Rosa Pantrar

I går kväll var jag på "Överste Mörner´s" med Pia. Vi åt mat och tog en öl. Nej, det var faktiskt flera öl och ett par Rosa Pantrar. Vi blev även bjudna på varsin Jägermeister. Sent blev det också, så i dag tog jag en ordentlig sovmorgon.  :o)

Tung början på veckan

Arbetsveckan är slut och det har varit den kortaste på länge; jag har bara jobbat tisdag, torsdag och fredag. Vilket nog har varit bra för mig. De första dagarna den här veckan var jag riktigt deppig efter händelsen på jobbet i söndags. Jag tog den tydligen väldigt hårt för när jag var ledig i måndags låg jag i sängen nästan hela dagen. Jag orkade inte göra något, jag kände mig bara väldigt ledsen och tänkte så klart mycket på det som hade hänt.
När jag var på jobbet i tisdags kände jag mig fortfarande väldigt ledsen och nere, så jag pratade med en veterinär om det som hade hänt. Jag ville prata med någon som är medicinskt insatt och som också har varit med om liknande situationer så att jag kunde få höra det som jag behövde höra och få ventilera det lite.
Det kändes inte så mycket bättre efteråt just då, men de senaste dagarna har det känts lite lättare och även om jag aldrig kommer att glömma det så tänker jag inte lika mycket på det längre. Jag önskar att jag aldrig hade sett det, jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva det igen, men jag är också realist och är medveten om att risken finns då det är ett jobb där vi handskas med levande (och döda) patienter.  :/

Fruktansvärd kväll på jobbet

Jag kom nyss hem efter en fruktansvärd kväll på jobbet. En patient med andningssvårigheter kvävdes till döds. Det var så hemskt!!! Jag bröt ihop inför mina kollegor och var tvungen att ta en paus. Det var inte så lätt att jobba fyra timmar till efter det; jag började att gråta flera gånger under resten av arbetspasset och sedan grät jag i bilen hem. Jag tänker på det som hände, på patienten och på djurägaren. Så fruktansvärt och tragiskt för alla. Jag kan inte sluta att se dödskampen framför mig. Den kommer tyvärr alltid att finnas kvar i mitt minne, men jag önskar att jag kunde radera den från min hjärna. Det är värre än en skräckfilm, för det här var på riktigt. Jag har varit med om många hemska och ledsamma saker på jobbet, men jag hoppas att jag aldrig aldrig aldrig någonsin mer behöver vara med om något liknande det här.  :´(

Inga fler datum inplanerade

Jag har en lugn fredagkväll i kväll med en jobbhelg framför mig. I dag har jag jobbat på Djurdoktorn och för tillfället har jag inga fler datum inplanerade där. Men chefen där vet att hon får höra av sig om det behövs så hoppar jag in om jag kan och vill.  :)

Scrapträff

Jag har varit på scrapträff i helgen. Så roligt! Det är en träff som anordnas här i stan ett par gånger om året. Jag har inte haft möjlighet att vara med tidigare, men nu fick jag äntligen chansen. När platserna släpptes för någon månad sedan anmälde jag mig direkt och hoppades på att jag kom med, vilket jag gjorde.  :)
Vi scrappade från kl. 10.00 till kl. 22.30 i går och från kl. 9.30 till kl. 18.00 i dag. Jag är lite långsam så på hela den tiden hann jag bara göra ett födelsedagskort och två layouter. Men jag är nöjd ändå; det var roligt att bara vara där, att sitta och scrappa, umgås med trevliga människor, äta gott och titta på alla andras alster. Man får så mycket inspiration, tips och idéer. Jag hoppas att jag kan vara med på nästa träff i vår också!  :o)

Studiebesök i Göteborg

I dag var jag och en arbetskollega i Göteborg. Vi gjorde ett studiebesök på AniCura Västra Djursjukhuset och vi hann även med ett oplanerat besök på AniCura Kungskliniken. Anledningen till besöket var att vi skulle se hur deras butik ser ut för att få lite tips, idéer och inspiration till vår butik i Jönköping. Sedan ett par månader är jag nämligen butiksansvarig i Jönköping och jag delar den tjänsten med min kollega som jag åkte tillsammans med i dag. Så jag jobbar 25% som butiksansvarig och resterande procent som djurvårdare.  :o)
Utflykten i dag var både givande och rolig, speciellt med tanke på att vi fick en hel rundvandring på båda klinikerna.  :)

Produktiv måndag

Ledig måndag. Efter nio dagars jobb tog jag en kort sovmorgon innan jag gjorde några måsten. Jag har även hunnit med ett besök hos tandläkaren, fixa lite i köket och köra ett pass BodyCombat.  :)
Nu är det snart sovdags; jag åker till Jönköping igen tidigt i morgon bitti.

Fotomodell

Jag har ont lite här och där i kroppen i kväll. Det är träningsvärk efter ett tufft HIIT-pass på 45 minuter i Jönköping efter jobbet i går. Skönt, det ska kännas att man har tränat.  ;)
 
I dag har jag blivit fotograferad på jobbet. Igen, ska jag väl tillägga. Förra veckan tog vi porträttbilder på personalen till hemsidan. I dag hade vi en fotograf där som skulle ta foton på "vardagssituationer" på alla avdelningar. Jag tycker inte om att bli fotograferad så där. Man vill försöka att se någorlunda vettig ut samtidigt som man ska försöka att se naturlig ut. Svårt!  :/

RSS 2.0