G N´ R

I går åkte jag, Maria o Claes till Stockholm för att gå på konsert. När vi hade parkerat bilen åt vi först lite mat på restaurang "Mangiardino" innan vi gick in på Friends Arena för att se förbanden Backyard Babies och The Darkness. Ungefär klockan 21 gick äntligen Guns N´ Roses upp på scenen och de bjöd på en drygt tre timmar lång konsert. Jag måste erkänna att den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.
Det är nog 24 år, kanske mer, sedan jag såg dem senast med originaluppsättningen av bandmedlemmar. Nu är alla utom två tillbaka i bandet igen och det känns mer som det "riktiga" Guns N´ Roses än det som spelade på SRF för några år sedan när bara sångaren Axl Rose var kvar i bandet.
Konserten i går var i alla fall riktigt bra och jag är glad att jag tog chansen att se dem igen och att jag dessutom hade en biljett, för konserten sålde slut på bara några minuter när biljetterna släpptes. Jag insåg under konserten att de gjorde många bra låtar när de var det "riktiga" G N´ S och att jag förmodligen lyssnade väldigt mycket på dem då, för jag kände igen alla låtarna direkt på introt och jag kunde texterna.  :o)
 
 
Konserten slutade vid midnatt och sedan tog det en stund att först ta oss ut från arenan och därefter hitta bilen i parkeringshuset och ta oss ut därifrån, så vi var hemma kl. 04.00 i morse. Då skulle jag ge alla katterna mat och fixa lite innan jag kunde lägga mig, så jag somnade inte förrän strax efter klockan fem. Men det var helt klart värt det att vara lite trött i dag.  :)

Kortvecka igen

Det blev en AW efter jobbet i dag med några av kollegorna. Vi åt mongolisk buffé på "Jades". Jag är fortfarande proppmätt.  :o)
Det var dessutom min sista arbetsdag den här veckan; jag har semester i morgon och på fredag. Jag har fullt upp båda dagarna, men det ska ändå bli skönt att vara ledig.  :)
 
Nu ska jag strax ge alla katterna kvällsmat och sedan ska jag lägga mig. Jag har haft en av kattungarna bredvid mig i sängen de två senaste nätterna. Får se om jag får sällskap i natt igen.  :)

Sill på flotte

Det var Midsommarafton i går och den tillbringade jag på landet hos min vän Eleonor och hennes familj. Det var andra gäster där också, så vi var ca. 25 stycken totalt. Vi började med sill och potatis och annat gott till lunch. Vädret var molnigt men det var uppehåll så vi satt på deras brygga och mobila flotte på sjön medan vi åt. Efter sillen åt vi traditionsenlig jordgubbstårta.
Sedan tillbringade vi eftermiddagen med att gå promenad, plocka blommor, titta på kossorna och att umgås. På kvällen åt vi grillat med tillbehör och snacks. Så gott!
Det var en lugn midsommar och jag åkte hem på kvällen. Jag tänkte att jag skulle unna mig en sovmorgon i dag, men kattungarna väckte mig redan vid 6-tiden i morse. Då var det dags för playtime och det var full fart på alla sju.
Jag misstänker att det är så det kommer att bli på nätterna framöver, så jag får nog räkna med fler tidiga mornar.  :/

Nya sparkar och slag

Ännu en kortvecka är avklarad och nu är det långhelg igen. I måndags var det ny release på Body Combaten. Jag körde passet då och en gång till i dag. Det är skönt med nya sparkar och slag; man blir lite tröttare de första gångerna på en ny release.  :)
 
Här hemma är det ofta full fart nu för tiden. Alla sju bebisar har mycket spring i benen och bus i kroppen. Till och med Raven var med och lekte lite härom kvällen!  :D  Men andra stunder är det väldigt lugnt när alla ligger och sover. Nu när jag skriver det här har jag en sovande bebis på min ena arm.  :o)
 
I morgon åker jag ut på landet för lite sill och grill.  :)

Karuseller och bilhaveri

Jag gick upp tidigt i går morse för att åka till Göteborg och spendera dagen på Liseberg med min systerdotter. Syrran och hennes sambo var också med. Vi kom dit strax innan de öppnade kl. 11.00 och stannade till 19.30.
 
 
Vädret var kanonfint med strålande sol och trots att det var mycket folk så var det inte jättelånga köer till åkattraktionerna. Det blev så klart en hel del åkande i barnkarusellerna, men jag hann med några för vuxna också. Medan syrran och hennes sambo åkte en vuxenattraktion tillsammans fick jag "skjuts" av Isabelle i en av Farfars bilar.  :)
 
 
Vi skulle kanske ha lånat en av de bilarna, för när vi kom till parkeringen och skulle åka hem gick den riktiga bilen sönder. Ett fjäderfäste bakom vänster framdäck lossnade och vi kunde inte ens köra från parkeringsplatsen.  :O
Efter en del funderande på vad vi skulle göra med bilen och hur vi skulle ta oss hem slutade den roliga och trevliga dagen med att vi åkte hem i bilen på flaket till en bärgningsbil... :/
 

Fredagkväll med fart

Redan fredag igen. Här är det just nu full fart; alla sju kattungarna leker och busar. Till och med Raven leker lite!  :D
 
Själv ska jag snart lägga mig; i morgon ska jag vakna tidigt och åka iväg på roligheter.  :)

SRF 2017

De fyra dagarna på årets SRF svischade förbi lika fort som tidigare år. Men om vi tar det från början så åkte vi som vanligt dit på onsdagen. Framme i Pukavik umgicks vi lite i huset innan vi åkte in till festivalområdet för att hämta ut våra armband och sedan se Grave Digger. Vädret var tyvärr inte det bästa; det regnade och blåste, så vi såg inte klart hela konserten utan åkte tillbaka till huset och umgicks lite mer med de andra i stället.
 
