Jättevarmt och sedan svalare

Det har varit årets hittills varmaste helg med över +30 grader och jag har jobbat hela helgen. I morgon har jag en ledig måndag och då ska det inte vara mer än runt +20 grader. Typiskt!  :(

Fotboll på kvällarna

En ledig-mitt-i-veckan-dag igen. Eller rättare sagt två; jag är ledig i morgon också för jag jobbar i helgen. I dag kunde jag i alla fall köra BodyCombat-passet som jag missade förra onsdagen på grund av bilköer. Men det var nära att jag missade det i dag också, trots att jag åkte tidigare och att kön inte var riktigt lika lång när jag hamnade i den i dag som den var förra veckan. Tur att jag hann; passet var både roligt och jobbigt.  :)
Annars blir det ganska mycket tittande på fotboll om kvällarna nu. Det är damernas fotbolls-VM och det går bra för de svenska tjejerna. De har tagit sig till kvartsfinal och den matchen spelas på lördag. Spännande!  :)

Midsommar

I går var det midsommarafton och i min mage blandades sill, potatis och jordgubbar. Gott!  :)
I dag har jag rensat ut och organiserat lite bland mitt kontorsmaterial, typ block, pennor, gem och sånt. Varför samlar man på sig så mycket? Jag plockade i ordning en hög med block i olika format och storlekar som jag ska ge till min systerdotter, så har hon lite att skriva och rita på ett tag framöver.  ;)
I morgon ska jag eventeuellt fika hos ett par vänner i deras nya hem, och så ska jag nog träna på kvällen. Men nu ska jag fortsätta att ha en lugn kväll med kissarna.

Fast i kö i stället för träning

Jag har haft en ledig dag i dag och skulle som vanligt när jag är ledig passa på att träna. Jag tänkte köra ett pass BodyCombat och satte mig i bilen en halvtimma innan passet skulle börja. Vanligtvis tar det ungefär 12 minuter till gymmet, men jag brukar åka en halvtimma innan och det brukar vara precis lagom för att slippa stressa och ändå komma i god tid.
Men jag hann bara köra ut på vägen innan jag nästan direkt hamnade i värsta bilkön. Som rörde sig väldigt långsamt... De första fem minuterna trodde jag ändå att jag skulle hinna trots kön. Men sedan började jag inse mer och mer att den rörde sig så sakta att jag nog inte skulle hinna fram i tid. Jag fortsatte att sakta rulla framåt med resten av bilarna men några minuter innan passet började gav jag upp och vände hem i stället. Då hade jag inte ens kommit halvägs men det var ju ingen idé att åka hela vägen eftersom jag ändå missade passet. Så det blev ingen träning i dag. Typiskt!  :/

Ute i solen

Jag har haft en lugn och skön helg. I går var det fint väder så jag och min kollega och vän Hanna låg och slappade ute i solen i tre timmar.  :)
I dag har jag och kissarna slappat här hemma. Men jag har även hunnit med att köra ett pass BodyCombat. Det var ny release, så det ville jag ju inte missa.  :)

Hoppas på sol och värme

Första arbetsveckan efter SRF är avklarad, nu har jag en ledig helg. Det verkar som att det ska bli soligt och varmt, i alla fall i morgon. Får se om jag hittar på något utomhus då.
Men i kväll blir det nog ganska tidigt i säng; jag är väldigt trött så jag tänkte lägga mig och läsa och mysa med kissarna.  :)

SRF 2019

Sweden Rock Festival 2019 var min femtonde. Jag har lite svårt att förstå att jag har varit där 15 gånger, men jag har ännu mer svårt att förstå att det alltså samtidigt har gått 15 ÅR! Det känns helt overkligt.  :O
Denna gång var det ju alltså ett litet jubileum för mig, och även för Maria som har varit lika många gånger som jag. Vi firade faktiskt med lite bubbel den sista festivaldagen.  :)
 
Men hur var SRF 2019 då? Jo den var lika bra som de 14 tidigare; bra musik, god mat, trevligt sällskap, roliga samtal och många skratt. Vädret var kanonbra i år också; det var soligt och varmt.  :o)
 
Jag hade en 4-dagarsbiljett men det var inget band som lockade på onsdagen. Vi grillade och umgicks mest i trädgården och huset den dagen.
 
Torsdagen började med grillning och trädgårdshäng innan vi åkte in till området där jag såg Arch EnemyAmon Amarth och Def Leppard.
 
 
Vi hade så mycket mat kvar att vi grillade även på fredagen innan vi åkte in till festivalen. Jag tittade lite på ZZ Top innan jag såg Disturbed som måste ha haft festivalens bästa allsång till deras cover på "Sound of silence". Jag avslutade kvällen med att se lite av Kiss.
 
På lördagen bytte vi ut grillningen mot kex och ost som har blivit lite av en tradition de senaste 10(?) åren. För mig var inte lördagen någon jättebra banddag; det var inte så många som lockade jättemycket, så jag såg bara Brothers of Metal och Hammerfall.
 
 
Vi avslutade årets festival med lite häng i huset sista kvällen. Trevligt!  :)
 
Som vanligt såg jag inte alla band som jag hade tänkt att se, men jag känner mig ändå ganska nöjd med de som jag såg. Jag träffade inte heller alla som jag hade tänkt att försöka att träffa på festivalen, och det är ju så klart lite synd. Men det är svårt att träffas även om man försöker på olika sätt, för dels är det väldigt mycket folk och dels kollar man inte sina meddelanden hela tiden. Kanske nästa år i stället?  ;)

Alla är hemma igen

Vi är hemma igen, både kissarna och jag. Mitt resesällskap släppte av mig här vid 16.30-tiden efter fyra roliga, soliga och rockiga dagar på SRF. Jag ställde bara in mitt bagage och åkte nästan direkt och hämtade kissarna från deras "semester" på pensionat. De verkar också ha haft det bra; de är jättetrötta och har sovit ända sedan vi kom hem.  ;o)
Jag är också väldigt trött och ska sova alldeles strax. Just nu är jag ganska nöjd med att jag har semester i morgon också, för jag tänker ta sovmorgon.  :)

15

Jag har precis lämnat av kissarna på pensionat och nu ska jag för femtonde gången åka på SRF. Rock n´ roll!  :D

Äntligen semester!

Jag kom hem från en hektisk dag på jobbet för en stund sedan och jag är ganska trött, men det gör inget för nu har jag en veckas semester.  :D
I morgon blir det ingen sovmorgon för jag har en hel del att fixa med. Jag ska bland annat tvätta, träna, köpa vuxendricka och packa. Fullt upp alltså.  :)

Bebismys

När jag jobbade kväll i går sov jag kvar på jobbet för tidigt i morse åkte jag till min vän Eleonor och hennes familj. Jag kom dit lagom till frukost och fortsatte hem ett par timmar efter lunch. Förutom att äta hann jag med att hjälpa till med lite trädgårdsarbete och en massa kissebebis-gos. Just nu har de fyra bebisar som är 4,5 veckor gamla och tre bebisar som är 2,5 veckor gamla. Så söta och mysiga! Åh, vad jag vill ha bebisar här igen!  :o)

RSS 2.0