Sista dagen på ADJ

Det är fredag kväll och klockan är ganska mycket. I dag har jag jobbat min sista dag på AniCura Djursjukhuset i Jönköping. Mitt anställningsavtal (vikariat) går ut i morgon.
Det har varit väldigt blandade känslor hela dagen i dag. Det ska bli så skönt att slippa att pendla och att sova på jobbet ett par nätter i veckan. Men jag kommer att sakna mina fantastiska kollegor. Jag tycker om nästan allihopa som jobbar där och det är närmare 100 stycken.
Den senaste tiden har jag blivit överraskad över att så många av mina kollegor tycker om mig också; det är väldigt många som har varit upprörda och arga över att jag inte får stanna kvar där. Så när det var dags att säga Hej Då i dag blev det ganska känslosamt och flera av mina kollegor grät.
Jag kan inte minnas när jag kände mig så omtyckt senast.  :/
 
Jag hade sagt att jag inte ville bli avtackad och det blev jag inte heller inför alla. Men jag fick en present av ledningsgruppen och även choklad och ett fantastiskt fint skrivet kort av några kollegor. Jag är både rörd och tacksam över den kärlek och värme jag fick uppleva i dag.  :)

Halvmaraton och fest

I lördags morse åkte jag till Jönköping för att heja på syrran och Maria som sprang Jönköping halvmaraton. Det var syrrans andra gång och Maria´s första gång. De sprang ihop hela vägen under loppet så de kom i mål samtidigt. Trötta var de, men de anmälde sig direkt efter målgång till nästa års halvmaraton. De försökte övertala mig att också anmäla mig.  :o)
 
 
Sedan åkte jag till min arbetskollega Rebecka. Hon och jag hade en liten avskedsfest hemma hos henne på kvällen. Hon slutade på jobbet för några veckor sedan och jag slutar på fredag.
Det kom ett gäng kollegor som grillade och festade med oss. Det var fint väder, god mat, trevligt umgänge och många skratt. Jag fick fina rosor och en flaska vin.  :D
 
 
Jag sov över på jobbet och när jag vaknade i går såg jag att en av mina kollegor som jobbade natt hade satt upp en fin lapp på dörren till "mitt sovrum".  ;P
 
 
Ledig dag i morgon, sedan har jag bara tre arbetsdagar kvar.

Ledig fredag

Jag var uppe tidigt i dag för att gå till tandläkaren. Sedan hade jag och katterna en lat dag hemma medan det regnade ute. I morgon bitti åker jag tillbaka till Jönköping igen. Först ska jag heja på syrran och Maria som ska springa en halvmara och på kvällen ska jag ha trevligt med några kollegor från jobbet.  :)

Kräftskiva med bubbelbad

I går hade jag fullt upp. Först var jag "hemma" en stund och firade mormor som fyllde år i fredags. Det bjöds på bullar, kakor och tårta.  :)
Sedan åkte jag hem och svidade om, för i går kväll vankades det kräftskiva hos vänner. Det var inte bara en vanlig kräftskiva; det var en kräftskiva med bubbelbad utomhus.  :D
 
 
Det var en väldigt trevlig och rolig kväll med många skratt och en skön stund i bubbelbadet ute i den lite kyliga kvällsluften.  :o)

Äntligen helg

Äntligen är det helg igen! Jag är så trött, så trots att det är fredag ska jag lägga mig snart.
Det blir inte så mycket slappande i helgen; jag har fullt upp. Men lite mys med kissarna är ett måste.  :)

Jobbigt träningspass

Som jag planerade blev det sovmorgon och en massa mys med kissarna i dag. Jag körde också ett pass BodyCombat och ett pass Booty Move som var en ren plåga att ta sig igenom för jag var så trött i benen efter Combaten.
Nu är det dags för sängen och några kapitel i min bok.  :)

Sista jobbhelgen

Min sista inplanerade jobbhelg i Jönköping är gjord. Fredag kväll var ganska ok, i går var det också helt ok men i dag har vi haft mycket att göra.
I morgon har jag en ledig dag igen och då tänker jag ta sovmorgon och mysa med kissarna. Det ska bli så skönt.  :)

Snart jobbhelg

Efter två dagars jobb har jag haft en ledig dag i dag igen. Lite slappt kanske man kan tycka, men det beror på att jag har en jobbhelg framför mig. Först kväll i morgon och sedan dag på lördag och söndag.
 
I dag blev det först sovmorgon (mycket längre än vad jag hade tänkt) och sedan blev jag bjuden på lunch på stan av min vän Mikael. Dagen avslutades med ett jobbigt pass P.E.One. Nu blir det snart sängen och ett par kapitel i en bok.  :)

Slut på semestern

Jag har haft fem sköna dagar som jag har spenderat med att umgås med vänner, mysa med kissarna och läsa böcker. Min korta men välbehövliga semester avslutade jag i kväll med två skönt jobbiga träningspass; först BodyCombat och sedan Booty Move.  :)

Skaldjur och semester

I går hade jag bråttom hem från jobbet. Jag skulle träffa Catrin, Linda, Åsa och Jeanette på "Café Tannefors Slussar" för att äta skaldjurstallrik. Jag kom så klart dit en lång stund efter de andra, men det var en trevlig och "lagom" kväll.
I dag har jag haft den första av fem semesterdagar. Jag tog semester runt den här helgen för att det är dags för Skogsröjet igen, men jag har faktiskt bestämt mig för att inte åka på den festivalen i år. I stället ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig och ta dagarna lite som de kommer. I morgon ska jag eventuellt äta lunch med en före detta granne och i morgon kväll ska jag grilla hos min vän Anna.  :)

RSS 2.0