På torsdagen var vädret fortfarande lite dåligt på förmiddagen, men sedan blev det bara bättre och bättre. När vi efter lite förfest i huset åkte in till festivalområdet såg vi både blå himmel och sol.  :)
Vi började med Iced Earth innan vi såg lite av Doro Pesch´s Warlock från öltältet. Sedan såg vi ett för mig helt nytt band, Coheed and Cambria. Det var Maria som föreslog att vi skulle se det, hon hade fått ett tips om att det skulle vara bra.
Efter det testade vi den nya läktaren där man ser både Rock Stage och Festival Stage. Vi satt på den och såg Alter BridgeSteel Panther och Aerosmith.
Vi avslutade kvällen med dagens, och hela festivalens, höjdpunkt; Edguy. De gick på strax efter midnatt och slutade lite innan kl. 02.00. Det var riktigt bra och sångaren var i högform med sin sköna humor mellan låtarna.  :D
 

 
När vi kom tillbaka till huset var det efterfest i lusthuset i trädgården. Jag gick och lade mig vid halv fyra-tiden, men då var det fortfarande många kvar vid bordet.  :)
 
Fredagen bjöd på ännu bättre väder och vi åkte in till festivalområdet mycket senare än vad vi hade tänkt. Jag missade några band som jag hade funderat på att se, men det har ju hänt förr.  ;)
Vi började med Ministry men jag gick iväg en stund och tittade lite på Ratt också. Fredagen avslutades med Scorpions.
 
 
På lördagen, och därmed den sista festivaldagen, var vädret kanonbra. Efter lite ost, kex och dricka i trädgården åkte vi in till festivalområdet som hade en stekande sol och nästan molnfri himmel.  :o)
Vi började med att se Sweden Rock Symphony Orchestra som var ett tillfälligt evenemang för årets festival. Precis som namnet berättar så var det en symfoniorkester som spelade rocklåtar som framfördes av olika gästsångare från både äldre och nyare band. Det var faktiskt riktigt bra.  :)
 
 
Sedan såg vi lite av Rival Sons och efter det lyssnade vi lite på Saxon medan vi hängde i öltältet. Vi avslutade årets festival med In Flames.
 
 
Det blev lite efterfest i vårt rum efter konserten och vi släckte lampan strax efter kl. 04.00. Så var det över för i år. Det har som vanligt varit bra och det tog slut alldeles för fort. Jag säger samma sak varje år; de här fyra dagarna går fortast på hela året.
 
Jag måste ju berätta om en ny sak i huset för i år. Den här gången kunde man lämna klagomål. 
 
 
:´D

Hemma igen

Fyra dagars festivalande är över för den här gången. Sedan jag kom hem för några timmar sedan har jag bara tagit det lugnt och gosat med Raven och kattungarna. En av dem har legat och sovit i min famn en stund. Så mysigt!  :)
En uppdatering om årets SRF kommer senare, för i kväll ska jag lägga mig tidigt.

Nu är det nära

Ledig dag i dag och fint väder. Skönt! Men jag har inte legat på latsidan, jag har städat och packat. Med en massa pauser för att gosa med kattungarna.  :o)
 
I morgon är det äntligen dags igen; då åker jag till Norje och Sweden Rock Festival!  :D

Lång arbetsdag

Jag har på grund av olika ansvarsområden väldigt mycket att göra på jobbet och eftersom jag ska vara ledig några dagar nu så vill jag få saker färdiga innan dess. Jag ogillar starkt att inte kunna göra färdigt påbörjade projekt, så jag tyckte att det var en bra idé att gå till jobbet en timma tidigare i dag för att försöka hinna göra klart en del innan ledigheten. Men även i dag hade vi fullt upp hela dagen så jag hann inte med någon riktig lunch utan fick kasta i mig lite mat halvsittandes, och resultatet av dagen blev att jag jobbade 10 timmar i sträck med en 8-minuterslunch och jag blev ändå inte färdig med det jag hade velat göra klart.  :/
 
Direkt efter jobbet körde jag ett Body Combat-pass, och det var riktigt jobbigt eftersom jag redan innan var så trött i kroppen. Nu ska det bli skönt att sova!

Små rivsår

I dag åkte jag "hem" för att gratulera pappa som fyller år i morgon. Jag tittade även in till mormor en liten stund.
Resten av helgen har mest innehållit kattungemys. Det är full fart på alla sju nu och de följer efter mig, klättrar på mig och ligger i mitt knä. Mina armar, fötter och smalben är fulla av små rivsår. Men det är det klart värt när en kattunge somnar på mig.  :D

Motion och picknick

I kväll blev det lite motion i form av 5 km promenad. Precis som förra året hade jobbet två lag med på Blodomloppet, men till skillnad mot förra årets regnande var det fint väder i dag och picknicken efteråt kunde intas utomhus.  :)
 
Nu ska jag gosa lite med kissebebisarna innan jag lägger mig.  :o)

RSS 2.0