Julig glass

Jag hittade en glass med en ny smak i affären i dag. Jag kunde inte låta bli att köpa den...  :P
 

Mera ork

Jag lät inte Step-passet i går avskräcka mig utan jag körde ett Body Combat-pass i kväll, och det kändes faktiskt lite bättre i kroppen. Jag var inte lika trött och sliten som i går. Bra!  :)
På passet fick jag veta att de ska köra ett specialpass nästa lördag; Body Combat maraton 100 minuter! Whohoo!!!  :D  Då ska jag självklart vara med! Jag hoppas verkligen att jag inte blir förkyld igen tills dess. 100 minuter! Det ska bli så grymt roligt och så härligt jobbigt!  :o)

Riktigt slitigt

Jag körde ett Step-pass i kväll och det var SÅ JOBBIGT! Inte för att passet i sig var tuffare än vanligt, utan för att jag inte hade någon ork alls. Frågan är; är det för att jag inte har fått tillbaka konditionen sedan senaste förkylningen eller är det en ny förkylning på gång igen?  :(

Mörker och trött

Ny arbetsvecka är påbörjad. Jag som är morgontrött tycker att det är mindre roligt att behöva vakna klockan 04.30, men trots att det är motigt så går det ganska bra. Synd bara att det är så jäkla mörkt så dags; det hade nog gått lite lättare om det hade varit sommar och ljust ute. Jag blir heller inte piggare av att det är totalt mörker hela vägen till Jönköping och även hela vägen hem. En liten tröst är ju att det snart vänder och blir ljusare igen.  :)

Tips?

I dag är det en månad kvar till julafton. Jag har hälften av klapparna klara, men det börjar bli dags att köpa resten också. Lite fantasi skulle sitta fint.  :/

Trött i hjärnan

Första arbetsveckan på är gjord och mitt huvud är fullt av information om rengöring och sterilisering av skalpellskaft hit och peanger dit.
Många fina hundar och katter har jag också hunnit att se, sterilrummet ligger nämligen precis bredvid operationssalarna. Man ser in när sköterskorna och veterinärerna håller på med djuren på operationsborden och nyfiken som jag är så kan jag inte låta bli att titta lite när jag går förbi. I dag såg jag även en jättesöt liten kanin på operationsbordet. Sååå fin!  :o)
Men det är bra att det är fredagkväll nu; det ska bli skönt att få vila hjärnan lite.  :)

Inte bäst

Pubquiz i kväll igen, och gissa vad? Mitt lag vann inte den här gången heller! Varför ändra på det?  ;/

Nytt jobb

I dag har jag börjat jobba på Djursjukhuset i Jönköping.  :)  Det är ett vikariat som steriltekniker på operationsavdelningen, vilket betyder att jag tvättar och steriliserar alla instrument och tillbehör som används vid operationer. Det är mycket att hålla reda på så det känns bra att jag redan sedan tidigare har lite kunskap om instrumenten, mycket tack vare veterinären som jag gjorde praktik hos i början av året.  :)
 

Bättre

Jodå, det blev ett Body Jam-pass i kväll.  :)  Känner mig ganska ok, även om jag har haft ont i huvudet hela dagen. Nu ska jag snart sova; jag ska upp tidigt i morgon bitti.

Lördag

Jag var "hemma" en sväng i dag igen, på lite födelsedagsfirande den här gången. Men eftersom jag fortfarande är lite förkyld stannade jag inte så länge; jag vill inte att de gamla ska bli sjuka.
Förkylningen ja, den håller fortfarande i. Jag mår bättre än tidigare i veckan, men jag är långt ifrån helt frisk. Jag har tänkt att försöka mig på ett Body Jam-pass i morgon, men jag får se hur jag mår då.  :/

:(

Skitdag!  ;(

Snörvligt ölande

Genomförkyld + pubquiz och ett par öl = jobbigt. Jo, det KAN faktiskt vara jobbigt att dricka öl.  ;)  Mitt lag vann inte den här gången heller...

