligt och trevligt! Vi scrappade i 10 timmar med endast korta pauser för julbordsknytis och fika. Trots en hel dags scrappande hann jag bara att göra två lay-outer, men jag är nöjd ändå!  :o)

:)

Jag ska lägga mig tidigt i kväll så att jag orkar vakna tidigt i morgon bitti. Scrap-sakerna och julmusten är packade. I morgon blir det scrap-träff med julbordsknytis!  :D

Bortglömt i garderoben

Nu har jag en röjarperiod igen. Jag går igenom, rensar, sorterar och kastar. Det är så skönt att få lite ordning på allt och det känns bra att göra sig av med saker som man inte behöver. Det är också ganska roligt när man hittar saker som man totalt har glömt bort. Som t.ex. den här boken som jag var med och skrev när jag gick på gymnasiet. Jag hade helt glömt bort att jag är en publicerad författare!  ;o)
 

Snöoväder med julkänsla

Shit vilket väder det är! Tredje dagen i rad som snön vräker ner!  :O
Med snön blev det lite extra julkänsla i dag. Jag hade en trevlig eftermiddag hos Jeanette, och det var perfekt med tanke på vädret utanför fönstret. Vi började med att äta lite "tomtegröt" till lunch innan vi satte igång med att göra julgodis. Fyra olika sorter blev det, och de ska ätas på lördag.  :)
 
Maten i dagens lucka i katternas adventskalender var något som mina kissar aldrig har ätit förut; havsfisk i Béchamelsås!  :O  Men det var tydligen lika mumsigt som de andra sorterna, för de smaskade i sig den också.  :)

Snö här och snö där

Det blev en dagsutflykt i snöovädret i dag. Det bar i väg till Örebro där jag hälsade på en vän som har flyttat dit. Vi har inte setts på nästan två år så vi hade en hel del att prata om. Det räckte inte med 4 timmar så det känns som att vi måste försöka ses snart igen. Det var så roligt och trevligt att det inte gjorde något att det tog extra lång tid att köra på grund av vädret. Men min chaufför körde lugnt och försiktigt, så det kändes ganska tryggt trots att det varnades för att ge sig ut på vägarna.  :S

Kalas

Det har varit kalas här i dag. Vi har öppnat den andra luckan i katternas adventskalender och maten i dag var tydligen lika smaskig som den i går.
Men den riktiga anledningen till kalaset är att Otis fyller 18 år i dag. 18!!!  :O  Min lilla skruttgubbe! Han är verkligen en riktig pensionär, men verkar trots sin höga ålder ganska pigg.  :)
 

Alla är mätta

Jag gjorde ost- och skinkpaj till middag och nu sitter jag proppmätt i soffan och slappar lite. Katterna är också proppmätta, för i kväll var det dags att öppna första luckan i deras adventskalender. Maten i den var tydligen i deras smak för de smaskade i sig för glatta livet. Nu ligger båda två utslagna på sängen.  :o)

RSS 2.0