Applåd!

För bara en liten stund sedan vann Sverige sitt första guld någonsin i U21-EM. Bra gjort killar!  :o)

Glassväder

Det var bra väder för en glass i dag, så jag och Jenny åkte till "Smultronstället" i Söderköping. Jag åt en Vivaldi. Gott!  :o)
 

AW

Efter en hektisk arbetsvecka med fyra timmars övertid blev det i kväll en after work med Åsa, Thomas och Linda. Trevligt!  :)

Jobb i stället för träning

I måndags körde jag ett pass Body Combat. Så långt allt väl. Men efter det har träningen inte alls blivit som jag hade tänkt att den skulle vara den här veckan. I förrgår skulle jag köra Body Attack, men då jobbade jag över en timma och missade passet. I dag skulle jag köra Body Combat igen, men jag jobbade över TRE timmar!  :O  I morgon och på lördag och söndag blir det inte heller någon träning, så jag får ta nya tag nästa vecka i stället.  :/

Sommar?

Om man tittar på vädret så kan man inte riktigt tro att det är sommar. Men om man tittar på tv så vet man att det är det, för i kväll började en ny säsong av "Morden i Midsomer".  :)

Midsommar

I går var det Midsommarafton och jag spenderade dagen på landet hos min vän Eleonor och hennes familj. Vädret var inte helt oväntat ganska dåligt; det regnade nästan oavbrutet hela dagen. Men trots det plockade vi blommor och åt både sill och grillat och jordgubbstårta, precis som man ska.  :)
 
 
 Dagens mysigaste; jag gosade med 11 kissebebisar.   :D

Dag med avsked

I dag var det dags för ett avsked igen. Det var en fin ceremoni med endast den närmaste familjen närvarande. Efter akten i kyrkan var det en trevlig minnesstund som tyvärr tog slut alldeles för fort. Jag träffar de flesta av dem så sällan så det hade varit roligt att få prata med dem lite mer. Men många har, precis som jag, långt att åka och därför hann vi inte ses så lång stund. Jag hoppas att jag får möjlighet att träffa dem snart igen, då under lite gladare omständigheter.  :/

Har väntat på det

Jag har undrat om han ska höra av sig eller inte. Men i dag gjorde han det, Bamse´s husse. Han frågade om Bamse får vara hos oss en vecka eller kanske två i sommar också.  :o)

Lördagsjobb

Ingen vilodag i dag för mig inte, jag jobbade på "nya" jobbet 07-15. Eftermiddagen och kvällen ägnas åt kungligt bröllop på tv-n.  :)

På gamla jobbet

I går och i dag har jag varit i Jönköping och jobbat. Det var roligt att vara tillbaka där tillfälligt igen och det är skönt med lite variation i arbetet.  :)
 
Nu har jag äntligen min älskling Raven hos mig igen; hennes "semester" är slut.  :o)

SRF 2015

Onsdag: Vi åkte ganska tidigt och var framme i Pukavik vid halv-tretiden. Efter att ha installerat oss i vårt rum umgicks vi lite med de andra gängen i huset innan vi åkte in till festivalområdet. Vi hämtade ut våra armband, köpte öl och gled runt lite på området en stund. Jag hade tänkt att se Evergrey och D-A-D, men det var så kallt på kvällen att jag och några av de andra i gänget åkte tillbaka till huset. Där hade vi i stället fest till långt fram på småtimmarna.  :D
 
Torsdag: Vi hade som vanligt lite förfest i trädgården innan vi åkte in till festivalområdet. Jag började med att se Children of Bodom
 
 
och sedan Slash.  :)
 
 
Efter det hann jag med lite av Airbourne innan det var dags för Toto.
 
 
Jag fortsatte med Hammerfall
 
 
och sedan Def Leppard
 
 
innan kvällen avslutades med Ghost.
 
 
Fredag: Vädret var jättebra så det blev självklart mycket häng i trädgården.  :)  En hel del drickbart, lite snacks, mycket prat och skratt, en del musik, och till och med lite allsång.  :P
 
 
Inne på festivalområdet började jag med att se Dokken.
 
 
Jag träffade min kusin.  :)
 
 
Kvällen fortsatte med Backyard Babies
 
 
och avslutades med lite Mötley Crüe.
 
 
Lördag: Vädret var kanon men trots det blev det lite lugnare i trädgården; själv åkte jag in ganska tidigt till festivalområdet.
 
Efter att ha sett lite av Hardcore Superstar
 
 
gick jag vidare till en annan scen för att se det jag åkte in tidigt för; Torsson. Inte för att jag tycker att de är bra utan för att jag har en släkting på sång.  :P
 
 
Sedan blev det lite tyngre tongångar igen i form av Five Finger Death Punch.
 
 
Lite Eluveitie
 
 
innan jag avslutade årets SRF med lite Judas Priest.
 
 
Sveriges bästa festival tog som vanligt slut alldeles för fort. Men precis som vanligt har det också varit lika bra och lika roligt som alla andra gånger.  :o)

Redan slut

Tänk att fyra dagar kan gå så otroligt fort! SRF är redan över för den här gången.  :o(

Nu!

Ett års väntan är över; nu åker jag på SRF.  :D

Gapa stort och betala

I dag var jag hos tandläkaren. Det var inte ett nöje.  :/  Tandhygienisten som jag hade i dag misshandlade mitt tandkött; jag hade ont i munnen en lång stund efteråt. Man betalar en massa pengar för att det ska göra ont i munnen. Dumt! Men om man ser det från det andra hållet så är det ju bra att kolla upp tandstatusen med jämna mellanrum. Jag hade inga hål!  :o)

Första juni

Ny vecka, ny månad. Jag började veckan och månaden med ett dagpass på jobbet och ett Body Combat-pass på gymmet.  :)
I morgon ska jag gapa stort.  :/

RSS 2.0