Hösten är här

Regn och blåst; nu är hösten här.
 
I morgon kväll ska jag ut och äta med mina arbetskollegor. Vi ska avtacka en av våra veterinärer som ska flytta till kärleken och nytt jobb på ett djursjukhus på en annan ort. Vi ska överraska henne efter jobbet. Först med lite bubbel och en present, och sedan med middag på restaurang "Pinchos". Det blir nog trevligt.  :)

Lång dag med shopping

I går morse (natt) gick jag upp kl. 03.40 och åkte till Ullared med Maria. Det är egentligen ganska galet att gå upp så tidigt för att åka och shoppa, men roligt är det!   :o)  Vi var framme strax efter klockan 8 och vi ställde oss i kön till kassan vid 16-tiden med diverse fynd i kundvagnarna och ganska trötta fötter. Jag skulle köpa fönsterlampor, gardiner, lakan, kuddar och ett täcke, och alla de sakerna var med i bilen på tillbakavägen.  *Nöjd*
Klockan var strax efter 21 när jag parkerade bilen här i stan, så det blev en lång dag. När jag sedan somnade sov jag som en stock i mer än nio timmar!  :O
 
På tal om att sova; då drömde jag att jag hade en kattunge som hette Bubblan. Var kom det konstiga namnet från? Och var drömmen en vink om att det är dags att Raven får en kompis?  ;o)

Oplanerat avbrott på jobbet

I dag hade vi strömavbrott på jobbet. När det hände hade de inne på operation precis sövt och öppnat en hund. Inte bra!  :O  Som tur var fick vi tillbaka elen efter bara någon minut så lampor och dylikt fungerade, men vi var helt utan telefon och internet i ungefär en timme. Jobbet avstannade lite under tiden, för vi kom varken åt journaler, bokningssystem eller debiteringarna så att vi kunde ta betalt. Vi kunde inte göra så mycket alls faktiskt. Men det gick bra med den sövda hunden på operation.  :)

Nya slag och kickar

I dag har det varit en ganska lugn lördag. Den enda riktigt energikrävande aktiviteten var Body Combat-passet med ny release. Den kändes bra, det var roligt med en ny koreografi. Den var ganska tuff, men jag tyckte inte att den var extremt jobbig. Därför blev jag lite förvånad över att jag var så trött i kroppen efteråt. När jag hade ätit efter passet var jag tvungen att lägga mig på sängen och vila kroppen lite.  :O  Jag har slappat hela eftermiddagen och kvällen, och nu känns kroppen lite piggare igen.  :)

Soffhäng hos Linda

Det är redan fredag igen och jag är som vanligt ganska trött. Men i stället för att somna på soffan i kväll träffade jag Linda en stund för lite soffhäng med mat och prat.
 
I morgon är det dags för en ny Body Combat-release. Det ska bli både roligt och skönt med en ny; jag har börjat tröttna lite på den senaste, så jag är sååå redo för en ny release.  :)

Förlängt

Mitt vikariat börjar lida mot sitt slut; djurvårdaren som jag har vikarierat för kommer tillbaka i oktober. Men de vill ha mig kvar där även när hon jobbar så jag har fått förlängt och blir kvar på jobbet ett tag till. Jag skrev på avtalet i dag.  :o)

Örebro i stället för jobb

Sent i går kväll fick jag ett sms från platschefen på mitt förra jobb, AniCura Jägarvallens Djursjukhus. Hon undrade om jag kunde hoppa in och jobba där i dag. Jag var tyvärr tvungen att tacka nej för jag hade redan andra planer. Synd!  :/  Jag åkte nämligen till Örebro i dag och besökte min morbrors djuraffär Djurens Center. Där tog jag en fika med min morbror och köpte en ny toalett och kattsand till Raven. Jag hittade en del andra saker till Raven som jag också hade velat ha, bland annat en ny fin klösmöbel, men det får vänta till en annan gång.  :)

Onsdag eller torsdag?

Det är fortfarande varmt och skönt ute på dagarna men det märks att hösten är på väg för nu blir det mörkt redan vid 20-tiden på kvällen.  :/
 
Jag tycker att det har känts som onsdag i dag, men det är ju torsdag. Det betyder att det snart är helg igen.  :o)  Jag har inga spikade planer för den här helgen heller, men jag har några funderingar på ett par saker som jag kanske ska göra. Något som jag i alla fall vet säkert att jag ska göra i helgen är att titta lite på Paralympics. Jag orkar inte titta så mycket på nätterna nu när jag måste vakna tidigt och gå till jobbet på vardagarna.  :(

Mera sport på nätterna

Knappt har man hunnit komma tillbaka till en normal dygnsrytm efter OS förrän det är dags för mera sport och sena nätter; i morgon börjar Paralympics. Heja heja alla duktiga tävlande!  :)

Sensommar

Efter en väldigt lugn helg startade jag den här veckan med jobb och ett pass Body Combat. Ingen större skillnad mot hur jag startar alla andra veckor alltså.  ;)
 
Enligt väderprognosen ska det vara fint väder de kommande dagarna; sol och över +20 grader varmt, och framåt helgen kan det kanske till och med bli +24-25 grader varmt. Härligt! Vi får lite mer sommarkänsla innan hösten kommer på riktigt.  :o)

Fredag på soffan

Helgen är här och jag började den med att sova lite på soffan... Jag var så trött och jag är fortfarande trött, så nu ska jag lägga mig och läsa några kapitel innan jag ska sova "på riktigt".
 
I morgon är det ingen Body Combat, men jag funderar på att kanske åka till gymmet och köra lite styrka i stället. Eller kanske ta en timma power walk om det är bra väder.
Jag hade ju inga planer för helgen, men en kollega undrade om jag ville göra något i morgon kväll så det ändrades. Får se vad vi hittar på.  :)

RSS 2.0