Nummer 6 i år

Jag är förkyld. IGEN!  :(  Det är inte klokt. Det är bara tre veckor sedan jag var förkyld senast. Jag som inte brukar vara förkyld mer än kanske max en gång per år är nu sjuk för sjätte gången sedan årskskiftet! För att inte tala om min hosta som fortfarande hänger i; jag har hostat i 20 veckor nu! Vad är det egentligen frågan om?!?  :/

Bortamat

Både i går och i dag har jag varit bortbjuden på mat. I går var jag hos Eleonor och hälsade på. Där fick jag både lunch och middag. Men kossorna träffade jag inte den här gången.  :)
I dag har jag varit "hemma" och hälsat på. Där blev jag också bjuden på lunch och som vanligt när jag är där passade jag på att träffa så många som möjligt. Men i morgon har jag inga planer så då får jag nog ordna min egen lunch.  ;)

Pust och stön

Jag körde ett Body Combat-pass i kväll och det var sååå jobbigt! Det var inte passet som var hårdare än vanligt, utan det var jag som var fruktansvärt seg; jag fick verkligen slita. Det är så konstigt, i går körde jag ett Step-pass och då var jag inte alls lika trött i kroppen. Tänk vad stor skillnad dagsformen gör.  :/
 
I morgon blir det en tur ut på landet och hälsa på kossorna.  :)

En olycka händer så lätt

Det hände en liten olycka i lördags när jag skulle göra mig i ordning till festen. Jag halkade i duschen och ramlade in i skåpet som står under tvättstället. Skåpet åkte i sin tur in i röret till tvättstället och slog sönder vattenlåset som gick av på två ställen!  :O  Det gjorde att när man spolade vatten i tvättstället så rann det rakt ut på golvet, så mina nattgäster och jag fick borsta tänderna i köket. Det har jag fått fortsätta att göra ända tills i dag när jag äntligen fick ett nytt vattenlås.
Hur gick det med mig då? Jo, lite blåslagen och mörbultad, så jag har varit lite orörlig i överkroppen sedan dess. Men i dag är det faktiskt bättre, så det finns hopp.  ;)  *Ska nog köpa ett halkskydd*

SRF-reunion

Det var som sagt fest i går kväll. Jag, syrran, Maria, Pia, Mikael, Mikael och Claes hade SRF-reunion. Vi började hemma hos Pia som hade laddat upp med ett av de bästa snacks- och tilltuggsborden som jag har sett på länge.  :)
 
 
Vi fortsatte sedan till "Mörner´s" (vart annars? :o) ) där vi fortsatte att dricka öl och umgås tills det stängde. Då gick vi (motvilligt från mitt håll) vidare till "Hamlet" där vi gjorde ett kort stopp innan vi kände att det var dags att avrunda kvällen/natten. Syrran och Maria skulle sova hos mig och klockan var närmare halv fem i morse när vi la oss!  :O  Men det var det värt, för som vanligt när SRF-gänget träffas blev det en trevlig kväll med många skratt.

Rock n´ roll

Duschad, påklädd, sminkad och piffad.  :)  Syrran och Maria är här och nu ska vi iväg och träffa de andra i SRF-gänget, för i kväll blir det Heavy Metal-party!!!  :D

Blöt

Jag hade ett ärende på stan i dag, och självklart regnade det ganska mycket när jag skulle gå. Jag hade ett paraply med mig så jag blev inte så blöt på vägen dit, men när jag skulle gå hem... Då hade mitt paraply på något väldigt konstigt sätt trasslat ihop sig och gick inte att fälla upp!  :O  Jag var ju lite lätt blöt när jag kom hem.  ;(
 
I morgon kväll börjar äntligen en ny säsong av Downton Abbey.  :D  Sååå bra serie och som jag har längtat! Britterna är ju bara så bäst på att göra bra serier.  :)

RSS 2.0