Bara drygt en månad kvar

Mörkt, kallt och regnigt; väldigt typiskt november. Men bara två dagar till, sedan är det december. Snart jul och snart nytt år. Jösses vad fort tiden går!  :/

Lat fredag

Ledig dag i dag. Jag och kissarna har bara tagit det lugnt hela dagen. Skönt!  :)
Nu laddar jag om för helgjobb.  :o)

Gamla jobbbet

I dag har jag gästspelat på mitt gamla jobb på Djurdoktorn.  :)  Det har varit planerat sedan några veckor tillbaka att jag skulle jobba där i dag då de behövde lite extra hjälp på grund av personalbrist. Det kändes både roligt och bra att vara där igen. Jag ska jobba där i mellandagarna också och det ser jag fram emot.  :o)
I morgon är det jobb i Jönköping igen.

Två konserter

I går åkte jag och Maria till huvudstaden för att gå på konsert i Globen. Det var inte bara ett band, utan två bra band som vi skulle se.
Först spelade Five Finger Death Punch som gjorde ett riktigt bra gig.
 
 
Sedan spelade In Flames som också gjorde vad de skulle.  :o)
 
 
Nöjda satte vi oss i bilen och rullade hemåt och jag somnade lite lagom trött någon gång efter klockan 3 i natt.  :)

Olika tider

I morgon ska jag jobba 10-19. Vad kallar man ett sådant pass? Sendag? Halvkväll? Jag trivs ganska bra med att jobba olika tider. De pass som jag jobbar nu är 7-16, 8-17, 9-18, 10-19 och 12-21. Än så länge jobbar jag inte nätter, men det kan jag också tänka mig att göra om det blir aktuellt så småningom.  :)

Utför på tv

Nu har äntligen skidsäsongen på tv dragit igång igen. Både i går och i dag har jag tittat på slalom.  :o)
För övrigt har helgen varit ganska lugn. Jag körde ett skönt pass Body Combat i går förmiddag och här hemma har jag diskat, tvättat, läst ut en bok och klappat på katterna.  :)

Tandis och träning

Ledig dag i dag. Det är skönt att ha lediga dagar mitt i veckan emallanåt; då kan man göra sådant som man inte kan göra annars utan att behöva ta ledigt från jobbet. Som till exempel att gå till tandläkaren. Det gjorde jag i morse. I kväll blev det ett pass Body Combat. Mellan tandis och träning hann jag gosa mycket med kissarna. Ännu en fördel med en ledig dag.  :)

Halloweenfest

I går var jag på Halloweenfest med utklädning. Jag var en djävul med horn och svans. Men jag var nog inte så skräckinjagande; mitt ena horn envisades med att hänga ner lite så det såg mer ut som ett ledset hundöra.  ;D
Det bjöds på välkomstdrink, snittar, snacks, godis och cheesecake. Det bjöds även på spindelnät med spindlar (hua!), fladdermöss, läskiga dockor, spöken och ett mystiskt paket misstänkt likt en kropp inslaget i svart sopsäck med tejp...  ;o)
 

11 dagar

Nu kan jag äntligen ta en välförtjänt helg efter att ha jobbat 11 dagar i rad. Jag är dessutom ledig på måndag så det blir en tredagars-helg. Skönt!  :)
I morgon kväll blir det lite partaj hos en kollega från Djurdoktorn.  :o)

RSS 2.0