Bara en vecka

En vecka kvar till årets SRF!  :D

Shoppa och rösta

I går morse åkte jag, syster och Maria till Ullared för att spendera helgen med att shoppa och att dricka lite vin på lördagkvällen. Vi hade två trevliga dagar och både shoppande och vindrickande gick lugnt och sansat till.  ;o)
Vi kände oss färdiga ganska tidigt i dag så vi åkte hem redan vid lunchtid. Då hade jag gott om tid när jag kom hem till att göra min medborgerliga plikt och rösta i EU-valet.

Godkänd!

Kursen om katter som jag läste genom jobbet och som jag blev klar med för ganska exakt en månad sedan är jag nu officiellt godkänd i. Jag har fått mitt certifikat och en fin pin att ha på arbetskläderna.  :D
 

Äntligen över

Jag är sååå trött! Jag kom nyss hem efter att ha jobbat hela helgen. Sexdagars-veckan är äntligen över och nu är jag ledig måndag och tisdag. Det ska bli så skönt!  :)
Jag ska fika med en Djurdoktorn-kollega, träna, fixa lite här hemma, hämta ut SRF-biljetten och så ska Raven få sin årliga vaccination. Fullt upp!  :)

Långvecka

Tre arbetsdagar gjorda, ledig i dag och tre arbetsdagar kvar den här veckan. I dag har körde jag ett tufft pass P.E. One 45 minuter. Instruktören varnade redan innan passet för träningsvärk i morgon. Jag tror att hon kan ha rätt.  ;)

Grillning hos bekanta

I går åkte jag till min vän Anna för att grilla och umgås. Men i stället för att stanna hos henne tog vi med oss det som vi skulle äta och åkte hem till en del av hennes familj och grillade tillsammans med dem. Jag har inte träffat dem på länge så det var trevligt att prata med dem en stund. Gott med grillat var det också.  :)
I kväll körde jag ett jobbigt BodyCombat-pass och nu försöker jag att peppa mig själv lite inför veckan som kommer, för det är min sexdagars-vecka. Jag är inte supersugen på att jobba sex dagar, men schemat är ju så var sjätte vecka.  :/

Firar mitt i natten

Jag är nyss hemkommen efter att ha jobbat kväll. Klockan är snart midnatt men det hindrar inte att vi har lite firande här. Kissarna har fått lite godis, för i dag är det två år sedan Fanta och hennes två syskon hittades i en skokartong på soptippen i Finspång och kom till mig. Det är verkligen värt att fira; dels att de tre fick en chans till här i livet och dels att jag var den lyckliga som fick förmånen att ta hand om dem och senare adoptera Fanta.  :o)

Vaknade av bus

Jag har haft en skön ledig-mitt-i-veckandag i dag igen. Men jag vaknade ganska tidigt och kunde inte somna om för lilla Fanta hittade på en massa bus.  ;)
Det blev inte så mycket ansträngande gjort på dagen, men jag körde ett jobbigt HIIT-pass i kväll. Jag misstänker att det kanske kommer att kännas i morgon.  :)

Inte på topp

Jag och kissarna har haft en väldigt lugn helg. Jag har inte riktigt haft ork att göra så mycket utan jag har mest fixat lite här hemma. Jag tror att jag behövde lite lugn och ro för jag känner mig ganska trött och sliten. Det finns nog många orsaker till det, men att jobba och pendla som jag gör bidrar nog till att jag börjar att känna mig utmattad.  :/
Med det sagt är det dags att sova för tidigt i morgon bitti ska jag sätta mig i bilen igen...

Inte många brasor

1:a maj i dag. Det är inte bara en ledig dag för mig utan också endast fem veckor kvar till SRF. Det börjar bli dags att planera.  :)
I går var det en väldigt lugn valborgsmässoafton. Jag gjorde min deklaration (två dagar före inlämningstid  :D ) och det firade jag med en myskväll med kissarna. Något annat att "fira" var att det på grund av torka och brandrisk var eldningsförbud på många håll, så majbrasor och fyrverkerier var inställda. Sååå bra för alla djur, speciellt för igelkottarna!  :D

RSS 2.0