Helg med hopp och studs

I helgen har jag varit hos min syster och umgåtts lite med min systerdotter. Vi har hoppat på studsmattan, klappat på Fräs, gått promenad, målat med vattenfärger, grillat och hoppat lite mer på studsmattan.  :o)
 

Citron och lakrits

I kväll har jag ätit glass.  :D  Efter jobbet åkte jag och Linda till Smultronstället i Söderköping. Det var mycket folk så vi fick köa en timma innan vi fick ett bord och kunde beställa. Jag hade svårt att välja, men efter många om och men valde jag en Black Lemon.  :o)  Tre timmar senare är jag fortfarande proppmätt...
 

Hett ute, svettigt inne

I går var det ännu en av årets varmaste dagar; det var rent ut sagt fruktansvärt hett ute. Då skulle man ju kunna tänka sig att åka och bada, äta en glass eller på något annat sätt försöka att svalka sig lite efter jobbet. Men inte jag. Jag gick till gymmet och körde ett pass Body Combat.  :)  Fast det var ärligt talat en ganska bra idè, för luftkonditioneringen på gymmet gjorde att det var mycket skönare att vara där och köra ett hårt pass i stället för att vara ute i värmen.  ;D
Det blev ett pass Body Combat i kväll också. Så skönt!  :)

Sol med dopp

Vilket väder det har varit den senaste veckan! I helgen har det varit runt +30 grader varmt, så najs!  :D
I fredags åkte jag till min vän Anna efter jobbet. Vi grillade, pratade och satt på hennes altan större delen av kvällen.
 
Både i går och i dag har jag legat på "playan" och njutit av vädret. Jag har till och med badat!  :O  Jo men visst; jag som har så svårt att komma i vattnet har doppat mig, och det var faktiskt ganska skönt.  ;o)
 

Onsdags-aw

Jag kom nyss in genom dörren efter en after work med Pia. Vi skulle äta och ta en öl. Som vanligt blev en öl flera öl.  ;)  Vi träffade på några bekanta som vi satt och pratade med nästan hela kvällen. Det blev en del skratt och det var väldigt trevligt, men jag tog det lite lugnt eftersom jag ska jobba i morgon.  :o)

Olika ork

Det är lite märkligt hur mycket orken kan variera från dag till dag. I går körde jag ett pass Body Combat efter jobbet. Det kändes bra; jag hade mycket ork och energi och när passet var slut hade jag kunnat köra ett tag till. I dag körde jag ett pass Body Attack efter jobbet. Jag kände direkt när passet började att jag var trögstartad. Efter ungefär halva passet tappade jag orken helt och jag hade ingen energi kvar alls resten av passet. Jag var så fruktansvärt trött i kroppen, det var riktigt riktigt slitigt och jag tog mig igenom den sista halvan av passet med väldigt liten vilja kvar. Det var så skönt när det äntligen var över!  :/

Lugnt och skönt

Helgen har varit precis så lugn som jag tänkte att den skulle vara. Jag har sovit, slappat, gosat med Raven, tittat på tv, fixat lite, läst ut en bok och börjat på en ny. Det har varit så skönt!  :)
I kväll ska jag lägga mig tidigt och ladda om, i morgon börjar en ny arbetsvecka.

Helg utan måsten

Det är fredag igen och jag har inga planer alls för den här helgen. Det är faktiskt ganska skönt; inga tider att passa, inga personer jag måste träffa, inga måsten som ska göras (jo det finns, men inga måste-göra-just-nu-måsten). Jag ska bara vara, och det ska bli så skönt.  :)

Mat igen

Jag tog en fika med Jeanette efter jobbet i dag. Eller ja, vi skulle ta en fika men vi åt asiatisk mat i stället. Det var inte planerat så, men med det här blev det visst tre restaurangbesök på bara sex dagar. Ooops...  :)

Mat, sol och mat

I fredags kväll träffades jag och fyra tjejer från min klass på djurvårdsutbildningen. Vi åt mat på "Pinchos" och uppdaterade oss om vad som har hänt sedan senast vi träffades. Det var mycket trevligt, maten var god och jag blev sååå mätt.  :o)
 
I går var det ganska bra väder, så jag och min arbetskollega Hanna tog på oss bikini och åkte till Bergs slussar. Där låg vi fyra timmar och solade medan vi tittade på folk och båtar som passerade i slussen. Så skönt!
Efter att ha duschat och klätt om träffades vi på stan för att äta lite mat. Vi hamnade på "Café Cioccolata" där jag åt en väldigt god kycklingpasta med röd pesto. Det blev dock en tidig kväll; vi var ganska trötta efter all sol och frisk luft tidigare på dagen.  ;)
 
I dag har jag haft en väldigt lugn dag med en massa mys med Raven och nu avslutar jag den här helgen med att se finalen i fotbolls-EM (Portugal-Frankrike).

Mycket sport

Nu är det mycket sport på tv-n igen. Fotbolls-EM håller fortfarande på och i dag började friidrotts-EM. I like!  :)  Vädret är ju dessutom ganska typiskt svenskt sommarväder, och det passar ju bra om man vill sitta inne och titta på sport.  ;)

Sedan senast

Jösses vad dagarna går fort, jag hinner knappt med att uppdatera här.  :/
 
I tisdags kväll var jag på en återträff med mitt gamla-gamla-gamla jobb. Trots att det är 15 år sedan vi splittrades så försöker vi fortfarande att träffas lite då och då, och vi brukar bli 8-10 stycken varje gång. Det är väldigt trevligt.  :)
 
I onsdags kväll handlade det om liv eller död för stor otäck åttabent sak på väggen i sovrummet. Det var fullständig skräck för mig, men till slut var spindeln död...  :o(
 
I torsdags kväll var jag med på den nya Body Combat-releasen igen. Det var lika jobbigt som i måndags. Skönt!  :)
 
I går kväll somnade jag på soffan...
 
I dag har jag varit och hälsat på en kompis som jag inte har träffat på länge. Vi satt och pratade i sju timmar.  :D  Vi hade kunnat fortsätta ett tag till, men vi bestämde att vi ska ses snart igen i stället för att låta det gå lika lång tid tills nästa gång.

RSS 2.0