Fredagsnöje?

Det blev en 12-timmarsdag på jobbet i dag. Jag har varit i sterilen ett par dagar och både i går och i dag har det varit väldigt många operationer, både planerade och akuta. I dag var det galet mycket att göra i sterilen, så jag fick jobba över lite grann. 3 TIMMAR!  :O

Lite blöt

I dag när jag stod och väntade på bussen efter jobbet så öppnade sig himlen. Regnet öste ner och jag hade så klart varken paraply eller regnkläder med mig. Jag blev genomblöt, ända in till underkläderna!  :O  Så jag fick sitta nästan två timmar på bussen hem i blöta kläder. Inte så najs!  :(

Fredagsmusik

I går kväll blev det ett besök i grannstaden för lite örongodis. Första förbandet var Amaranthe. Jag såg lite av deras konsert på SRF förra året. Andra förbandet var D-A-D. Jag har sett dem flera gånger och de är lika bra varje gång.
Tills sist var det dags för Sabaton att gå på. De började hårt med "Ghost Division" och sedan dundrade de på hela konserten igenom. Så bra!  :)
 

Isfri frys

I dag frostade jag av frysen här hemma. Det tog NIO timmar!  :O  Vilken tur att jag började på förmiddagen, annars hade jag nog fått hålla på till sent i natt.  :/
Frysvarorna låg packade i kylväskor under tiden och som tur var så höll det sig fruset trots att det tog så lång tid innan jag kunde lägga tillbaka allt i frysen igen. Med ett undantag; glassen var inte så glad efter så många timmar i en kylväska. Så den var jag tvungen att äta upp i kväll.  *Stackars mig*  ;)

Mycket sport

Förra veckan var det friidrotts-EM, den här veckan är det sim-EM. Underbart med så mycket sport på tv!  :o)
Själv körde jag ett pass Body Toning i dag.  :)

Trött?

Jag var nog trött i går kväll; jag låg på soffan och skulle bara blunda lite. Trodde jag. Jag somnade och vaknade klockan halv ett i natt efter att ha sovit stenhårt i 4,5 timma!  :O  Då var det bara att borsta tänderna, lägga mig i sängen i stället och försöka att somna om.
 
I dag har jag varit "hemma" på lite födelsedagsfirande. Det blev även de vanliga stoppen hos övriga i familjen, och jag åkte tillbaka hem med magen full av både mat och fika.  :)

Present

När jag fyllde år senast fick jag presentkort på smycken. Nu har jag äntligen utnyttjat en del av den födelsedagspresenten för att komplettera en av de andra presenterna som jag fick då (det rockiga silverarmbandet från syster). Jag köpte tillhörande halsband och örhängen i samma serie.  :D
 
 
 
 
 
 

Lugn lördag

Sov länge, slappade lite, tog en power-walk, och slappade sedan lite mer. Lugn och skön lördag.  :)

Känd patient

I dag var syrrans kisse patient på jobbet. Inget allvarligt dock, han skulle bara vaccineras och id-märkas. Han fick följa med mig redan i morse när jag åkte dit och sedan kom syrran och hämtade honom på eftermiddagen. Då hade han en fin tatuering i örat.  :)

Motion i värmen

En timma power-walk i närmare 35 graders värme ute i kväll. Svettigt!  :)

AW borta

I går kväll var jag på After Work i Jönköping. Vi började med lite lätt mat och dryck på "Bryggan" och sedan gick vi vidare till "Hasse på Sjökanten". Där blev det öl, livemusik och även lite dans.  ;)  Det var roligt att som omväxling prova på andra ställen och se andra människor än samma som alltid här hemma. Jag kan absolut göra om det fler gånger.  :)

RSS 2.0