Tacofredag med sport

I går kväll blev jag hembjuden till Linda på lite mat och friidrotts-em. Eller ja, hon stod för maten och tv-n stod för sporten.  :)  Vi åt tacos, drack drinkar och tittade på när Sverige fick en guldmedalj. Trevlig fredagkväll!  :)

Sjungande kändisar

I kväll blev jag bjuden på bio av min snälla vän Jeanette. Vi såg filmen "Rock of ages" med ett gäng kända skådespelare som verkligen imponerade. De tolkade sina karaktärer väldigt bra och de sjöng fantastiskt (och oväntat) bra. Det var ju så klart en himla massa bra musik i filmen eftersom den handlar om rock n´ roll på 80-talet. Gamla kända rockdängor avlöste varandra rakt igenom hela filmen. Passar ju mig alldeles utmärkt!  :o)  Jag kan inte annat än ge ett bra betyg till filmen; den är jättebra och helt klart sevärd!  *Rekommenderar*

Röjardag

Det är inte bara i mina egna gömmor som jag rensar och sorterar; i dag har jag spenderat några timmar i ett förråd som inte är mitt.  :O  Jag har lovat en kompis att hjälpa till med att röja och i dag började vi lite smått. Vi gjorde fyra högar; Spara, Kasta, Sälja och Ge Bort. Trots att de tre sistnämnda högarna faktiskt blev ganska stora så märks det än så länge ingen större skillnad i förrådet. Jag gissar på att vi har ganska många timmar kvar att göra. Fortsättning en annan dag.  :)

Sommarens dag i dag

Midsommar = lite sill och lite grill.  :)

Dansa dansa

I kväll började en ny säsong av "So You Think You Can Dance?" på Kanal5. I like!!!  :D

Fullt hus

Nu är Bamse här. Han kom för ett par timmar sedan. Det är lite spänd stämning här nu. Bamse och Raven sitter på varsitt håll och stirrar på varandra.  :/

Jag tycker att det är så intressant hur katter (och andra djur) beter sig. Det är så fascinerande att Otis och Bamse minns varandra trots att det går nästan ett helt år mellan gångerna de ses. När Bamse kom in så hälsade de lite på varandra, nästan lite som "Tjena, nu ses vi igen" och så var det inget mer med det.
Men Bamse och Raven som aldrig har setts förut gick fram och luktade lite försiktigt på varandra. Sedan ställde sig båda och stirrade på den andra några sekunder innan de samtidigt fräste ordentligt. "Vi har inte setts förut, vad är du för en?"  :)

Nu får vi se hur länge det ska stirras och fräsas här. Några timmar eller några dagar?

Trevlig söndag

I dag har jag inte haft lika tråkigt som jag hade i går.  :)  Min snälla vän Linda tog med mig på en liten utflykt till Bergs slussar där vi tog en promenad hela vägen runt.Som avslutning på promenaden satte vi oss på "Fröken Jennys Restaurang och Café" där vi såg en hel del båtar passera förbi på Göta Kanal......medan vi åt mat som snälla Linda absolut ville bjuda mig på!  :o)Helgen slutade definitivt bättre än den började!  :)

...

Fy fasen, vilken tråkig helg. Jag har inget att göra. TRÅÅÅKIG!!!  :(

Efterlängtat telefonsamtal

Jag har väntat hela våren på att katten Bamse´s husse ska ringa och nu har han äntligen gjort det. Bamse kommer i år igen!  :D  Han kommer nästa vecka och ska stanna sex veckor. Det ska bli intressant att se vad han och Raven tycker om varandra; de har ju aldrig träffats.  :O

SRF 2012

Onsdag förmiddag var det äntligen dags. Vi packade in oss i två bilar och började färden söderut mot Norje. Som vanligt gick det åt lite dricka på vägen.Framme i Pukavik gjorde vi oss hemmastadda i vårt rum innan några av oss åkte in till festivalområdet för att hämta ut armbanden och se nationaldagsfirandet med Sabaton.Tillbaka i huset var grillmästaren M1 i full gång med att fixa korv och hamburgare till vårt gäng.  :)Efter lite partajande åkte jag, Maria och Pia in till området igen för att se (enligt mitt tycke) festivalens höjdpunkt, Edguy. De gick på vid midnatt och sedan var det fullt ös i två timmar. Sååå bra!!!  :o)
Torsdagen började lite segt för en del. Några sov länge och någon lyckades ta sig ur sängen men var tvungen att vila lite till efter påklädningen.  :PSjälv höll jag dansshow i hallen på övervåningen...  :O

