Helg med mycket träning och mycket mat

Jag har haft en rolig och trevlig helg. I går började jag dagen med ett pass BodyAttack. Det var jobbigt men skönt efteråt. På kvällen åt jag mat på "The Horse and Hound" tillsammans med Linda, Catrin, Åsa och Jeanette. Det var väldigt trevligt och det blev en ganska sen kväll.  :o)
I dag åt jag lunch med Pia på "Ming Palace". Vi åt asiatisk buffé och jag var fortfarande proppmätt när jag några timmar senare körde ett pass BodyCombat.  *Flämt och flås*  :)
Nu är det dags att sova, en ny arbetsvecka väntar.

Dags att byta däck

Vinterns första snö kom i kväll. Jag brukar tycka att det är lite mysigt med den första snön, men det gjorde jag inte den här gången. Den kom nämligen när jag var på väg hem efter jobbet i kväll och jag har inte vinterdäck på bilen än, så jag slirade hem på E4-an med sommardäck.  :O  Det snöade ordentligt några mil och jag körde i 70-80 km/h nästan hela vägen hem. Det var lite läskigt att köra och jag är glad att jag tog mig hem helskinnad.  :/
Nu ska jag njuta av en ledig helg.  :)

Måndag och ledig

Jag har haft en ledig dag i dag efter en ojämn jobbhelg. I lördags hade vi mycket att göra, i går var det ganska lugnt. I dag har jag fixat lite här hemma, rensat lite i förrådet och kört ett pass BodyCombat. Jag har dessutom hunnit med att träffa min vän Eleonor en liten stund.  :)
Nu är det dags att sova; jag åker tidigt till jobbet i morgon.

Kurs, yoga och mat

Jag och en kollega har varit iväg på en tvådagars nutritionskurs, i går och i dag. Kurs och boende var på Arlanda hotellby så vi åkte dit redan i tisdags kväll efter jobbet. Det har varit två dagar fullmatade med foderkunskap och en massa fika och mat. Det var även schemalagt en timma yoga i går innan vi fick en väldigt god trerätters middag på kvällen.  :)
I morgon är jag ledig och det ska bli skönt att vila hjärnan lite innan jag jobbar i helgen.  ;)

Sommarväder i oktober

De senaste dagarna har det varit helt underbart väder. Det är mitten av oktober och vi har haft några dagar med sol, blå himmel och runt +20 grader varmt. Så skönt!  :o)
Jag hade en ledig (och lat) dag i går och jag har i dag börjat den här veckan med ännu en ledig dag. Det har blivit mycket gos med katterna och ett pass BodyCombat. Resten av veckan består av jobb, kurs och mera jobb.  :)

Shoppat julklappar

Trots allt jobbande hinner jag ibland med lite nöjen också. För några timmar sedan kom jag hem från en shoppingtur till Ullared.  :o)  Jag köpte bland annat några julklappar så nu är jag nästan färdig med dem. Det är så skönt att vara ute i god tid och slippa stressa med det precis innan jul.  :)
Förutom det köpte jag mest förbrukningsvaror som är bra att ha hemma; tvättmedel, duschcreme, tandborstar, hårspray...  :/

Barnvakt hela dagen

I dag har jag varit barnvakt åt min systerdotter. Hon kom till mig kl. 07.30 i morse och då började vi med att äta frukost hos mig. Hon och Fanta lekte en liten stund innan vi åkte "hem" för att hälsa på de gamla. Vi åkte först till pappa (hennes morfar) och sedan till mormor (hennes gammelmormor) där även hennes mormor var. Efter det åkte vi till min kusin för att hon skulle få leka lite med sin syssling som är lika gammal. Det blev lunch, fika och flera timmars lek både inomhus och utomhus där innan vi åkte tillbaka hem till mig. Innan hon blev upphämtad av min syster strax före kl. 17.30 hann hon leka lite mer med Fanta. Kasta boll uppskattades av både barn och katt.  ;o)
 

Inte så mycket ork

Jag har känt mig så trött och orkeslös den senaste tiden. Det skulle inte förvåna mig om det kanske är en förkylning på gång; flera kollegor på jobbet är sjuka nu.
Jobbveckan är i alla fall redan slut så jag är ledig fredag, lördag och söndag. Det ska bli så skönt med en långhelg. Men jag har ganska mycket inplanerat så det blir nog inte så mycket vila och återhämtning.  :/  Mys med katterna är dock ett högprioriterat nöje den här helgen.  :o)

RSS 2.0