Efter lite party åkte vi in till området. Jag tror att jag slog rekord den här dagen, för jag såg inte ett enda band!  :O  Pia och jag fastnade i stora öltältet och efter en stund kom Claes och M1 dit och gjorde oss sällskap.Skål!Rock-nallen Jussi från Finland festade loss ordentligt i öltältet. Hans kompisar berättade att han har varit på många olika rockfestivaler runt om i Europa, så han kan det där med att dricka öl.  :)
Fredagen var fem timmar gammal när M2 skulle gå och lägga sig. Men efter lite för många öl och för mycket vin så hade han lite svårt att ta sig upp i sängen. Det löste han genom att helt enkelt lägga sig och sova på golvet i dörröppningen till vårt rum...  ;)Jag lyckades åtminstone att se några band på fredagen. Vi började med Axel Rudi Pell och Gamma Ray.Tyvärr regnade det lite, så jag, Pia, Maria, M1 och M2 satte oss i stora öltältet. Där blev vi sittandes i sex(!) timmar! Man hinner dricka många öl på den tiden...  :PRegnet avtog så småningom och då kollade jag lite på Gotthard. Jag hann även se slutet på Ugly Kid Joe.Vissa passade på att ta en paus i öltältet...  ;)
lördagen sken solen och som förfest spelade vi spelet "Rockslaget" i trädgården.Jag, Jörgen och Pia ledde stort, men Maria, M1 och M2 lyckades gå om och vinna.Inne på området lite senare var det dags för tre grabbar att ta sig an varsin 600 grams-hamburgare. De var lite lagom mätta efteråt.  :PJodå, vi satt allt i backen i år också!  :)Jag tittade lite på Lynyrd Skynyrd......och lite på Slade och King Diamond innan det började bli dags att avrunda årets festival. Sista headliner ut var Mötley Crüe.
Söndag = hemfärd.  :(  Jag tycker att de här fyra dagarna går fortare och fortare för varje år. Det bara svischar till så är det dags att åka hem igen.

Om man missar något band på festivalen så gör det inte så mycket, för man kanske får se en skymt av det på vägen hem.  :PBara 361 dagar kvar till nästa gång!  :)

Home again

Är hemma igen efter fyra dagar med alkohol, metal, festivalmat och trevliga människor. I år har jag inga konstigheter att berätta om; ingen säng som har gått sönder, ingen som har skadat sig, ingen som har gjort bort sig på något extremt sätt. Men det finns så klart lite annat att berätta om, och då kommer det en del bilder samtidigt.  :P

Förresten, när jag tog av mig byxorna förut så fick jag se att jag har ett blåmärke på ena låret, två stora blåmärken på det andra låret och ett blåmärke på rumpan.  :O  Jag har inte en aning om hur jag har fått dem...

Nu åker vi!

Rock n´roll!!!  :D

Tror inte att jag har glömt något.

Biljetten, spelschemat och årets skiva är nerpackade......liksom allt annat som också ska tas med.  :)

Snabba ryck

I dag var jag "hemma" och gratulerade pappa som fyller år i morgon. Hann även med tre andra besök och ett ärende på bara 4 timmar.  *Turbovisit*

Kvällen fortsatte med tre träningspass; Afro, CX Worx och Booty Express. Ska power-walka ett dubbelvarv i morgon också, för sedan blir det ju ingen mer träning den här veckan. Bara i ölhävar-armen...  :o)

Ingen skillnad

Var iväg en sväng till tippen i dag med lite skräp. Det märks ingen skillnad här hemma.  :S  Det blir nog ett par vändor till dit framöver; har mer att rensa ut och kasta.

Ingen förkylning än och nu är det ju bara några dagar kvar. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig från att bli sjuk. Men jag känner mig lite ur form och jag är så jäkla trött i kroppen. Det var riktigt slitigt på Body Step-passet i dag och just nu känns mina ben så trötta.  :/

RSS 2.0